Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dexter (2006) - Showtime

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bölüm 302

abi savcıdan tiksinemiyorum ben. adam bail organa abi, leia elinde büyüdü herifin :D
hepsi bi yana, ben diyorum ki, bir şey olur, rita ya vazgeçer ya da o bebeği düşürür abi. aile babası katil mi olur lan? bi de kamera bariz abandı gömlekteki kana, bişeyler olacak, iş miguele kadar gelicek, sonra adam diyecek ki taam yiğidim, benm hapse girerim, bari bunu yapayım.

Mesaj tarihi:

302

kanımca o gömlekteki kanı dexter ilerisi için kullanacak. hani adam bunu suçlarsa bi konuyla ilgili fln (ki zannetmiyorum adamı öldürdüğü için teşekkür etti) elinde kozu olur.

Mesaj tarihi:

303

İngiliz karı varken de böyle olmuştu yavaş yavaş insan belirtileri başlamıştı. Sonra bir anda tekrar eski dex oldu.
Tekrar bir insan olmaya başlıyor bakalım hangi olayla geri dönecek. Kız ve ailesine bişey olmasın da başka bişey istemiyorum ben.

Mesaj tarihi:

kübalı

İçimden bir ses diyor ki, o kızı ve debra'nın konuştuğu adamı öldüren, freebo değil şu kübalı. Dexter'a yakınlaşması ve onu çözmesi, bütün bu olaylara dikkati kesinlikle onda bişeyler olduğunu gösteriyor. Yüksek ihtimalle arka planda başka bişeyler çeviriyor ve polisin dikkatini başka bir yere atmak için onları açıkça rahat rahat öldürdü.

Mesaj tarihi:

rerö

Bence elemanları Miguel(savcı mı ne haltsa, Dexter a kanka ayağı çeken) değil de onun kardeşi Ramon(kel top sakallı olan) öldürdü. Yine de işin beyin kısmının Miguel olduğundan şüphelenmekle beraber, kızın Freebo yla alakasını çözmüş ve olayı saptırmak için öldürtmüş olabileceğini düşünmüyorum.

Bi de, Debra arkadaşımız şu muhbir herife abayı yakıyor gibi hafiften. Sürekli laf sokan içişlerindeki ablanın teklifini de ya kabul edecek, ya da etmiyo ayağına yatıp Quinn in bi bok yediğini bulup o vesileyle rozeti kapacak gibi. Göreceğiz bakalım.

Mesaj tarihi:

303

oh ulan rahatladım. gerçi hala dexter ın aile babası olması olayı beni rahatsız etse de, istediği için bi adam öldürdü yine. ben dexterı antihero olarak seviyorum, yani birini öldürürken zevk almasını istiyorum. o ne öyle süpermen gibi

Mesaj tarihi:

Ayrıca pedoyu boğarken baya sinirli görünüyordu, konuşması filan. Bu da hoşuma giden bir ayrıntı yeni dexter'da, önceki bölümlerde böyle bir tavır takındığını görmemiştim.

Mesaj tarihi:
:O yapma ya. ii de ben dün gece izleyen bi arkaaşa annattırdım 2. sezonun sonunu, 3. sezon daha kral die :(

3. sezonun daha ii oluunu da siz burda heycala tartışıosunuz die düşündüm oh girdi.
Mesaj tarihi:
Süperdi be! Dexter dehasını konuşturdu.

3x04

You can lead a horse to water but you can't make him drink...
Unless you order his favorite and keep him waiting... and waiting...

Mesaj tarihi:

s3e4

Bence biraz fazla dağıttı konuyu. Dexter dizisinin izlenme sebebi sevimli katil olmasıydı ama bölüm başından beri tek bir olaya kilitlendi arada uyduruktan 1-2 gerçek konusuyla ilgili dizinin olay oldu olmadı hatta.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...