Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supernatural (2005) - The CW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Karasakal said:

Gabriel big brother değil mi bunlara göre.

Ve o odinin dediği milyarlarca var bizden ne demek öyle.

birde USA dışı baya baya rahat galiba, ne varsa orda oluyor:D

Olaylar bizim biraderlerin etrafında dönüyo diyedir.Tanrılar güclerinin inananlardan alır o yüzden okadar güzsüzdüler heralde odine tapan kaç kişi vardır toplasan.
Mesaj tarihi:
ummm sisenin mantarini kacirdilar bir taraflarina sonunda :)

bu ne be, tanrilari hic eden archangel. biraz fazla zorlama ve sacma bolum olmus. bu sekil bir bolum harici plani gosterebilirlerdi. (sondaki plan)
Mesaj tarihi:
Artariel said:

lüçifer vesseli olmadan da tanrıları öldürebiliyosa nedir bu vessel arayışı anlayamadım ?

+1

Neden Sam'a gerek varki adam herşeyi yapıyor kafasına göre zaten
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Lan Gabriel ölmemiştir bi yerden çıkar mutlaka.

4 baş melekten biri sonuçta mutlaka çıkar. Olmadı tanrı geri getirir Cass'i yaptığı gibi felan

Tam ben söylicektim... Cass i geri getiren , oğlunumu harcatıcak diğer oğluna...

Şimdi mahsun kırmızıgül geldi aklıma.. Kardeşi kardeşe düşürdüler..Liililililili...
Mesaj tarihi:
ozii_x said:

Artariel said:

lüçifer vesseli olmadan da tanrıları öldürebiliyosa nedir bu vessel arayışı anlayamadım ?

+1

Neden Sam'a gerek varki adam herşeyi yapıyor kafasına göre zaten

michael la karşılaşma ihtimaline karşı olabilir
Mesaj tarihi:
spo

ya oğul değiller zaten o yarattığı için öyle diyorlar yoksa hepsi kardeş evet. ve zaten bir birlerini öldürüyorlar cass'in olayı farklıydı ilerde onun başına bişiler gelir demedi demeyin. diğer tanrı diye geçinenler zaten tanrı değillerdi mesele o. bunlarda bir tür varlıklar epey güçlüler ve kendilerini tanrı diye tanıtıyorlardı esas meleklere karşı bile güçleri yok, tapan sayısıyla alakası yok. archangellar ya da luci geldi mi direkt paramparça ediyor çünkü çok daha üstün varlıklar. dikkat ederseniz meleklerin sesini duyan ya da gören direkt bitiyor nerde kaldı onları yaratanla karşılaşmak :D

bence burada bir şekilde meleklerde ki düzen değişecek. insanları gözetlerken kendilerini kaybettiler dizide. bıktılar ve asıl onlarda teste tabi tutuluyor olabilir. sonunda bizim oğlanlarla cass baş melekler olur demedi demeyin :P öteki türlü her şey yok olacak kötü son olmaz sanırım. hep bir umudumuz vardı dizide. en kötü anda bile dean bir göz kırpmasıyla heyecan verdi hepimize. bir şekilde yine kıyak çekilir elbet

Mesaj tarihi:
Rewendor said:

oğul değiller, onun yarattığı bir ırk işte, oğul lafı orada kan bağı falan değil de daha çok sembolik anlamda.

nie abi orda gayet babaları tanrı sonuçta onlarda evlatları öle ırk larak değil bence
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...