ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 eheh.. Pati açıldıktan sonra farkettiğim bir olay oldu benim.. Değişimler Çünkü gördüğüm bir sürü kişi ahah eskiden işte çocuktuk hehe tepkileriyle baktı eski yazılara eskilere.. Mesela Taksimde beybin'le karşılaştım hemen dalga geçti kendisiyle "ahah karalama defterinde eski abuk yazılarım duruyor çok komik çocukluk işte ay iğrenç" modunda.. Vanille nickiyle dalga geçti haha LL ler büyük eski alışkanlıklar diyerek.. Var mı sizin böyleleriniz? =) ahah eskiler diyip güldüğünüz ya da ne bilim işte.. Paticik açıldığında değiştiğini farkettiğiniz bir şey oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 benim yaklaşık 9 satrlık bir imzam var..ema abla sağolsun terliği gösterince 4'e düşürmüşüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 1 yıl icinde pek bi degisim gecirmedim. Ama ultima tr den bu yana bayagı bi degisim gecirmisim. Ornegın topiclerimi aratıp ilk actiklarima bakinca Uo hakkinda cok abuk ve rezil yorumlar yapmisim keza futboldada öyle =) fanatıktım o ayrı hala fanatıgım ama bazı sacma seylerı oyle bı savunmusum ki =) sırf ınat olsun dıye herhalde ayrıca nıckımıde L33t yaptıgıma pısmanım =) kaldı bu boyle degıstıremıyorumda ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 yaslar 30 falan herhalde hepinizin. edik:ilk mesaja kastım. quote yok tabi.ozamanlar cocuktuk falan diyince. [ Mesaj 14 March 2007, Wednesday - 13:07 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovrld Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Bazılarımız 1 senede bunları farkedebiliyorsa, takdir ettim. Keşke herkes böyle olsa :S:D)S:S)D)))D)))S::S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 __________________________________________ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 fistan değişmemiş post kasmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 devam tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 uyuz oluorum iki "ii" kullanıyor ya bu herif :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 uzatarak okuycaksın arkadaşım, "tabiiiğ" gibi. alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 öncelikle sanane. sonra, olympos server zamanında 6 sene önce falan server kapandığı zaman lamer bi şekilde, ani gazla AÇSANIZA SERVERI ARKADAŞIM!!!111 şeklinde topicler açtığım olmuştur, zaman zaman utanıyorum, sonra geçiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 fistanla tanıstım yanına gıttım,izmir topiclerinde kavgalar cıkmıyor artık bide msj yazasım gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Eskiden pek bi yavşakmışım ya şimdiyse ciddileşmişim eskiden garbageda oyun oynarken şimdi konu dışında ciddi konular konuşasım geliyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=1236 ( topice koptum :P) Kişisel bölümün temellerini atmışım :P Güzin abla hakkındada ölemedi gitti demişim üzüldüm valla :( http://forum.paticik.com/konu.php?id=19771 bunu yazan ben turizimci oldum... http://forum.paticik.com/konu.php?id=20545 ahahah ema nın posta koptum burda http://forum.paticik.com/konu.php?id=22842 çok eğlenceli ya sizde deneyin :P o zamanlar ne güzelmiş forum herkesler varmış. athea bile post atıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Çok smiley kullanıyormuşum. Buda yavşak bir hava veriyormuş. Kıl oldum. Kendime ayar veriyorum boyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 daha bi olgunlaşmışım gibi,ama aynı yani. daha az kişiyle muhatabım bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 acikcasi bn bikac defa baktm actıgım threadlere arama yoluyla ilki haziran 2001 e denk gelio ki 14 yaşındaymışım :) halilye komik gelio şu an bi ton şey ve bundan yannış bişi yok asi heycanlı ve tepkili bi gençtim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 aynen deamon gibi olmuş benim de :D arasındaki tek fark ben 2001de 11 yaşındaydım eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=2801 zamanında prawler fornea acacaktı.hala beklerim dsf ayrıca bizim nesil in dikkat çekme aracı !!!!!111 imiş [ Mesaj 14 March 2007, Wednesday - 21:03 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 1 yıl önce cocukmuşum şimdi anlıyorum falan demek saçma zira 1 yıl uzun bi süre degil. Değişimler elbette var herkes için. Birşeyler sürekli değişiyor, insanlar bir begendıklerini ertesi gün begenmiyor vs. bu boyle sürer gider. Normal bişey ama kişiden kişiyede degisen bişey kanımca. Zira bazı insan vardır sürekli sıkılır sürekli yeni atraksiyonlar arayışına girer onlardanda sıkılır. Bazısı bunu daha uzun sürede yapar falan fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 -> Arama -> Konuyu başlatanlar: RaistlinMajere -> Sayfa 5 ten 1 e doğru inceleyince yetiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 demek LL Lerinden memnunsuzsun, vaniLLe, aLçak kadin. onca zaman bana yaLan soyLedin demek? ne hos. seni degistiriyorum derhaL, yeni kari aLacagim kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 said: ps: o L'lerden bende iki tane var haha ama olsun ben seviyorum onlari. - LL cooL vaniLLe olurum icabinda- insan gecmisinden kacmamali =P Nerde dalga gecmisim pardon? üzerimden pirim yapiLmaya caLisiLmasindan hic hosnut degiLim Lakin seni seviyorum dory. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 ilk geldigim zamanlardi galiba. level okuyorum deliler gibi o zamanlar... malum ergenlik falan derken baya kendimden geçmis bir haldeyim. bir gün "Tugbek&Serpil???" (saniyorum boyleydi) diye bir topic acmistim son derece magazin bir halde. bir kac sene gecti aradan. Tam cosmusum kizlara cikma teklifi falan ediyorum. o zamanlar da bos zaman bol. kendi capimda siyah beyaz ozenti bir 4 bolumluk "Levie's Modern Life" diye bi karikatur serisi sunmustum hayatimi anlatan. ilgincti. gunun birinde belki tekrar bos vaktim olursa tekrar oturur photoshop ta cizerim tekrar...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=63526 düpedüz hıyarmışım. gerçi hala öyleyim biraz, ama çaktırmıyorum en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar