Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota turnuvası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
wepla da geçsin 1.20e ye orda yapalım , ilgilenmiyorlar serverla.
hamachiden en güzeli bence de fakat versiyon farklı sorun olur mu diye düşünmüyor değilim kesin bilen varsa söylesin ona göre düzenleyelim.
Mesaj tarihi:
said:
eğer bir oyun yada harita upgradeleniyorsa bu o oyunu oynayan kesimin istekleri doğrultusunda ve bugları düzeltmek için yapılıyordur

Kaçımız 6 serisindeki bu mancınık(catapult) creelerinin olmasını istiyo?
Mesaj tarihi:
Hehe valla G3NK lar 5 serisinde proydu ilk üyeler yeni üyler sever 6 yı werewolf zate uzun zamandır oynamıyor... garibim :) euroda oynıycaksanız adam cıkmaz gibi g3nk lar arasında :D zaten ben yokum bursada olcam 2-3 hafta ...
bi takım full g3nk olsunda bari :d hatta g3nk1 ve g3nk2 olarak teamlarimiz gidebilir ayrılmayınız :d
Mesaj tarihi:
Bu turnuva;
- 6 serisinde
- Weplada veya Hamachi'de
- Haftasonu (Tercihen Cumartesi)

olursa yazın beni de listeye derim =)

Ayrıca gerçekten 5.84çülerden birisi çıkıp da ciddi bir açıklama yapabilir mi neden 5 serisi olduğu hakkında? Gerçekten çok ama çok merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
benide takıma alsın birisi. hamaçi veya wepla. orj cd keyi kaybettim ben :). her neyse alın takıma yanlız hafta içi 16:00 ve 22:00 arası yokumdur bu saat arası maçlar olcaksa gelmeyim. ha birde 5 serisi ise yokum 6 serisine evet

[ Mesaj 06 March 2007, Tuesday - 01:00 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
biri sifirdan nasil oynanir hale geliriz gibi bisey yazabilir mi, ya da varsa bi yerde yonlendirin beni, ya da ben arayip buliim, gerce eskidir olanlar ama. patch match tarzi olaylar, nerde oynanir.
Mesaj tarihi:
Evet yenıden oynayamak ıcın w3 u sılıyoruz ardından tekrar kuruyoruz yetmıyor ft yı kuruyoruz.Bunları yaptıktan sonra http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/patches/ adresınden patch yapıyoruz.(her server farklı versıyon ısteyebılır.)Ardından oynayacıgımız serverın gırısı ıcın ıstedıgı programı kuruyoruz.Boylce oyuna gırmek ıcın hazır oluyorz.

Bnette turk kalmadı dıyen arkadaslar en son ne zaman baktınız bnete.Bnette olursa turnuva bende bır takım ıle gelebılırım.
Mesaj tarihi:
Yahu söyleyin işte

Takımı olan 5 kişilik, hamachiden 6.41 (son versiyon üstünden) bu turnuvada yer almak isteyen yazsın buraya.

Ben kendi takımımı koydum. Kaleye mum dikin :p
  • Yeni Oluştur...