mani Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bunun bereket tanrısı var, gök tanrısı var, bulmaca tanrısı var var oğlu var.
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sam demon blood'a abansın, MELEK ÖLDÜRME KILICIyla gitsin lucifer'i öldürsün bence
Abilify Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kermit said: teşekkürler cansın. çekemeyen arkadaşlar laf sokma çabalarına girişiyolar bazen naparsın. Ayıbediyon.
Abilify Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Karasakal said: Gabriel big brother değil mi bunlara göre. Ve o odinin dediği milyarlarca var bizden ne demek öyle. birde USA dışı baya baya rahat galiba, ne varsa orda oluyor:D Olaylar bizim biraderlerin etrafında dönüyo diyedir.Tanrılar güclerinin inananlardan alır o yüzden okadar güzsüzdüler heralde odine tapan kaç kişi vardır toplasan.
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Biz bir grup arkadaş tapıyoruz kendisine evin oralarda. Başka bilmiyorum.
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ummm sisenin mantarini kacirdilar bir taraflarina sonunda :) bu ne be, tanrilari hic eden archangel. biraz fazla zorlama ve sacma bolum olmus. bu sekil bir bolum harici plani gosterebilirlerdi. (sondaki plan)
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 lüçifer vesseli olmadan da tanrıları öldürebiliyosa nedir bu vessel arayışı anlayamadım ?
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 şu anda içinde bulunduğu beden parçalanıyor ama, o yüzden ha banane lan elini çabuk tutsun dersen haklısın derim sdf
aquila Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 o tanri dediklerini samle deande oldurebiliyo, tanriliklarinin bi olayi yok yani.
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Lan Gabriel ölmemiştir bi yerden çıkar mutlaka. 4 baş melekten biri sonuçta mutlaka çıkar. Olmadı tanrı geri getirir Cass'i yaptığı gibi felan
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Artariel said: lüçifer vesseli olmadan da tanrıları öldürebiliyosa nedir bu vessel arayışı anlayamadım ? +1 Neden Sam'a gerek varki adam herşeyi yapıyor kafasına göre zaten
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Rewendor said: Lan Gabriel ölmemiştir bi yerden çıkar mutlaka. 4 baş melekten biri sonuçta mutlaka çıkar. Olmadı tanrı geri getirir Cass'i yaptığı gibi felan Tam ben söylicektim... Cass i geri getiren , oğlunumu harcatıcak diğer oğluna... Şimdi mahsun kırmızıgül geldi aklıma.. Kardeşi kardeşe düşürdüler..Liililililili...
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 mani said: bunun bereket tanrısı var, gök tanrısı var, bulmaca tanrısı var var oğlu var. aman abi bereket tanrısını gormeyelim ...
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Benim enlamadıgım meleklerin hepsi Tanrının oğlu degil mi? Yani lucifer veya gabriel öz oğulda digerleri üvey mi?
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 oğul değiller, onun yarattığı bir ırk işte, oğul lafı orada kan bağı falan değil de daha çok sembolik anlamda.
feriyy_89 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ozii_x said: Artariel said: lüçifer vesseli olmadan da tanrıları öldürebiliyosa nedir bu vessel arayışı anlayamadım ? +1 Neden Sam'a gerek varki adam herşeyi yapıyor kafasına göre zaten michael la karşılaşma ihtimaline karşı olabilir
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 O vesseller geçici, tek kullanımlık prezarvatif gibi, eskiyor müsait değiller. Orjinal Sam filansa tüpleri bağlatmak gibi, sonsuza kadar endişesiz kullan.
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 spo ya oğul değiller zaten o yarattığı için öyle diyorlar yoksa hepsi kardeş evet. ve zaten bir birlerini öldürüyorlar cass'in olayı farklıydı ilerde onun başına bişiler gelir demedi demeyin. diğer tanrı diye geçinenler zaten tanrı değillerdi mesele o. bunlarda bir tür varlıklar epey güçlüler ve kendilerini tanrı diye tanıtıyorlardı esas meleklere karşı bile güçleri yok, tapan sayısıyla alakası yok. archangellar ya da luci geldi mi direkt paramparça ediyor çünkü çok daha üstün varlıklar. dikkat ederseniz meleklerin sesini duyan ya da gören direkt bitiyor nerde kaldı onları yaratanla karşılaşmak :D bence burada bir şekilde meleklerde ki düzen değişecek. insanları gözetlerken kendilerini kaybettiler dizide. bıktılar ve asıl onlarda teste tabi tutuluyor olabilir. sonunda bizim oğlanlarla cass baş melekler olur demedi demeyin :P öteki türlü her şey yok olacak kötü son olmaz sanırım. hep bir umudumuz vardı dizide. en kötü anda bile dean bir göz kırpmasıyla heyecan verdi hepimize. bir şekilde yine kıyak çekilir elbet
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Rewendor said: oğul değiller, onun yarattığı bir ırk işte, oğul lafı orada kan bağı falan değil de daha çok sembolik anlamda. nie abi orda gayet babaları tanrı sonuçta onlarda evlatları öle ırk larak değil bence
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 cass ölmeyecek zaten o daha insan olup grup terapi yapacak
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 götürdü ya 4-5 tane melek onu, daha doğrusu beraber banish oldular. Ben olsam silkelerdim gittiğim yerde hazır 4vs1ken
The_Delucian Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 keh keh gandalfın balrogla duserken ak buyucu olması gibi case de 4 v 1 den sonra ortama archangel olarak geri döner ...
Öne çıkan mesajlar