Mirage Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Ohhh 3 aydır çalış çalış mahfoldum. Her biri 20-30 sayfalık 2-3 saat süren 5 final yazdım. Ama bu sabah hepsi bitti. Bugün girdiğimin sonuçları açıklanmadı ama geçerim herhalde. Diğer dördünü de geçtim. Çalışırken stresten patladım. 5 kilo aldım. Kendimi yiyip bitirdim ama bittiiiiii. Yihuuuuu. 1 ay tatilim var şimdi mutluyum paylaşmak istedim. Siz de paylaşın rahatlayın.. Ohhh dünya varmış. :D [spo]JAHsjhdsahsduhaskudhakshksah BİTTTTİİİİİİİİİİİİİİ AJISHDUHSd[/spo] [ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 12:31 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 2 haftadir sinavlarim var. bugun son 17,30 fizik. sonra uzun zaman yok(sanirim) bu topicde bu akşam kutlama yapacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 bizim vizeler de coming soon iki hafta sonra kesimler başlıyo:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 bismillah daha yeni başlıoruz. 2 hafta sonra parti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 vizeleri popolarına kaçıcaklar için ayrı topic mi açalım, burdan devam edebiliyor muyuz? =p başlıyor nisan başında. * tir tir * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 la sae olm sen haz1rl1k deil misin daha? ing bu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 2 hafta sonra benimde basliyor ama tam tarihleri bilmiyorum insallah 2 hafta sonradir ehehe 4 gundur okula gitmiyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Benimkiler de başlar bi ara heralde. Benim asıl korkum devamsızlık. 1 aydır salı ve perşembe günleri girmiyorum derslere :P Bırakırlarsa burdan bırakırlar. Neyse, vizelerle girişeyim az, sonra finallerle, sonra bütlerle, sonra gelirim tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 offf haftaya principles of social sciences dersinin vizesi var böhühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 15 martta biten finaller, 15 martta 2. haftasına giren sınavlar falan. Ne zaman başladı ki okullar ya, şok oldum. 31 mart ilk vizem, fransızca, 2 haftadır dersine girmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 bitti sonunda. 10 alicam belki ama bitti oley abstractin sinavina 1 aydan az kaldi, şit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 bunlar ne sınavı yahu? benim 2hafta sonra falan başlar herhal (okula gitmeye geçen hafta başladım.. okulun açılması mı? eee oldu galiba biraz.. evet evet olmuş "biraz") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 2 hafta var daha açıklanmasına lol. Epi topu 3 vizem var zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 ilk vizeye girdik bakalım bugün, hadi hayırlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 şükür ki 2 ders alıyorum.. şimdilik sınavım yok ^^ (sanki birileri küfretti ^^ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 levie, hazırlığı atladım ben sınava girip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Baslamadi ki bitsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 uhuhuhu su an burda sabahin 4:48'i, hala sinava calisiyorum uhuhhuhuhuuhuh 7 saat kaldi sinava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 benim haftaya başlıyor, o yüzden şimdi seviniyorum; ASDDFSOKFSDGKSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 2hafta once bıttı rahat sayırldım ama 3 haftasonra yıne war..sevincin kursağında kalması gibi bir şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Bugun ilk donemim bitti, pzt 2. donem basliyor tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Penth senin orda derslerle alakan yoktu? Boşver napacan ikinci dönemi :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 sınav tarihlerim, 2 nisan- strength of materials(kol gibi bir şeyler hazır bekliyor bizi) 3 nisan-differential equations(çok seksi olacak strength in ardına) 4 nisan-yarn manufacturing 2 (okunacak ve ezbere alınacak bilumum yer var.genel şeleri değil,kıldan tüyden soruları soruyor şerolar) 5 nisan-physics 2 (taa 1.sınıf dersim tey tey,lanet bi şey.manyetik alan falan cart curt,lanet soyut bi ders işte. ) 6 nisan-weaving technology 1 (hocası bölüm başkanı,ayrı bi yaratık o da.kumaş veriyor sınavda,analiz edicen,weave repeatini cartını curtunu bulucan,tasarısıyla alakalı her şeyi yapacan işte.örnekler çözmem lazım) 11 nisan-history (çalışmam) 13 nisan-thermodynamics(çengelin kitabından devam ediyorum,hocanın kattığı 10 gr bir şey yok.işte first lawı falan anlarım bu aralar.örnekleri çözüp 70'e oynarım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 BİTMEYENLER İÇİN ÜZÜLME TOPİĞİ İSTİYORUZ ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2007 2senedir gecemedigi dersten tekrar gecemeyince kafasını duvara vuran arkadaşımı gördükten sonra olayım ciddiyetini anladım ben. size kolay gelsin valla.. (bölümüm hem seviyorum hem sevmiyorum,cünki boş beleş geciyorum.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar