Durotan Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Diyar-ı Rocknroll. İstiklal'de balık pazarı'nın içinde kalır. Hard rock, heavy, rocknroll çalar, bizi mutlu eder. Şahsımın gotünü götürdüğü tek bardır. Ucuz bira, sağlam şarkılar, ne ister şu eskici gönül daha. Eskiden de güzeldi şimdi de güzel.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Güzel. Eskiden Kronik(memleketimizin ilk thrash grubu) çalardı burda, bi denk gelemedim. :(
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 eskiden güzeldi şimdi değil ayrıca müzik sesi inanılmaz derecede açık sevmiyorum ben gitmeyin! :P
Cuce Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 baqlık pazarının cıcnce 1000 tane mekan var nerde bu tam olarak?
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 saat 17.00dan sonra 18+ bi mekana dönüşüyor kendileri...
Durotan Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Şöyle tarif edeyim, galatasay lisesi'nin karşısındaki sokaktan girilir. İlk sağa sapılıp balık pazarına girilir; zaten bi 15 mt. sonra sağda tabelası var.
paparnoz Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 en son gittiğimde kronik fear of the dark'ı çalıyordu ne kadar zaman olmuş hmms.
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 Mesaj tarihi: Mart 15, 2007 of of izmirde öyle çok eksikligini çekiyorum ki şahsen böyle bi yerin. tamam var bi kaç 80ler rock falan çalan ama onlarda karışık gidiyolar bi noktadan sonra, böyle safkan caravan tarzı istiyo deli gönül.
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Caravan eskiden daha sağlamdı, artık rexx önü yada istiklalde gördüğümüz emo-punk benzeri gözüne kalem çekeninden kafasına bere takıp takım elbiseyle gezen mafya babası kılığında headbang yapmaya çalışan yalnız tiplemelere kadar her tipi alıyorlar. Müzikalite ve servis (özellikle çalışanların bazıları) açısından gayet sağlam yer, sakin olupda okadar alakasız insanların gelmediği zamanlarda çok daha tatlı oluyor. 80ler hard&heavy müzik açısından çok iyi, arada thrash çaldıkları da oluyor, hatta istek alımı da var müzik olarak çok kalabalık olmadığında, gayet de güzel oluyor. Akşam 6-7'den sonra 18+ yaş sınırı var, 18 yaşına gelmiş değilim ama böyle bir yaş sınırı koymaları bence iyi olmuş, 14 15 yaşındaki kadıköycü beyinsiz veletlerin gelip orada ''ben rahçıyım çoh pis içerim'' tavırlarıyla yerleri kusmukla dekor etmesini kimse istemez... Ayrıca ciddi derecede sağlam olarak Dorock var, hatta 23 Mart Cuma günü Extreme Metal olarak bir konser var , arkadaşların teknik Death/Grind grubu Decaying Purity çıkacak. Böyle sağlam konserler olduğu zamanlarda yaş sınırı koyulması iyi oluyor. Katharsis vardı birde, hiç gitmedim ama uzun süredir giden arkadaşlarım bile oranın ne denli berbatlaştığını söylediler. Black Metal mafyasıyız biz faşoyuz diye gezen kolunda gamalı haçlı 10 kişi orada takılıyorlardı ve önüne gelene sövüp ''biz true metalciyiz'' misali kavga çıkarmaya çalışıyorlardı. Underground bir mekandı, piyasalıktan uzaktı ama son zamanlar işi iyice batırıp içeride alternative rock/nu-metal çalmaya başladıklarını duydum... Kısacası pek iyi mekan yok sayılır, en sağlamı tartışmasız Dorock şu an. Ama yanlış anlamayın, Caravan da hala kendini koruyor, bazı istisnalar dışında gerçekten iyi biryer. [ Mesaj 17 March 2007, Saturday - 08:36 tarihinde, MADBOY tarafından güncellenmiştir ]
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 Mesaj tarihi: Mart 26, 2007 ya bir zamanlar istiklalde bir tip vardi, boyle kivircik sacli,uzun bir oglan. millete yanasip para isterdi cadde boyu sonra caravan`a gelip bira icerdi o paralarla. bi gece degisik zamanlarda ve yerlerde tam uc defa dustugunu gormustum o herifin. ne oldu ona yasiyor mu? [ Mesaj 26 March 2007, Monday - 04:29 tarihinde, rahatsiz tarafından güncellenmiştir ]
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 said: bi gece degisik zamanlarda ve yerlerde tam uc defa dustugunu gormustum o herifin. ne oldu ona yasiyor mu? puahhah süper ya :D Değişik zamanlarda ve yerlerde 3 kere düştüğünü görmek :D ilginç olmalı
Apis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2007 Müziğin sesi yüzünden ağız okumayı beceren garsonların çalıştığı mekan. Bizzat denedim. Ses çıkarmadan, sadece ağzınızı kımıldatarak vereceğiniz bir limon votka ile vişne votka siparişini birkaçmasa öteden ayırt edip servis yapabiliyorlar.
Durotan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 15 nisan 2007'de saat 19:00'da Sabhankra ve XXL konseri olan mekan. giriş ücretizmiş, bugün masanın üstüne bulduğum bir broşürde rastladım. bilginize.. bu arada açık adres vermemişiz; balık pazarı / dudu odaları sokak / no 30 / beyoğlu - istanbul [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 19:36 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ]
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 @Villians: Kim götürmüştü =P Bir aralar Electric Circus çıkıyordu. Pek de güzel oluyordu. Bassçıları hatta Tüneldeki Akdeniz diye müzik aletleri satan bir yerde çalışıyordu. Öyle işte. Gerçi bizim grup olarak sabit mekanımızdır Caravan. Çaldığı müzikler olsun, orada yaşadığımız anılar olsun (her türlü =P), çalışanları olsun (hepsi değil) çok güzel mekandır. Gidilesi, girilesi, içilesi mekandır. Ama hepsinden fazlası dinlenesi mekandır kendileri =)
duende Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2007 Bugün ucanadam bi arkadaşımızla gitti ben gidemedim. güzel biyer değil bence tırt biyer...
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2007 50 cc bira 3.5 ytl oldu bi süre önce.
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 0.5 ytllik zam koymaz. Kaldı ki ben zaten alkol almıyorum =P Da taşınmış filan diye duydum. Doğrumu? Doğruysa yeni yeri nerde? Giden gören var mı? Duyduktan sonra eski (bildiğim) yerine hiç gidip bakmadım. Taşınmadıysa niye böle bişiler sölediler. =P Müziklerini beğenmiyorum diyenler çıkıyor arada Caravan için. Saçma sapan şeyler çaldıkları zaman ben de hoşlanmıyorum ama genellikle Heavy çaldıkları için sorun yok.
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 caravan diyince blackrose abimiz geldi aklıma birden :D
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 oeffff korkunc bi yer karavan ya eueuhauha en metalhead donemimde bke korkunctu su an dusunemiyorum nerde gandalf erde emo karavan
Durotan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 silmarwen, 50 kuruşluk zam tek içince koymuyo da; biz güruhça 4 ten aşağı içmediğimiz için fark oluyo biraz :)
Öne çıkan mesajlar