Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Youtube'a giremeyecekmişiz artık


Werewolf

Öne çıkan mesajlar

tamam beyler google'ı da blokladık mı tam Çin olcaz.
haydin aslanlarım, yüklenin.

ama politikacılar önüne geldiği gibi konuşabilir, di mi?

yaşasın özgürlük.

aklıma şu "hayvan çiftliği" kitabı geliyor.
ne diyordu orda, hani "domuz"lar yazmıştı o kuralı:
"tüm hayvanlar eşittir, ama bazıları daha eşittir."

yaa işte öyle :)

1984'ü de görürüz inşallah :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olmaz öyle şey, Türkiye'de yaşıyoruz alo. Canı sıkılan işi gücü olmayan bir savcının işidir bu en fazla ilk mahkemede "ben kendime başka bir iş bulayım" der.

Gerçi şimdi haberi okudum mahkeme kabul etmiş diyor; %80 kolpa bu haber. Kim ki bu internethaber.com onların haberleri üzerine açılmış dava heh
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Ronaldonun eski eşinin çıplak görüntülerini koymuslardı zamanında. kadın da brezilyada dava açmıstı . Mahkeme kadını haklı bulunca brezilyada youtube erişimini kapatmıslardı. sonra video kaldırılınca tekrar erişime izin verdiler diye hatırlıyorum.

koskoca devlet internet sitesinden rica etmez, yanlıs bir durum gördü ise ona uygun yaptırımı uygular. internet sitesi uzlasmaya gitmek icin çare bulur.


şuan için bir uygulama olmamıs, ama olması muhtemel tabi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
Bunun önemi yok, siteye dava acıp siteyi tamamen kapatıcak yada para cezası & hapis cezası verecek sekilde yargılamıyorlar. Ki zaten internet suclarında durum biraz farklı. Site Türkiyede host edilmiyor, TC de kayıtlı bir kuruma da bağlı degiller..

Siteye erişimi engelleyebilir telekom, ama bunu yaparken mahkeme kararı gerekiyor. Mahkemenin de bakacagı olay o sitede bulunan içeriğin yasalara aykırı olup olmadıgı. Kullanıcı koymus yonetici koymus onemi yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ehehe.. yaw geçen piratebay'e giricem.. işte ne biliim kırmızı bir yazı, kısaca "bu siteye erişim engellenmiştir türk telekom" yazıyor.. her neyse işte.. bende diğer kaynaklara değil piratebay'e bakmak istiyorum. netekim(!) amacımıza ulaştık.. hidemyass.com sağolsun.

Bre, bu adamlar bilgisayarla yetişmiş jenerasyona ait olmadıkları için bu kararı bu şekilde almışlar. Güya youtube'ı cezalandırmışlar ama işe yaramaz işte.. Sen engelle ben girerim arkadaş. (son cümle Erman Toroğlu koktu vala)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

YouTube'a hiç bir şey yapamazlar. http://www.youtube.com/t/terms adresinde binbir söz oyunlarıyla yazmışlar, "Upload eden video'lardaki yasa dışı zımbırtıların hiç birinden YouTube sorumlu tutulamaz, upload eden kişi sorumludur." özetini çıkartabilirsiniz. Bu ne YouTube'a konulan yasa dışı ilk video, ne de son olacak.

Ha YouTube'a Türkiye üzerinden girişi engelleyebilir Telekom o ayrı. Zaten yapılan haberde de YouTube kapatılacak diye bir şey yazmıyor, Türkiye'den erişim engellenecek yazıyor.

Bana göre bu saçmalığın önde gidenidir. Sorun YouTube'a erişimi engellemekle önüne geçilebilecek bir şey değil. YouTube'a erişimi kesersiniz, google video'ya koyarlar, onu kesersiniz metacafe'ye koyarlar.. onu kesersiniz videoyüklebana.com'a koyarlar. Bütün internet'i kesmeleri gerekir sorunu toptan çözmeleri için. Kaldı ki, YouTube'a erişimi kesseler de, bilgisayardan anlayan biri zaten her şekilde girer YouTube'a.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaw millet çin'den nerelere giriyor, o kadar kapalı bir toplum değiliz biz mi giremeyeceğiz. isterlerse sokmazlar değil, istersek gireriz. Ha diğer yandan, olayın youtube ile alakalı yanının berbat bir kriz yönetimi ile bize patlatılması ilginç. Standart bir şekilde kısa süreli bir ambargo uygulaması gibi olucak işte (sanki bunun gibi olaylar hiç yaşanmayacak) bütün bunlar temizlenecek ve sonra açılacak. gereksiz bir uygulama, kolay delinecek bir güvenlik duvarı hepsi bu..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...