joshua Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 sevgi ne demektir, insan birini sevdiğini kendine ne zaman itiraf etmeye karar verir, masumiyetin sınırları nerede başlar nerede biter, gerçek güzellik samimi olan mıdır yoksa planlanmış olan mı, bir grup yalnız bir araya gelirse kendilerini yalnız hissetmeye devam eder mi, insanın kendinden vaz geçmesi başkaları ile iletişim kurmasının öncelikli şartı mıdır, hayat neden acı verir, kaybetmek nedir, kazanan kimdir sorularını sordurmayı hedeflediğini ve bunu başardığını düşündüğüm film. mutlaka izleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 o küçük kızın performansı için bile izlenir diyorlar. doğru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 dvdsini aldım henüz izlemedim bekliyorum eğlendirecek bir filme benziyor onu bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 hmm izlenecekler listesine aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joshua Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 o ufacık kızın performansı gerçekten çok güzel zaten bu sene en iyi yardımcı kadın oyuncu oscarına adaydı sanırsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 o kız yardımcıysa filmin başrolü kim olabilir ki? annesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2007 yok ya başrolde adaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2007 güzeldi bence.konu aman aman bir$ey deği,öyle çok büyük umutlarla izlemeyin.ama bo$ vaktiniz varsa izlenebilecekler arasına ekleyebilirsiniz.hiçte izledimde pi$man oldum diyeceğinizi sanmam.bu arada soundtrackleri de ho$ baya.albüm halinde buldum isteyen olursa pm den link atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 şimdi izledim yeni bitti. super super super. cok sevdim filmi comedy/drama türünde çok hoş çok sevimli çok güzel bir film olmuş. Loser nası olur loserlık nedir insan darbe alsa bile hayata nası tutunmalıdır, hayatın neler getırecegı belli degildir gibi konulara degınıyor. Çok hoş bir senaryosu var oyunculuga diyecek laf bulamıyorum zaten o kucuk kız ınanılmaz performans gostermıs. Her karakterin ayrı degerlendırılecegı herkesin izlemesi gerektigi şahane bi film. [ Mesaj 11 Nisan 2007, Çarşamba - 23:41 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 [spo]Dwayne'nin suskunluğunu bozduğu kelimede çok güzel suskunluk böyle içten gelerek bozulur yani =) "Fuuuuuuuucccckkkk!!!"[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Güzel bir yolculuk filmi, sıradışı bir oscar adayıydı. Alan Arkin'e dede rolüyle en iyi yardımcı erkekte oscar'ı getirdi, bir de yanılmıyorsam en iyi orjinal senaryoyu aldı. Imdb notu da 8'in üzerinde, mutlaka izlenmesi gerek, herkese tavsiye ederim. [spo]Grandpa: Listen to me, I got no reason to lie to you, don't make the same mistakes I made when I was young. Fuck a lotta women kid, not just one woman, a lotta women. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Ben beğendim. Alan Arkin süpermiş, öyle sıradışı bir karakteri doğal göstermeyi başarmış. Öbür adayların çoğunu izlemedim gerçi onları da bilmem lazım :D. Küçük kız da iyi ama oscar adayı olabilecek kadar iyi bulmadım. Bu film beni mutlu etti, tanrı da yapımına emek verenleri mutlu etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Alan Arkin'in oyunculuguna GlenGarry Glen Ross'da da hasta olmuştum zaten superdi burdada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2007 Steve Carell'in oyunculuğunu özellikle beğendim ben, onu belirtmeliyim. Genel olarak her şeyin "iyi" olarak sınıflandırılabileceği bir filmdi. Bunun üzerine de filmin samimiyeti-doğallığı eklenince rastlanabilecek olumsuzlukları da görmezden gelmeye şartlanıyor bünye. Filmi çok beğendiğimi söyleyebilirim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Steve Carell'ın oyunculuğu yanında oynadığı karakter de muhteşem yazılmış. İntihara meğilli karakter öbürlerinin kendinden beter halini görünce şaşırıyor muhteşem yapmışlar filmdeki karakter olaylarından en çok beğendiğim o oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 inanılmaz bi film. depresyondayasanız izleyin kesin. 2 saat filmi izlerken bi iyi oluyosun sonra bi açılma geliyo 2 gün garantisi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ergen gencin tepkileri mukkemmeldi.ama sakatlıklar yok deil nasıl bir insan evladı 18 yasına kdr renk körü oldugunu farketmez.bu cocuk hiç mi karsıdan karsıya gecmedi onca yıl? aaa anne ikisi de aynı renk demedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=%23493802 [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:29 tarihinde, Adiemus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 said: sevgi ne demektir, insan birini sevdiğini kendine ne zaman itiraf etmeye karar verir, masumiyetin sınırları nerede başlar nerede biter, gerçek güzellik samimi olan mıdır yoksa planlanmış olan mı, bir grup yalnız bir araya gelirse kendilerini yalnız hissetmeye devam eder mi, insanın kendinden vaz geçmesi başkaları ile iletişim kurmasının öncelikli şartı mıdır, hayat neden acı verir, kaybetmek nedir, kazanan kimdir sorularını sordurmayı hedeflediğini ve bunu başardığını düşündüğüm film. şu yazılanları okudum durdum bi düşündüm. sonra aklıma die hard 4.0'ın fragmanında arkada ode to joy çalarken amerkina senatosunun patladığı sahne ve diğer bilumum action sahneleri geldi. Dramayı hiç sevmediğimi anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 tebessüm ettiren bi filmdi.oyunculuklar ve karakter anlatımları çok içten ve iyiydi. her karaktere bağlanıyorsunuz filmde. güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 beklentimin çok çok üstünde bir filmdi böyle bir şey beklemiyordum. küçük kıza hasta oldum. ayrıca filmin sonunda çalan till the end of time gözümden 2 damla yaşın düşmesine sebep oldu. HELAL OLSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 fede said: inanılmaz bi film. depresyondayasanız izleyin kesin. 2 saat filmi izlerken bi iyi oluyosun sonra bi açılma geliyo 2 gün garantisi var aldım izlenecekler listeme o zaman, tşk ederim :} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 10 yaşında Oscar adayı olmuş kız, biz de işte finaller falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Şu filmi bi izleyemedim 3tür cd yi kaybediyorum başını izliyorum uyuya kalıyorum başka bişey oluyor püff :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Adiemus said: http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=%23493802 [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:29 tarihinde, Adiemus tarafından güncellenmiştir ] aha ben bunu yeni gordum de.benim sarıyla kırmızıyı ayırt edemeyen arkadasım var o iş derler adama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar