Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finalleri / Vizeleri / Sınavları Bitenler için Sevinme Topiki

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Ohhh 3 aydır çalış çalış mahfoldum. Her biri 20-30 sayfalık 2-3 saat süren 5 final yazdım. Ama bu sabah hepsi bitti. Bugün girdiğimin sonuçları açıklanmadı ama geçerim herhalde. Diğer dördünü de geçtim.

Çalışırken stresten patladım. 5 kilo aldım. Kendimi yiyip bitirdim ama bittiiiiii. Yihuuuuu. 1 ay tatilim var şimdi mutluyum paylaşmak istedim. Siz de paylaşın rahatlayın.. Ohhh dünya varmış. :D

[spo]JAHsjhdsahsduhaskudhakshksah BİTTTTİİİİİİİİİİİİİİ AJISHDUHSd[/spo]

[ Mesaj 15 March 2007, Thursday - 12:31 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

sınav tarihlerim,

2 nisan- strength of materials(kol gibi bir şeyler hazır bekliyor bizi)

3 nisan-differential equations(çok seksi olacak strength in ardına)

4 nisan-yarn manufacturing 2 (okunacak ve ezbere alınacak bilumum yer var.genel şeleri değil,kıldan tüyden soruları soruyor şerolar)

5 nisan-physics 2 (taa 1.sınıf dersim tey tey,lanet bi şey.manyetik alan falan cart curt,lanet soyut bi ders işte. )

6 nisan-weaving technology 1 (hocası bölüm başkanı,ayrı bi yaratık o da.kumaş veriyor sınavda,analiz edicen,weave repeatini cartını curtunu bulucan,tasarısıyla alakalı her şeyi yapacan işte.örnekler çözmem lazım)

11 nisan-history (çalışmam)

13 nisan-thermodynamics(çengelin kitabından devam ediyorum,hocanın kattığı 10 gr bir şey yok.işte first lawı falan anlarım bu aralar.örnekleri çözüp 70'e oynarım)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...