sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Puahahaha Ekstra link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 vay anam vay neler dönmüş serhat yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 said: bir de ben gireyim bu olaya ayrıca size de gireyim hemde neyse töpe töpe ya sezen aksudan girdiniz ananızın ****dan çıktınız AHAHAHAHHAAHHAHAHAHAAHAH geberdim ya ne salak insanlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 çok yerinde bir hortlatma olmuş. yine koptum, bir daha olsa tekrar koparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 of ahahahaha. telefonlar da havada uçuşmuş bu ne yaa?! said: Selam arkadaslar ben Aray cok guzel kufretmissiniz. Ben mazosizt bi kizim. Eger sakincasi yoksa bunlari sizlerin agzindan dinlemek isterim. Bana kufretmeniz beni en cok mutlu edicek sey olucaktir. Once arkadas olmaliyiz tabi. Hulusi beyi ozellikle cok tanimak isterdim. Bana yazin beni arayin cok sevinirim. Telefonum 05** ******* açık hali var tabi linkte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ahah eski günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 said: Bak Filiz, sana yuzde yuz katiliyorum. Senin bahsettigin o namuslu, serefli, haysiyetli, gururlu ve ahlakli erkeklerden hic ama hic kalmadi. hahahahaha üstte yirmi ton küfür var birde ahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 abiiiiiiiiii AHAHAHAHAUDAUOAHUFD bu ne lan! orda ali denen bir tip noktasız, virgülsüz 42 satır uzunluğunda küfretmiş lan uhauıoşhfuodsfö..bittim tükendim yok abi yok şu millet kadar yaratıcı küfür eden bir ülke olabilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 kavgayı başlatan lafı tek geçerim. ''peki senin ananda varmı bu or****luk ruhu '' :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ginaly said: ahah eski günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yalnız çok efsane küfürler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 abi bunu yeni gorenler olsun ya ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Tartışmacıları facebooktan bulmak istiyorum, çok merak ediyorum acaba şu an napıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Kadir'in sayfanın ortalarındaki olaya girişi kadar beni güldüren başka birşey olmamıştır heralde. Çok eski ama şimdi görünce gene güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 "Senin ananda varmi bu gizli veya acik orospu ruhu?" bu soruyu kutuplara sor erisin, çöllere sor çiçek açsın. hatta demet akalın bestelesin bunu abi, yaza damgasını vurur. ama yok, sen mahmut sen haksızsın diye şarkı yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 fede said: sonuna kaar okuyamadım valla. geçen okudum sonuna kadar. geberdim gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 EHehhe! Yaratıcı kişiliklermiş! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 aga ada yapalım mı bi ara artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 CthuLhu said: ginaly said: ahah eski günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 By FILIZ on Thursday, August 31, 2000 - 02:17 pm: Hulusi ve Mahmut bey/bayan - Ben Amerikada dogan 15 yasinda bir gencim. Bu siteye Turkcemi ilerletmeye giriyorum. Dogrusu hic duymadigim sozler yazmissiniz ve ne yazdiginizi cozebilmek icin lugattan veya annemden/babamdan soruyorum. Heralde bana boyle zengin kufurler ogrettiginiz icin borclu sayilirim. Tesekkurler!!! of abi düşünemiyorum sdfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 blog'a yazanlarda birbirine girmiş ya ahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Auahahuah oha süper bu.Adamın biri hiç nokta koymadan on santimlik yazı yazmış 10 kelimeden 9 u küfür süper aszhasdfugha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 önceden okuduğumda alinin küfürünün uzunluğunu görünce adam kasmış demiştim ama şimdi tekrar okurken farkettim sadece belirli bi yere kadar yazmış sonra aynı şeyleri c/p lemiş. Çok yazık, halbuki efsane olabilirdi (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ahaahah süpermiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Elan_Morin said: önceden okuduğumda alinin küfürünün uzunluğunu görünce adam kasmış demiştim ama şimdi tekrar okurken farkettim sadece belirli bi yere kadar yazmış sonra aynı şeyleri c/p lemiş. Çok yazık, halbuki efsane olabilirdi (td) olsun, aliyi biz bu haliylede seviyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar