Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=y2m_L6ffvEY eglenceli bir dublaj olmus heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 izlemistim bunu cok guzeldi =) Yalnız ses kiminse cok karizma. tam trailer sesi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 evet seslendirmeler çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 hamburger ye! ehuehuehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 hamburger ye rofl taksim drift... dürümcüde görüşürüz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Ya gece gece canım kaşarlı dürüm çekti. Gurbetteki adama yapılır mı buu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 bi ben mi sevemedim bu kasarli durumu, nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 komikliğini bilmemde orjinal ellerden çıkmış herhalde ne bilim dublajların falan zamanlaması çok iyi.Bildiğin fragman gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 hehe fena değil :D siz bi de şuna bakın: http://www.youtube.com/watch?v=vD4OnHCRd_4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 o değilde benim asıl filmi yeniden izleyesim geldi (= video da harika olmus o adamın sesi ne öle tam hollywoodluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Eheh güzel olmuş bayağı, filmi otobüste izlemiştim de yarıda kalmıştı hala devamı muallakta :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 o titanic hedesi ne yahu. cidden var mı oyle bi film ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Eheh hayır, Di Caprio'nun eski filmlerinden görüntülerin montajı. Ama gerçekten süper yapılmış. Daha önce de konusu açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 OMG! Oo_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 adamın sesi mükemmel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2007 ayh karakaos yedin mi onu uhasdhdas güzelmiş bu arada dürüm de (y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 bi anadol bi doğan görünümlü şahin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 cidden süpermis yeni gördüm izlemeliymisim daha önce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar