Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 izledim ben yeni bölümü pek tutmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Kardeşleri özledik te ne bilim keşke bitseymiş dedim şu bölümü izlerken 5. sezonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 ozlemisim, bitmesin bu dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Çok yavan bir bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 habire "üzgünüm istediğiniz mesaj..." uyarısı veriyor sistem. teşekkürler, iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Fena bölüm değildi ya.. Gelecek bölümlerde olaylar kopucaktır. Kafese girdiği gibi kurtulmuş sam bu da sezon 5 finalini açıkladı. Bakalım neler görcez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Umarım 2. sezon gibi bölümlük olaylara dönmezler son sezonun ardından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 az önce izledik yeni bölümü ÇOK KÖTÜ OLMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 hele bi durun lan! adamlar 5. sezon finalinden sonra daha konu bağlıyolar. bırakın da 1-2 bölüm bi bağlamakla düşük tempoyla geçsin. Şimdilik gidişat da bana meh dedirtti ama çok rahat çevirip güzelleştirebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Rewendor said: hele bi durun lan! adamlar 5. sezon finalinden sonra daha konu bağlıyolar. bırakın da 1-2 bölüm bi bağlamakla düşük tempoyla geçsin. Şimdilik gidişat da bana meh dedirtti ama çok rahat çevirip güzelleştirebilirler. (tu) Aynen katılıyorum. Şimdi bi bağlama yapıyorlar 2 bölüm sonra ortaya çıkar bişiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 e hep öleydi ki zaten. imba bi bölümden sonra hep durgunlasiyordu. hep ayni tempoda devam etcek degil. nese ben de izliyim, beklentileri kisarsak o kadar kötü gelmez herald bu bölüm^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 öyle aşırı bir kötülüğü yoktu bence. spo spo spo dedede bir anormallik var.onda birşeyler çıkacak ilerleyen bölümlerde bence.bir de sanki samde bir soğukluk var anlayamadım. hani sanki eskiden daha sıcaktı gibi. gruba yeni katılan kişiler de bi tuhaf. hele o dean ile konuşmayan çocuk, onlarda da birşey çıkabilir bilmiyorum. belki dede birinin etkisi altında ve öyle geri döndü ve sam'i de kullanmak için çıkarmış olabilir. o gruptakiler de dedeyle beraber olabilir.çünkü dean anne tarafından akrabam olduğunu bilmiyordum falan dedi bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Sarı göz gelecek gibi bir his var içimde. Dean zehirlendiği sırada gördüğü sanrılarda sarı gözlü buna deden geldi benim gelmem niye şaşırtıyor tarzı bi cümle kurdu. Ben pek sanmıyorum boşa atış olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Strange my dear just strange!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 izlemeyin dedeler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 benim en rahatsız olduğum şeyler çok hızlı bi sezon girişi yapmış olmaları ve hiçbir cevap vermemeleri oldu VALLA BİLMİYORUM CEHENNEM FALAN SONRA GÖZLERİM KARARMIŞ Bİ UYANDIM AA SOKAK LAMBASININ ALTINDAYIM fefese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 7-8. dikada bir onceki sezonun son 20 dakikasını tekrar acıp izledim ya ne olmustu diye resmen unutmusum ama baslangıc ilginc oldu yani dean baba falan olmus biraz cekingen atraksiyonlarda falan ne biliyim kesin deanin ailesini falan kacırırlar onu kurtarmakla gecer bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 cinler minler. imam çağırsalardı bukadar kasmayacaklardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Saeros said: benim en rahatsız olduğum şeyler çok hızlı bi sezon girişi yapmış olmaları ve hiçbir cevap vermemeleri oldu VALLA BİLMİYORUM CEHENNEM FALAN SONRA GÖZLERİM KARARMIŞ Bİ UYANDIM AA SOKAK LAMBASININ ALTINDAYIM fefese de işte sam orda ışığın altında dururken şeytanda olduğu gibi titremişti ışık. Bide yeni gelen Samde ne demonic güçler var ne bişey var çok yavan olmuş. Ama işte bu yavanlık daha da meraklandırıyor insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 geçiş şimdilik yavan da altını doldururlarsa gayet güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Çok bayık bir açılış olmuş bu yıl moda sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 yeni başladım bunu izlemeye ben daha. ilk sezonun ortalarında falanım ve fena değil şimdilik. beklediğimden iyi çıktı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 beklediğinden iyi çıkacak en güzel dizi esprilerini göreceksin bu dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 tabi biraz müzik ve film kültürün varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 mesela one night in paris filmini izlemediysen bazı esprileri anlamayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar