Buddha Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Hakaten Sam baydı artık ya. Boby Sam her zaman ki gibi bunalım, zaten bir çok karakter öldü eskilerden Boby'de diziden ayrılırsa (Cass sanırım gg) bir tek Dean kalacak. Bu kadarı fazla olur boby geri gelir umarım. Ama genel olarak iyi. 6. sezon ilk 5 sezona göre kötüydü bu sezon 6. sezondan iyi olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Evil devil işleri komple baydı. Her bolumde ayrı maceraya atılsalar hayaletlerle, cinlerle, cadılarla uğraşsalar olmuyormu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 dizi bayık gidiyor artık,sam muhabbetini daha fazla uzatmasalar çok güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 şerefsiz dean. Jewel Staite gibi birine kıyılır mı be. Şu dizi aleminin en masum yüzlü, en şeker hatunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 bu sezon çok leş olacak anlaşıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 s7e3 bişey sorucam bu dean bacağı kırıkken alçının altından pantolonu nasıl giymeyi başarıyor :S hastanede alçı çıplak bacakta, evde koltukta otururken ise kot pantolonun üzerinde alçı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Hic tad yok hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 kırık bacakla nası yürüyor bu adam. ben 6 ay yattım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 ööö dean iyice michael'e bağladı. Sam'de iyice lucifera bağlar o olur anca... Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Deacon said: Hic tad yok hic. +1 cok bozdular ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 son bolum fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Senaryosu güzel bir bölüm izledik bugun memnunum o yüzden. Ama tabii gelmiş geçmiş en iyi bölüm hala gerçek hayatlarına geçtikleri bölümdü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ı am the judge son rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 son bölüm iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 eheh keske buffy de gelseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 o iki tip düz cadı mıydı şimdi? son ana kadar daha güçlü birşey çıkacak diye bekliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 800-1000 yıllık olunca tanrıya yakınsamışlar herhalde bana da biraz saçma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 süpernatürel çok saçma zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 6 sezondan sonra anlayamadığım birşey var Her iki kardeşte uzun süre cehennemde geçirdi. Sam çukurdaydı. İblislerle ve Meleklerle savaştılar. Mahşerin 4 atlısını bir şekilde yendiler. Şeytanı hapsettiler. Bu kadar büyük çaplı olaydan sonra nasıl hala börtü böcek kovalayabiliyorlar? Bir de artık Hunter olmak çok zor hayatımızı bu işe veriyoruz eziliyoruz ancak insanları kurtarıyoruz normal yaşam istiyoruz olayı inanılmaz baydı. Sanki onları bu işe zorlayan var. 5. sezonda bitmeliydi. Son Şeytanı gömdükten sonra. İnanılmaz sevdiğim bir dizi abidik ubidik Mother of All yok Leviathan gibi sıkma şeylerle bozdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ya o değilde cass... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 ya o yüzden beşinci sezondan sonrasındaki ilk 2 bölümü izleyip, koyarım böyle işe diyip bıraktım diziyi benim için supernatural 5. sezonda bitti, daha da izlemem. Belki ileride çok boş zamanım olursa falan öylesine bakınırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 hic sevemedim ben bu diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Şahsen ben SN ı araya çerez bölümleri ile seviyorum. Çok da önemli değil benim için konunun nerelere gittiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 radyo sahnesi (tu) ayrıca http://www.youtube.com/watch?v=pdlS7tab5rQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ahahaha şarkıyı mırıldanırken asdsdfgd neyse sam tekrar emo crowley(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar