Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 bölüm 302 abi savcıdan tiksinemiyorum ben. adam bail organa abi, leia elinde büyüdü herifin :D hepsi bi yana, ben diyorum ki, bir şey olur, rita ya vazgeçer ya da o bebeği düşürür abi. aile babası katil mi olur lan? bi de kamera bariz abandı gömlekteki kana, bişeyler olacak, iş miguele kadar gelicek, sonra adam diyecek ki taam yiğidim, benm hapse girerim, bari bunu yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Sezon ilk bölümüyle korkutmuştu biraz, beklentilerim azalmıştı, ama 2. bölüm şahaneydi, gelecek bölümü heyecanla beklemekteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 302 kanımca o gömlekteki kanı dexter ilerisi için kullanacak. hani adam bunu suçlarsa bi konuyla ilgili fln (ki zannetmiyorum adamı öldürdüğü için teşekkür etti) elinde kozu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 yeni doekes hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 ya aklıma geldikçe gülüyorum sexter nası bir laf sokmadır yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2008 303 trailer 303'ün trailerını gördünüz mü? Adam ne kadar yakın olucak ki Dexter'a? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2008 Güzel bölümdü yaf. Dexter süper başladı, çizgiyi bozmadan gidiyor 3 sezondur. dexter insan pedofiliyi öldürdü. normal bir insan davranışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 303 İngiliz karı varken de böyle olmuştu yavaş yavaş insan belirtileri başlamıştı. Sonra bir anda tekrar eski dex oldu. Tekrar bir insan olmaya başlıyor bakalım hangi olayla geri dönecek. Kız ve ailesine bişey olmasın da başka bişey istemiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Çok iyi gidiyor. Sezon sonuna doğru daha da hareketlenecektir çünkü Kübalı biraderlerde gizli birşeyler var. Hiç temiz kanun adamı gibi durmuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 kübalı İçimden bir ses diyor ki, o kızı ve debra'nın konuştuğu adamı öldüren, freebo değil şu kübalı. Dexter'a yakınlaşması ve onu çözmesi, bütün bu olaylara dikkati kesinlikle onda bişeyler olduğunu gösteriyor. Yüksek ihtimalle arka planda başka bişeyler çeviriyor ve polisin dikkatini başka bir yere atmak için onları açıkça rahat rahat öldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2008 rerö Bence elemanları Miguel(savcı mı ne haltsa, Dexter a kanka ayağı çeken) değil de onun kardeşi Ramon(kel top sakallı olan) öldürdü. Yine de işin beyin kısmının Miguel olduğundan şüphelenmekle beraber, kızın Freebo yla alakasını çözmüş ve olayı saptırmak için öldürtmüş olabileceğini düşünmüyorum. Bi de, Debra arkadaşımız şu muhbir herife abayı yakıyor gibi hafiften. Sürekli laf sokan içişlerindeki ablanın teklifini de ya kabul edecek, ya da etmiyo ayağına yatıp Quinn in bi bok yediğini bulup o vesileyle rozeti kapacak gibi. Göreceğiz bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 A motherfucking roly-poly chubby-cheeked shit-machine? yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 303 oh ulan rahatladım. gerçi hala dexter ın aile babası olması olayı beni rahatsız etse de, istediği için bi adam öldürdü yine. ben dexterı antihero olarak seviyorum, yani birini öldürürken zevk almasını istiyorum. o ne öyle süpermen gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Ayrıca pedoyu boğarken baya sinirli görünüyordu, konuşması filan. Bu da hoşuma giden bir ayrıntı yeni dexter'da, önceki bölümlerde böyle bir tavır takındığını görmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ya üf hala 2. sezondayım çok meak ediorum 3. sezonu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 merak etcek bişey yok şimdilik 2. sezon sonu çok daha heyecan verici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 :O yapma ya. ii de ben dün gece izleyen bi arkaaşa annattırdım 2. sezonun sonunu, 3. sezon daha kral die :( 3. sezonun daha ii oluunu da siz burda heycala tartışıosunuz die düşündüm oh girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 yok ya o kadarda değil aslında 3te güzel 2 gibi hiç tempo düşüşü yok yani dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Dexter da her zaman her şey olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 2. SEZON BİTTİ ŞEREFSİZ KALTAK DOAKESU ÖLDÜRDÜ YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Süperdi be! Dexter dehasını konuşturdu. 3x04 You can lead a horse to water but you can't make him drink... Unless you order his favorite and keep him waiting... and waiting... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 aşırı baydım dexter'dan. neden bilmiyorum. 3x3 ü izlerken kapattım direk. ara vericem biraz dexter'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Bence de çok başarılıydı. Bu sezonun direk en iyisiydi. Dex zekasını konusturdu simdi birkaç bölüm aksiyon gelicek gibime geliyor. Hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2008 s3e4 Bence biraz fazla dağıttı konuyu. Dexter dizisinin izlenme sebebi sevimli katil olmasıydı ama bölüm başından beri tek bir olaya kilitlendi arada uyduruktan 1-2 gerçek konusuyla ilgili dizinin olay oldu olmadı hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar