Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

little miss sunshine

joshua

Öne çıkan mesajlar

sevgi ne demektir, insan birini sevdiğini kendine ne zaman itiraf etmeye karar verir, masumiyetin sınırları nerede başlar nerede biter, gerçek güzellik samimi olan mıdır yoksa planlanmış olan mı, bir grup yalnız bir araya gelirse kendilerini yalnız hissetmeye devam eder mi, insanın kendinden vaz geçmesi başkaları ile iletişim kurmasının öncelikli şartı mıdır, hayat neden acı verir, kaybetmek nedir, kazanan kimdir sorularını sordurmayı hedeflediğini ve bunu başardığını düşündüğüm film.

mutlaka izleyin...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
güzeldi bence.konu aman aman bir$ey deği,öyle çok büyük umutlarla izlemeyin.ama bo$ vaktiniz varsa izlenebilecekler arasına ekleyebilirsiniz.hiçte izledimde pi$man oldum diyeceğinizi sanmam.bu arada soundtrackleri de ho$ baya.albüm halinde buldum isteyen olursa pm den link atabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
şimdi izledim yeni bitti.

super super super. cok sevdim filmi comedy/drama türünde çok hoş çok sevimli çok güzel bir film olmuş. Loser nası olur loserlık nedir insan darbe alsa bile hayata nası tutunmalıdır, hayatın neler getırecegı belli degildir gibi konulara degınıyor. Çok hoş bir senaryosu var oyunculuga diyecek laf bulamıyorum zaten o kucuk kız ınanılmaz performans gostermıs. Her karakterin ayrı degerlendırılecegı herkesin izlemesi gerektigi şahane bi film.

[ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 23:41 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel bir yolculuk filmi, sıradışı bir oscar adayıydı. Alan Arkin'e dede rolüyle en iyi yardımcı erkekte oscar'ı getirdi, bir de yanılmıyorsam en iyi orjinal senaryoyu aldı. Imdb notu da 8'in üzerinde, mutlaka izlenmesi gerek, herkese tavsiye ederim.

[spo]Grandpa: Listen to me, I got no reason to lie to you, don't make the same mistakes I made when I was young. Fuck a lotta women kid, not just one woman, a lotta women. [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben beğendim. Alan Arkin süpermiş, öyle sıradışı bir karakteri doğal göstermeyi başarmış. Öbür adayların çoğunu izlemedim gerçi onları da bilmem lazım :D. Küçük kız da iyi ama oscar adayı olabilecek kadar iyi bulmadım. Bu film beni mutlu etti, tanrı da yapımına emek verenleri mutlu etsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Steve Carell'in oyunculuğunu özellikle beğendim ben, onu belirtmeliyim. Genel olarak her şeyin "iyi" olarak sınıflandırılabileceği bir filmdi. Bunun üzerine de filmin samimiyeti-doğallığı eklenince rastlanabilecek olumsuzlukları da görmezden gelmeye şartlanıyor bünye. Filmi çok beğendiğimi söyleyebilirim o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
said:
sevgi ne demektir, insan birini sevdiğini kendine ne zaman itiraf etmeye karar verir, masumiyetin sınırları nerede başlar nerede biter, gerçek güzellik samimi olan mıdır yoksa planlanmış olan mı, bir grup yalnız bir araya gelirse kendilerini yalnız hissetmeye devam eder mi, insanın kendinden vaz geçmesi başkaları ile iletişim kurmasının öncelikli şartı mıdır, hayat neden acı verir, kaybetmek nedir, kazanan kimdir sorularını sordurmayı hedeflediğini ve bunu başardığını düşündüğüm film.

şu yazılanları okudum durdum bi düşündüm. sonra aklıma die hard 4.0'ın fragmanında arkada ode to joy çalarken amerkina senatosunun patladığı sahne ve diğer bilumum action sahneleri geldi. Dramayı hiç sevmediğimi anladım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 6 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...