barnacle Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Myshkin said: 4. sezonu izliyorum şuan. ilk iki sezona bayldım, 3. bk gibiydi bu da kötü gidiyor 4. sezon efsane lan. sabret:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 sezonun gelenine göre zayıf finaldi tam aksini beklerken. bir de: sondaki dexterin son sahnede yanlış yapmış ve bu yanlışının farkına varıp korkan çocuk gibi yere çömmesi çok iyiydi http://i50.tinypic.com/30sa536.jpg spoiler çok tehlikeli ama izlemediyseniz aman dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 son msj çok iyi bence gzl sezondu isaac li fln. final de olması gerektiği gibiydi bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://video.ntvmsnbc.com/dexter-turkiyeyi-anlatti.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 of o fotoğraflar ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Doğruya doğru sönüktü final. Dex ve Deb arabada konuşurken arkadan inleme sesi geliyor ya yarıldım sdfg. "What da hell is that?" "Estrada..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Nasil sonuktu yaa:/ Deb laguerayi vurdu daha ne olsun. Kurtulduk kadindan, Bence guzel sezon guzel final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Aynen daha ne olsun . Siz heralde dex'in yakalanmasını son sezonunda prison break tarzı hapishane kaçışlarıyla falan geçmesini bekliyordunuz sdf. Ek olarak laguerta bu dizide çok bile durdu . çoktan ölmesi gerekiyordu. şu dizide en dandik oyunculukta yapan kadın o . bu kadar mı yapmacık olunur ya . son final sahnesinde iğrenç bir oyunculuk sahneledi . ilacın etkisinden yeni kurtulmuş bir kadın öle mi konuşur biraz yalvarır tarzda ağlayarak konuşması lazımdı . heralde diziden ayrılacağını anlayınca bana ne ya demiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 progamer said: Jaegerjaquez said: sezon iyidi de final meh +1 baya başarısızdı ya final edit: http://i.imgur.com/vmdNP.jpg ahahahah edit2: http://insidetv.ew.com/2012/12/17/dexter-finale-8-interview/ senarist ile röportaj final üstüne. baya spoilerlı. yerim ben onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 surprise mothafucka ! harika bir sezondu, ama hiç güzel bitmedi. debra psikolojik olarak kafayı yer artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Dex ve Deb arabada konuşurken arkadan inleme sesi geliyor ya yarıldım sdfg. "What da hell is that?" "Estrada..." abi Debra'nın surat efsaneydi bu sahnede asd Jennifer Carpenter bana sorarsanız tamam fiziği falan eyvallah da çok tipsiz be. son sezonda biraz makyaj falan yaptılar da toparladı. Ama oyunculuğu 10 numara ya acayip taktir ettim öyle böyle değil. Özellikle; 6. sezon spoiler 6. sezonda katilin melek kanadı taktığı hatunun ölümünün sahnesinde çektiği "shitshitshitshit" efsaneviydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi memesi yok götü yok, nesi iyi ya ? olsa olsa yüzü tatlı hatun dersiniz en fazla. ah rita ah. true milf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 debra eniyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 En güzel sahnelerden biri dexterın kurban ile FOKK FOOKK FOKKK diye dalga geçtiği bir yer vardı, hatta gif yapabilen varsa lütfen yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4mWRkg4C6ek giflense ii olur aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Ren said: yvonne var diye başlayacaktım jim de mi var. ahanda başlıyorum. yeni bölüm yapılmasın ben yetişene kadar. 23 gün sonra nihayet 7x03de görebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 evet. bitirdim. 7. sezon en iyi. debin üstünde dexterınkinin 3 katı falan yük var. yeni sezon ne zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 yarın. abi debranın fiziği iyi. hatun kendine iyi bakıyor net. aradığınız memeyse size bir ton balık etli memeli hatun bulurum no prblem=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 bu 6.sezon ne kadar rezilmiş be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 bu debra ne ayak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 debrayı çekici bulan erkeklerde latent geylik vardır bu arada beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 debranın üstü balık et mi yani lol? ki tv de böyle aşırı zayıf duruyo karı gerçekte baya bi zayıftır. tahtanın allahı debra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Bazıları tahta sever. Debra yidir. Ayrıca bu tahta ise ben tahta seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Maşalah kadraja sığmamış omuzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 http://www.theplace2.ru/archive/jennifer_carpenter/img/59213_jennifercarpen.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar