Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başkan Bey'in Atatürk fıkrası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ona mimar sinanın yaptığı cami minarelerini sokmak lazım..
Oranın belediye başkanı ya..iyi bilir kendisini..
O fıkradan sonra topu sütlaç tadında kahve içmiştir..
Şerefsizler..
Mesaj tarihi:
bizi yanlış yola yönelten kötü insanlar bilirsiniz ki çoğunlukla din perdesine bürünmüşler, saf ve temiz halkımızı hep "şeriat" sözleriyle aldatagelmişlerdir. türkiye cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler "sapıklar" ülkesi olamaz.en doğru, en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır. uygarlığın buyurduğunu ve istediğini yapmak insan olmak için yeterlidir.

mustafa kemal atatürk
Mesaj tarihi:
adi herifler. bunlar bi de Atatürk'ün yaşadığı yere adım atacaklar. Çankaya'ya. asker nası ayağınızı denk alın mesajı yayınlamıyor onu da anlamadım ki.
Mesaj tarihi:
hala toplanıp belediye binasını bassak mi diye düşünüyorum ciddi ciddi ...

böyle bir hayvanlık olamaz,sevmiyor olabilirsin normaldır,arkadaş arasında küfredebilirsin tamam , ama o makam da bir insanin böyle bir şey yapması affedilebilecek şey değildir...
Mesaj tarihi:
said:
hala toplanıp belediye binasını bassak mi diye düşünüyorum ciddi ciddi ...

böyle bir hayvanlık olamaz,sevmiyor olabilirsin normaldır,arkadaş arasında küfredebilirsin tamam , ama o makam da bir insanin böyle bir şey yapması affedilebilecek şey değildir...

belediye binası basılacaksa ben Ankaradan gelirim.
Mesaj tarihi:
çok tehlikeli bir sürece girmeye başladığımızı hissediyorum nedense.eskiden demokrasi diye bağıranlar hep sol kesim iken bugün demokrasinin geniş çatısı altında Atatürk'e,Atatürkçülüğe ve devrimlere karşı büyük bir düşmanlık ivme kazanmış durumda.Umarım yakın zamanda yavaşlar.
Mesaj tarihi:
http://arsiv.sabah.com.tr/2007/03/01/gnd142.html

Sabah gazetesinin olaya ilgisi sadece bu sayfayla mı sınırlı yoksa ben mi bulamıyorum haberin esas sayfasını? :
Mesaj tarihi:
Ya benim anlamadığım her bi boka 301. maddeyi öne sürüp yok türklüğe hakaret küçük düşürme vs diyip milleti yargılıyorlar.Yahu adı üstünde Atatürk , Atatürk'e hakaret 301i hiç mi zorlamıyor?
  • Yeni Oluştur...