Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mahmut sen haksizsin (30+)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
bir de ben gireyim bu olaya ayrıca size de gireyim hemde neyse töpe töpe ya sezen aksudan girdiniz ananızın ****dan çıktınız

AHAHAHAHHAAHHAHAHAHAAHAH geberdim ya ne salak insanlar var ya
Mesaj tarihi:
of ahahahaha. telefonlar da havada uçuşmuş

bu ne yaa?!
said:
Selam arkadaslar ben Aray

cok guzel kufretmissiniz. Ben mazosizt bi kizim. Eger sakincasi yoksa bunlari sizlerin agzindan dinlemek isterim. Bana kufretmeniz beni en cok mutlu edicek sey olucaktir. Once arkadas olmaliyiz tabi. Hulusi beyi ozellikle cok tanimak isterdim. Bana yazin beni arayin cok sevinirim. Telefonum 05** *******

açık hali var tabi linkte :P
Mesaj tarihi:
said:
Bak Filiz, sana yuzde yuz katiliyorum. Senin
bahsettigin o namuslu, serefli, haysiyetli, gururlu
ve ahlakli erkeklerden hic ama hic kalmadi.

hahahahaha üstte yirmi ton küfür var birde ahahahaa
Mesaj tarihi:
abiiiiiiiiii AHAHAHAHAUDAUOAHUFD bu ne lan! orda ali denen bir tip noktasız, virgülsüz 42 satır uzunluğunda küfretmiş lan uhauıoşhfuodsfö..bittim tükendim

yok abi yok şu millet kadar yaratıcı küfür eden bir ülke olabilemez.
Mesaj tarihi:
"Senin ananda varmi bu gizli veya acik orospu ruhu?"

bu soruyu kutuplara sor erisin, çöllere sor çiçek açsın. hatta demet akalın bestelesin bunu abi, yaza damgasını vurur. ama yok, sen mahmut sen haksızsın diye şarkı yapsın
Mesaj tarihi:
By FILIZ on Thursday, August 31, 2000 - 02:17 pm: Hulusi ve Mahmut bey/bayan - Ben Amerikada dogan 15 yasinda bir gencim. Bu siteye Turkcemi ilerletmeye giriyorum. Dogrusu hic duymadigim sozler yazmissiniz ve ne yazdiginizi cozebilmek icin lugattan veya annemden/babamdan soruyorum. Heralde bana boyle zengin kufurler ogrettiginiz icin borclu sayilirim.
Tesekkurler!!!

of abi düşünemiyorum sdfdsg
Mesaj tarihi:
önceden okuduğumda alinin küfürünün uzunluğunu görünce adam kasmış demiştim ama şimdi tekrar okurken farkettim sadece belirli bi yere kadar yazmış sonra aynı şeyleri c/p lemiş. Çok yazık, halbuki efsane olabilirdi (td)
Mesaj tarihi:
Elan_Morin said:
önceden okuduğumda alinin küfürünün uzunluğunu görünce adam kasmış demiştim ama şimdi tekrar okurken farkettim sadece belirli bi yere kadar yazmış sonra aynı şeyleri c/p lemiş. Çok yazık, halbuki efsane olabilirdi (td)

olsun, aliyi biz bu haliylede seviyoruz:)
  • Yeni Oluştur...