Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 birak bu bolumu direk sezon sonunu spoil ediyorlar zaten. video link'e tiklamadiktan sonra acilmaz yani izleyip izlememek senin secimin. ama yazi olunca hersey degisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi yazdığın paragrafı seçip bi tuşa basmak ne kadar zor olabilir ki ? insaf ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Hergonan said: kirsten dunst fotografini linkle lutfen. http://celebfreak.com/out.php/i4290_bymah0neKirstenDunstAlexCayleyPhotoshoot007.jpg rep pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Abi akşam dexter izlicem diye gittim biftek, şarap vs. aldım yemeğimi koyup dexter izlicem. yani bu kadar önem veren insanlar var ona göre :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 O_o finalde neler olucak amanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 izlemediyseniz girmeyin topiğe zorlayan mı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ayrıca bu bölüm cenifır ablanın ne kadar güzel olduğunu bir kez daha anladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 final preview spo abi previewın son sahnesinde debra dont move derken dont move dediği kişinin önünde kalkık duran eller kadın elleri, büyük ihtimalle lumen, yani debra jordan chase'e dont move diyo gibime geldi benim. tabi dexter lumen'a saldırmıyosa dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Sparkcaster said: izlemediyseniz girmeyin topiğe zorlayan mı var bir de cehalet eklemek lazim yukarda yazdiklarima. iyi o zaman kufur edeyim herkese begenmiyorsaniz okumayin diye gerekce gostereyim. kural arkadasim, spoiler tag'i kural. daha bolum kurallarini bilmeden ahkam kesmekde ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 common sense devreye giriyor, pazartes, yani dexterın topiğinde en son bölümü izelemediyseniz ne görmeyi umuyorsunuz son atılan postlarda ayrıca bir tahminim liddy cinayeti quinn in ayağına bulaşan kan nedeniyle quinn in üstüne kalabilir, ama quinn şahsen doakes gibi yavuşak bi karakter değil benim gözümde hapse girmesin garibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Finali sabahın köründe izleyip en crit yerini buraya yazıcam. Şimdiden söylüyorum. Eğer giripte şikayet eden olursa, konu dışındaki gibi "mitinge katılanın hiç mi suçu yok" felsefesini yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 fazla güzel bu dizi. herkes izlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 OFOFOFOFOFOOOFFFOFOOFOFOFOFOF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 bu diziyi beğenmeyen bi tiple arkadaşlığımı kestim. o derece yani. mal herif bak gene kızdım sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 SpiderS_DangeR said: final preview spo abi previewın son sahnesinde debra dont move derken dont move dediği kişinin önünde kalkık duran eller kadın elleri, büyük ihtimalle lumen, yani debra jordan chase'e dont move diyo gibime geldi benim. tabi dexter lumen'a saldırmıyosa dfs o eller bildiğin kıllı yaw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 değil yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Loxias said: Finali sabahın köründe izleyip en crit yerini buraya yazıcam. Şimdiden söylüyorum. Eğer giripte şikayet eden olursa, konu dışındaki gibi "mitinge katılanın hiç mi suçu yok" felsefesini yapıcam. sırf şu konuyu dexter başlığına taşıdığın için dayaklıksın ha. edik: nese vazgeçtim hafta sonu askere gidiom zati sakin olmayı örenmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yav spark madem öyle neden spoiler'a yazıyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Esnaf said: SpiderS_DangeR said: final preview spo abi previewın son sahnesinde debra dont move derken dont move dediği kişinin önünde kalkık duran eller kadın elleri, büyük ihtimalle lumen, yani debra jordan chase'e dont move diyo gibime geldi benim. tabi dexter lumen'a saldırmıyosa dfs o eller bildiğin kıllı yaw :) spo bicak tutan elemanin eller killi bildigin. sag tarafta da lumen ellerini kaldirmis bi sekilde duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 takılmayın promoya. hangi sırayla gösterdikleri bile meçhul o olayları. 4 gün kaldı zaten az sabır :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 hipnoz 10.bölümü izlerken bu jordan chase'in insanları hipnoz edebildiğini falan düşündüm fsd sakallı bankacı ölmeden evvel biz masumuz jordan bize bişeyler yapıyodu falan dedi, orda yandı bi ampul ha bi de ilk kurbanın emir kulu gibi davranması da destekledi bu teorimi ama sonradan saçma geldi tabi gene de bilemiyorum 6-7-8-9-10-11'i san 1 haftadır günde 1 bölüm şeklinde izliyorum valla çok başka bişey bu dexterX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 askerde izliyemicem ya şunu canım çok sıkılıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 oha hakkaten finali izleyemeden gideceniz ben bunu olacağını bilsem direkt saklardım tüm sezonu izlemezdim hiç8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yav said: hipnoz 10.bölümü izlerken bu jordan chase'in insanları hipnoz edebildiğini falan düşündüm fsd sakallı bankacı ölmeden evvel biz masumuz jordan bize bişeyler yapıyodu falan dedi, orda yandı bi ampul ha bi de ilk kurbanın emir kulu gibi davranması da destekledi bu teorimi ama sonradan saçma geldi tabi gene de bilemiyorum 6-7-8-9-10-11'i san 1 haftadır günde 1 bölüm şeklinde izliyorum valla çok başka bişey bu dexterX( o emily'nin denyoluğu ve sakallı bankacının göt korkusuyla "ben yapmadım miki yaptı." çekip "valla masumum abey." demesi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 dadıyı oynayan kadın the commitmentstaki hatunlardan biriymiş ya. Ben de nerden tanıyorum diyorum http://www.youtube.com/watch?v=2zASDQq2zsM&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar