Dynun Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Yeterli insan çıkarsa ayrı ayrı da yapılabilinemez mi?
spadina Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 5.** olursa bende katilirim bu turnuvaya.
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 said: şu 5.84 takıntısını hiç anlamadım anlayamayacağım Hoşumuza gidiyor. Allah Allah. Olur mu olmaz mı diye sorduk ne bu şiddet?
LethE Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 Mesaj tarihi: Mart 4, 2007 wepla da geçsin 1.20e ye orda yapalım , ilgilenmiyorlar serverla. hamachiden en güzeli bence de fakat versiyon farklı sorun olur mu diye düşünmüyor değilim kesin bilen varsa söylesin ona göre düzenleyelim.
skyly Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 said: eğer bir oyun yada harita upgradeleniyorsa bu o oyunu oynayan kesimin istekleri doğrultusunda ve bugları düzeltmek için yapılıyordur Kaçımız 6 serisindeki bu mancınık(catapult) creelerinin olmasını istiyo?
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 biri bana msnden ulaşabilir mi Dota oynamak istiyorum ama problem var sanırım =) yardıma ihtiyacım var ehue [email protected]
Narstil Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Hehe valla G3NK lar 5 serisinde proydu ilk üyeler yeni üyler sever 6 yı werewolf zate uzun zamandır oynamıyor... garibim :) euroda oynıycaksanız adam cıkmaz gibi g3nk lar arasında :D zaten ben yokum bursada olcam 2-3 hafta ... bi takım full g3nk olsunda bari :d hatta g3nk1 ve g3nk2 olarak teamlarimiz gidebilir ayrılmayınız :d
Adokas Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 madem turnuva falan geyii çeviriosunuz kuralları turnuva moduna göre ayarlayin. map 6.37 mod lm gibi gibi ` Parish
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Mesaj tarihi: Mart 5, 2007 Bu turnuva; - 6 serisinde - Weplada veya Hamachi'de - Haftasonu (Tercihen Cumartesi) olursa yazın beni de listeye derim =) Ayrıca gerçekten 5.84çülerden birisi çıkıp da ciddi bir açıklama yapabilir mi neden 5 serisi olduğu hakkında? Gerçekten çok ama çok merak ediyorum.
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 hadi birii kesin birşey soylesin artık.takımlar belli olsun ona göre takım ariicam !!!
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 benide takıma alsın birisi. hamaçi veya wepla. orj cd keyi kaybettim ben :). her neyse alın takıma yanlız hafta içi 16:00 ve 22:00 arası yokumdur bu saat arası maçlar olcaksa gelmeyim. ha birde 5 serisi ise yokum 6 serisine evet [ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 01:00 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ]
Gimli Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 benim 5 kişilik takımım var. Hamachiden oynayalım diyorum.
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 biri sifirdan nasil oynanir hale geliriz gibi bisey yazabilir mi, ya da varsa bi yerde yonlendirin beni, ya da ben arayip buliim, gerce eskidir olanlar ama. patch match tarzi olaylar, nerde oynanir.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 ben heryere baktımda hep linkler ölü eski patchler falan var işin içinden çıkamadım.
Passanger Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Mesaj tarihi: Mart 6, 2007 Evet yenıden oynayamak ıcın w3 u sılıyoruz ardından tekrar kuruyoruz yetmıyor ft yı kuruyoruz.Bunları yaptıktan sonra http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/patches/ adresınden patch yapıyoruz.(her server farklı versıyon ısteyebılır.)Ardından oynayacıgımız serverın gırısı ıcın ıstedıgı programı kuruyoruz.Boylce oyuna gırmek ıcın hazır oluyorz. Bnette turk kalmadı dıyen arkadaslar en son ne zaman baktınız bnete.Bnette olursa turnuva bende bır takım ıle gelebılırım.
Gimli Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Yahu söyleyin işte Takımı olan 5 kişilik, hamachiden 6.41 (son versiyon üstünden) bu turnuvada yer almak isteyen yazsın buraya. Ben kendi takımımı koydum. Kaleye mum dikin :p
-Wissy Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Biz oynariz 6.41 APdraft olursa. wish.as thark.as geof.as blck.as deathlord.as
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 biz de geliriz oR olaraktan, wepla da olsun kral gibi serverımız var hala eurobattle diyorsunuz (:
Gimli Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Ben şahsen turnuvayı -lm olarak düşünüyorum ama tartışalım
Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 hamachi'den yapılırsa sorun çıkar bazılarında e bazılarında c serisi var bildigim kadarıyla versiyon farklı oldumu sorun çıkıyor
Masticore Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 wepla'dan olursa oynarım . takım hazır
skyly Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 çıkmıyo versiyon sorunu. arkadaşta 1.20e var bnde c onla oynuyoruz
Öne çıkan mesajlar