DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 benim hayret ettiğim, hürriyette bu yazıya nasıl izin vermişler.. ilginç doğrusu.. pek şaşırmadım aslında da baya sövdüm hani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Ona mimar sinanın yaptığı cami minarelerini sokmak lazım.. Oranın belediye başkanı ya..iyi bilir kendisini.. O fıkradan sonra topu sütlaç tadında kahve içmiştir.. Şerefsizler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Hiçbir şey olmasa bile bu adam hakkında "Milli değerlere saygısızlık"tan dolayı kamu davası açılması gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 böyle salakları o yerlere atayanlarıda,böylelerinide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 bizi yanlış yola yönelten kötü insanlar bilirsiniz ki çoğunlukla din perdesine bürünmüşler, saf ve temiz halkımızı hep "şeriat" sözleriyle aldatagelmişlerdir. türkiye cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler "sapıklar" ülkesi olamaz.en doğru, en gerçek tarikat, uygarlık tarikatıdır. uygarlığın buyurduğunu ve istediğini yapmak insan olmak için yeterlidir. mustafa kemal atatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Ayıp ya :/ Youtube daki videoda olan hakaretin aynisi... Ya bu başkan cok cahil ve şerefsiz, Ya da bişeylere güveniyor ki böle konusabiliyor. Savcilar nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Sülalesinin ve 7 ceddinin kulaklarını çınlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 mimarsinan belediyesinin web adresinde telefon numarası yazıyor.yarın arayıp bu işin içeriğini öğreneceğim hiç yoksa bile ağır küfürler edip kapatacağım. http://www.ensonhaber.com/news_detail.php?id=33087 [ Mesaj 04 March 2007, Sunday - 00:59 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 böyle fıkra anlatanlarada bizim köyde babasız diyorlar ha ha haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 adi herifler. bunlar bi de Atatürk'ün yaşadığı yere adım atacaklar. Çankaya'ya. asker nası ayağınızı denk alın mesajı yayınlamıyor onu da anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 iyi ya mimar sinan yakın bize hafta içi toplanıp arkadaşlarla basalım bakalım neymiş durum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6054107.asp?m=1&gid=112&srid=3601&oid=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 ne özrünü kabul etmesi ya? Yargilanmasi lazim.Hapis yatmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 hala toplanıp belediye binasını bassak mi diye düşünüyorum ciddi ciddi ... böyle bir hayvanlık olamaz,sevmiyor olabilirsin normaldır,arkadaş arasında küfredebilirsin tamam , ama o makam da bir insanin böyle bir şey yapması affedilebilecek şey değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Adamın soyadı Bozgeyik. Yapılabilecek birşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 anlayamadım yaf bozgeyik ile ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Oha ben simdi gordum bu fikrayi. Kufur etsem okuyanlara yazik yani, ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 oha vay öküz vay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 said: hala toplanıp belediye binasını bassak mi diye düşünüyorum ciddi ciddi ... böyle bir hayvanlık olamaz,sevmiyor olabilirsin normaldır,arkadaş arasında küfredebilirsin tamam , ama o makam da bir insanin böyle bir şey yapması affedilebilecek şey değildir... belediye binası basılacaksa ben Ankaradan gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 çok tehlikeli bir sürece girmeye başladığımızı hissediyorum nedense.eskiden demokrasi diye bağıranlar hep sol kesim iken bugün demokrasinin geniş çatısı altında Atatürk'e,Atatürkçülüğe ve devrimlere karşı büyük bir düşmanlık ivme kazanmış durumda.Umarım yakın zamanda yavaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 http://arsiv.sabah.com.tr/2007/03/01/gnd142.html Sabah gazetesinin olaya ilgisi sadece bu sayfayla mı sınırlı yoksa ben mi bulamıyorum haberin esas sayfasını? : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Ya benim anlamadığım her bi boka 301. maddeyi öne sürüp yok türklüğe hakaret küçük düşürme vs diyip milleti yargılıyorlar.Yahu adı üstünde Atatürk , Atatürk'e hakaret 301i hiç mi zorlamıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 yanında dinleyip gülenlerde kim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 bi grup K.O.Ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 take it easy bl@ck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar