RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2007 Bir Aydır Kendileri İle Çalışıyorum.. Büyük Keyif Alarak Çalışmalarımızı Sürdürüyoruz... Sizlerle Paylaşmak İstedim Bakalım Yorumlarınız Ne Olacak... Klip http://www.youtube.com/watch?v=QOEaYIsd0tY Web Sitesi www.maske.web.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 gerçekten çok iyiler 4üde ayrı ayrı kendini gösteriyorlar ve hepside başarılılar... durmasınlar devam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 anlamadım ben şimdi videodaki bateri çalan sen misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 başta klavye sesi geliyor klavyeci yok. yuttunuz mu yav elemanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 bir diğer maske grubu için; maske.rockmekan.com.. isimlerin çakışması hoş bi durum olmamış tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Aman Yarabbi ! Kulaklarımın Pası Silindi Şu Dakikadan İtibaren Grup Elemanlarımı Maske Adını Değiştirmeye Teşvik Edeceğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 youtube dışında yerde var mı video ? erişim engellenince izleyemiyorumda şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 said: anlamadım ben şimdi videodaki bateri çalan sen misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Yok Ben Değilim.. Video'daki davulcu benden önceki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Senli videoları yok mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2007 Henüz Yok Efenim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Arkadaşlar Şarkılara http://www.soundirect.net/Maske Adresinden Ulaşabilirsiniz.. Şuan İçin Parçaları Yavaş Yavaş Koyacağız Noter'den Tastikletmemiz Lazım Önce Parçaları... Çalınma Çırpma Gibi Durumlar Olabilir.. Grup Hakkındaki Görüşlerinizide Bu Sayfaya Yazabilirsiniz.. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 İyiymiş baya Bir önerim olacak,geri vokal de olsa bazı yerlerde daha iyi olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 albüm çıkıcak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Evet Şuan Album Hazırlıklarındayız.. Önce Biraz Piyasanın İçine Girmek Lazım.. Bar Programları Vs.. İsmi Biraz Duyurmak Lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Website sux.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Değiştireceğiz website'sini banada çok kötü gözüküyor şuan... Eternal yorumunu yazsaydın bide cool paşam .. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 +rep, riffler falan iyi olmus standart 3 akor turk rock gruplarini asmaya basliycaz yakinda yeni gruplarla. produktor lazim, gitar tonlarina iyi bi ayar lazim ayrica, fazla standart olmus. cikar biseyler, iyi gozukuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Redal bu davulcuya on basar yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Benim Yorumlar 2 cümleyi geçmez..Cool oldugum için.. Beklenileni vericeksiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 12 Nisan Perşembe Eskişehir Ares Bar 15 Nisan Pazar Taksim - Gölge Bar Bekleriz Arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Okan üniversitesinin grubu olarak geçiyo mu maske? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Nasıl ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 piyasada çok fazla maske grubu var isim bulun başka diyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2007 Sorun Olmaz... Yakında Alıyoruz Zaten Telif Haklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar