bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Var mı oyanayan ? Online falan kapışalım bi. 7.0.2 pathci kurulu bende turksportal.net ten indirebilirsiniz.Biz payrocan la yapıcaz bir iki kişi daha gelsin yahu.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Çok yavaş oluyor neten ya. Benim bi arkadaş var ikimizin de internet dahil bütün sistemler aynı ve canavar gibi. Ama yine de yavaş oluyor netten oynarken..
DoruK Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 evet yahu fm 2006 da yavaştı fm 2007 daha bi yavaş netten oynanmıyor ah o cm 0304teki rahatlık olsa...
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 bende var versiyonum da 7.0.2 deneyelim istersen :)
Mavi Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Black hiç çakmıyor oyundan. zevk fln alamazsınız :)
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 ben de pek çakmam ama baya fm06 oynamıştım 07 o kadar da farklı deildir heralde ehehe
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 FM de yeni patch çıktı mı şu dil desteği konusunda? Yoksa hala Türkçe Windowslarda dili bilmemneyi ing.e mi çevirmemiz gerekecek?
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 sene 2022deyim gs ile ilk sezon dışında diğer sezonların hepsin TSL şampiyonluğu var. 5 adet CL şampiyonluğu 2 adet ikinciliği var. 8gün 18 saatlik oyun süresi var."sleeping is for sissies" diyo artık. FM genie scout kullanmayan varsa şiddetle tavsiye ederim ayrıca
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 genie scout ne ise yariyor yeni mi cikti ben 2 aydir oynamiyorum bu oyunu ama bi turlu tutunamadim sabit bi oyun oynayamadim. Bjk ile 3 sezon oynadim CL de ceyrek final oynadim sadece bide sampiyonluklar iste payro ile yaptik online aslinda zevkli ama cok yavas belki benim netten kaynaklaniyordu net cok berbatti cunku ama iyi bi baglantiyla buyuk ihtimalle tadindan yenmez oyunun/ penaltilarlada koydum bi kerecik ehehe
nocom Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 01/02 üzerine cm tanımam, oynamamda. hala oynuyorum yeni bi lig actım 2031 yılındayım. devirdik 30 yılı ehe ehe. ferguson gibi oldum :)
Pyro Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 adam hazırlık macında bile cıkardıgı as kadrodan kimseyi degi$tirmiyor,gelip penaltılarda koydum diyor noob herif.11 ki$inin 6 sını degi$tirmi$im,penaltı atıcak adam gibi herif kalmamı$ bizde =p ayrıyetten 900k transfer butcesı verdı helal olsun ne diyim.
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Genie scout oyuncunun şimdiki ve gelecek özelliklerini gösterir, pozisyonlarına göre ne kadar iyi oynadığını %rating olarak gösterir ayrıca gelecekte ne kadar iyi oynayacağını da. Yaşına ve potansiyel-şimdiki özellikler arası farka göre ne kadar gelişeceğini söyler. Ayrıca zayıf ve güçlü yanlarıyla, karakteriyle ilgili yorumlar içerir. Oyuncu dünyanın en iyisi değilse veya olamayacaksa şu anda hangi oyuncu akdar iyi olduğunu, gelişirse hangi oyuncu kadar iyi olabileceğini gösterir. Ayrıca şu anki değerini ve kulübünün o oyuncuyu tam olarak kaç paraya satacağını gösterir :)
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 EA'nın fifa managerı mı bu bahsettiğiniz?
GEd Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 hazır konu varken soriyim bi bilen vardir belki. bu oyunu 2 tane hp notebookta calistiramadik, toshinaya notebooka yukledik sorunsuz calisti. hp lerde en basta temp files silioyoruz,dil ayari degiştiriyoruz anca oyle baslio yuklemeye ama sonra Sİgames ekranından snra siyah ekranda takılıyor , toshiba ise hic sorunsuz yukluyor. markalardan bahsediyorum cunku gercekten baska sorun gelmiyor aklima.hp iki farkli model notebookta ayni sorunu verdi. var mi cozum bilen?:/
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 oyunu kurmasi cidden kasiyor ve karisik yanlis kursun diicem ama diger notebook a kuruyorsun bende Dell var bende de sorunsuz calisiyor. turksportal.net forumlarina girsene valla onlar herseye cozum buluyorlar fm hakkinda
GEd Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 siyah ekran kısmını atlattik oyun aciliyor. ama menejer eklenmiyor. isim soyad girin dedigi yere tiklanmiyor. kademe kademe sorunlar geliyor hehe edit:hallettik turksportaldan bulduk cozumleri [ Mesaj 16 March 2007, Friday - 14:39 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 ya sunu anladim ben bu oyuna sardiramiyorum takim kotu olunca s1k1liyorum oyunu birakiyorum bi turlu taktik oturmuyor oysaki guzel adamlarda var pfff
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Mesaj tarihi: Mart 16, 2007 Taktik açıdan zorlayan bir oyun da aslında alışınca baya kolay. Yalnız maç içi taktik değişimleri baya önemli. Doğru değişikliklerle her takımla her takıma karşı maç çevirebilirsin. Ben de takım iyi olunca bıkıyorum ya, alcak kupa kalmıyo her maç kazanıyosun heyecan yok rekabet yok :)
od3on Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 bende 2013teyim fenerbahce ile 6 sene sampiyon olup trnin 1.sirasina yerlesince barcelona dayanamadi cagirdi.bende kiramadim gittim :) fakat 2022ye 8 gunde gelen arkadasi gercekten kutluyorum nasi basardiysa :p benim oynama suresi su anda 7 gun 18 saat.
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 @od3on el emeği göz nuru. gözler kayıyo bi yerden sonra. çok gereksiz bişey yapıyorum aslında bunu oynayarak ama oynuyorum yine de :D
Pyro Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 blackchaos ile kumeye du$memeye oynadık haha super.ben newcastle adam t.spurs.uefa da delı gıdıyordum da adam bjk ye elendı lol.o degılde premier lig butcesiz oynanmaz.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 19, 2007 o degilde Su yazi cok hosuma gitti sozlukten said: # wonderkidime; ilk kez intercontinential finalinde gozgoze geldik 55. dakkada sonradan girdin oyuna ne bir gol ne de bir asist yapabildin ama seni topla gormek buyuledi beni yolladim tabi scoutlari hic beklemeden te anasinin gozune guney amerikaya arastirin bakalim dedim kimin nesidir ? decent signing dediler, senin altyapinda 10 larca var bundan bi de onu benim gozumle gorseniz dedim peki var midir bende gonlu dedim ? might be tempted diye cevap geldi baskanim bunu alin, whatever the price diye buyurdum geldin bir an once yemyesil traning oklarini gormeyi bekledim her idmanda gozum sendeydi iligine kadar ezbereldim attributelerini kizarmaya baslamisti artik ratinglerin gozum ne lig ne avrupa gormez oldu iple cektim next seasonu bir sezon pistikten sonra altyapida monte ettim seni ilk onbire firtina gibi esiyordun sol kanatta goller senin asistlerinle yagmur olup yagdi composure yoksunu forvetimi bile gol krali yaptin sonra kakaladim o forveti iyi paraya senin personal statusde wonderkid ibaresini gorunce yeni baba olmus gibi sevindim yesil sahalar bizim lunaparkimizdi artik elinden tutup saatlerce seninle vakit gecirdigim ama sonra wnt simgesi belirdi yaninda o serefsiz menejerin pazarliyordu seni resmen bir mal gibi elinde tencere, tabak kapi kapi dolasan pazarlamacilar gibi cektim seni kenara nedir bu durum dedim never leave the club he lovesdi aldigim cevap ama kulagima geliyordu flattered by the interested being shown in him ah keske o minimum fee miktarini kaldirabilseydim yetenek torpusu real madrid caldi kapimizi yine o pezevenk menejerin haber etmis minimum feeden adamlarin elinde tapu gibi kontrat yuklendiler neden reddedemiyordum bu teklifi ? sen bundan kat kat fazla degerliydin benim icin oysa stall offer ulan iki dakka bekleyin dedim kostum senin yanina offer new contract desem ne dersin dedim bir hafta dusunup kararini verdin ama onlardan yana o gozlerindeki futbol hirsi bozuk para gibi dokulmus ceplerinden tasiyordu giderken sana verdigim babamdan kalma dizligi bir kenara atmissin ben burdayim diye bagiran afili markalara burunmussun tamam simdi herseye sahipsin uctun yuvadan gittin ama bana lutfen durustce soyle bu aksamki macta nah surana bir aci saplanacak mi ? benim filelerimi de havalandirabilecek misin ? yoksa artik sen benim bildigim wonderkidim degil misin ? [ Mesaj 19 March 2007, Monday - 05:39 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
ses Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 yeni konu açmayım buraya yazayım dedim.beyler oyunu yüklemeye çalıştığımda "JVM not Found" hatası alıyorum acaba hada önce karşılaşan ve çözümünü bilen bi arkadaş varmı?
Öne çıkan mesajlar