DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 benim hayret ettiğim, hürriyette bu yazıya nasıl izin vermişler.. ilginç doğrusu.. pek şaşırmadım aslında da baya sövdüm hani..
trapt Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Ona mimar sinanın yaptığı cami minarelerini sokmak lazım.. Oranın belediye başkanı ya..iyi bilir kendisini.. O fıkradan sonra topu sütlaç tadında kahve içmiştir.. Şerefsizler..
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Hiçbir şey olmasa bile bu adam hakkında "Milli değerlere saygısızlık"tan dolayı kamu davası açılması gerekmiyor mu?
Pyro Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 böyle salakları o yerlere atayanlarıda,böylelerinide..
Apache Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 bizi yanlış yola yönelten kötü insanlar bilirsiniz ki çoğunlukla din perdesine bürünmüşler, saf ve temiz halkımızı hep "şeriat" sözleriyle aldatagelmişlerdir. türkiye cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler "sapıklar" ülkesi olamaz.en doğru, en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır. uygarlığın buyurduğunu ve istediğini yapmak insan olmak için yeterlidir. mustafa kemal atatürk
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Ayıp ya :/ Youtube daki videoda olan hakaretin aynisi... Ya bu başkan cok cahil ve şerefsiz, Ya da bişeylere güveniyor ki böle konusabiliyor. Savcilar nerde?
Mavi Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Sülalesinin ve 7 ceddinin kulaklarını çınlattım.
Apache Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 mimarsinan belediyesinin web adresinde telefon numarası yazıyor.yarın arayıp bu işin içeriğini öğreneceğim hiç yoksa bile ağır küfürler edip kapatacağım. http://www.ensonhaber.com/news_detail.php?id=33087 [ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 00:59 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Voys Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 böyle fıkra anlatanlarada bizim köyde babasız diyorlar ha ha haaa
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 adi herifler. bunlar bi de Atatürk'ün yaşadığı yere adım atacaklar. Çankaya'ya. asker nası ayağınızı denk alın mesajı yayınlamıyor onu da anlamadım ki.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 iyi ya mimar sinan yakın bize hafta içi toplanıp arkadaşlarla basalım bakalım neymiş durum...
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6054107.asp?m=1&gid=112&srid=3601&oid=1
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ne özrünü kabul etmesi ya? Yargilanmasi lazim.Hapis yatmasi lazim.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 hala toplanıp belediye binasını bassak mi diye düşünüyorum ciddi ciddi ... böyle bir hayvanlık olamaz,sevmiyor olabilirsin normaldır,arkadaş arasında küfredebilirsin tamam , ama o makam da bir insanin böyle bir şey yapması affedilebilecek şey değildir...
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Adamın soyadı Bozgeyik. Yapılabilecek birşey yok
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 anlayamadım yaf bozgeyik ile ne alaka
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Oha ben simdi gordum bu fikrayi. Kufur etsem okuyanlara yazik yani, ne diyim.
Apache Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 said: hala toplanıp belediye binasını bassak mi diye düşünüyorum ciddi ciddi ... böyle bir hayvanlık olamaz,sevmiyor olabilirsin normaldır,arkadaş arasında küfredebilirsin tamam , ama o makam da bir insanin böyle bir şey yapması affedilebilecek şey değildir... belediye binası basılacaksa ben Ankaradan gelirim.
Apache Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 çok tehlikeli bir sürece girmeye başladığımızı hissediyorum nedense.eskiden demokrasi diye bağıranlar hep sol kesim iken bugün demokrasinin geniş çatısı altında Atatürk'e,Atatürkçülüğe ve devrimlere karşı büyük bir düşmanlık ivme kazanmış durumda.Umarım yakın zamanda yavaşlar.
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 http://arsiv.sabah.com.tr/2007/03/01/gnd142.html Sabah gazetesinin olaya ilgisi sadece bu sayfayla mı sınırlı yoksa ben mi bulamıyorum haberin esas sayfasını? :
Bodrack Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Ya benim anlamadığım her bi boka 301. maddeyi öne sürüp yok türklüğe hakaret küçük düşürme vs diyip milleti yargılıyorlar.Yahu adı üstünde Atatürk , Atatürk'e hakaret 301i hiç mi zorlamıyor?
Öne çıkan mesajlar