Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabahlatacak oyun var mı ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sid Meiers Railroads.Settlers 2.Strateji tarzı.Settlers ı bilirsin zaten de railroads adı gibi trencilik oyunu (= Çok guzel ama tavsiye ederim demiryolu agı kurark şehirler arası yolcu yuk , endustriler arası ham madde hammedde goturdugun yerden yapılmıs urun yapıp şehirlere goturuyosun şehirdeki endustrileri satın alarak daha çok para kazanıyosun vesaşre.Multiplaye ozelligide var ve en zevklisi belkide.Tam ağ kurcakken adam tepene kuruyo bi ag ordan verim alamıyosun falan yada sen aynı seyi yapabiliyosun.Çok guzel vakit geçirir.Tavsiyemdir.
Mesaj tarihi:
hmm denemek lazım bu tarz oyunları seviyorum ben zaten.

@fede : Abi oynuosan mutliden yapalım forumda var bir iki oynayan.Oyunda çok fazla bug var ben o yüzden çok sıkıldım oynamaktan.
Mesaj tarihi:
sıpam ben onu gerçek hayatta oynuyorum. Henüz mansion kısmını gerçekleştiremedik ama inşallah.

Stratejik bişeyler olsun Civ gibi.Civ varda o da civıtıyor belli bi yıldan sonra.

MTW 2 512 ram laptop kasar mı ?

[ Mesaj 12 March 2007, Monday - 16:45 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Çıktımı tam emin deilim ama paradox'un Europa Universalis 3'ü var. Baya zamanınızı alır.

edik: topic bile açılmış yaw görmedim.

[ Mesaj 12 March 2007, Monday - 17:50 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
industry giant 1 ve 2

ömrümü yediydi. çok zevkliydi. zaten bilinir herhalde. fabrikalar, mağazalar ve hammadde ya da ürün taşımak için kurulan yollar, raylı sistemler, uçaklar. öf ne eğlenirdim ya..bulsam da oynasam..
Mesaj tarihi:
homm3 için,

arkadaşım da ve ben de aynı kopya cd ve aynı versiyon crack var , SOD ve COMPLETE den denedik, firewall ayarlarını da yaptık ,,, şimdi hamachi den oynamaya çalışınca kurulan oyun u görebiliyoruz fakat oyuna giremiyoruz, hata msj ı veriyo, ama aynı evde ki "sadece" ADSL modem e bağlı iki bilgisayardan hamachi üzerinden oynayabiliyoruz,,

yardımcı olursan yada nasıl yaptığnı anlatırsan sevinirim, teşekkürler.
Mesaj tarihi:
oncelıkle network ayarlarından tcp/ıp yuklu degılse onu yukluyceksın protocollardan daha sonra da multıplayerden gırıs yapıp tcp/ıp den kurucaksınız oyunu okadar bırı ana server olucak hamachıde ..
  • Yeni Oluştur...