Darko2 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2009 üstteki mesaja +1 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Yani daha 14. bölümü izledim, baya sardı dizi de, ne biçim adamlarsınız bir bakayım topicte insanlar ne yorum yapmış diye, 4 tane spoiler yedim rahat. Azıcık düşünceli olun, spoiler kullanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 merak etmeseydin ne yapalım çok heyecanlanıyor insanlar o anın heyecanıyla neler neler oluyor bir bilsen hatta şimdi şöyle bir şey var; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 övdünüz bakalım izlemeye başladım. ilk sezon son üç bölümüne kadar tırttı. 2 ye başlarım bugün yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 ilk sezonda cok amatorler evet .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alante Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 İlk sezonların da en sevdiğim tarafı "Carry On My Wayward Son" şarkısı ile başlayan bölümlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2009 ilk sezon kötüler özellikle o ilk baslardaki arılı bölüm var o berbat ama işte konuyu oturtunca baya geliştirdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 kac bolum kaldi bitmesine ? yanlismi okudum, bir yerlerde cok az kaldigina dair bir seyler gormustum. bu son bolumde ana hikayeden alakasiz gibiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 evet bayağı alakasızdı,idare eder bir bölümdü ama hoş yanları vardı.Çok hızlı başladılar sezona,bayağı yüksek bir tempo vardı.Sezon arasına kadar biraz yavaşlayıp sonra tekrar hızlanmayı düşünüyorlar galiba,çünkü 2. ve 3. sezonlardaki o sıradan işlere benziyor.1 demiyorum çünkü kalitesizdi o avlarda bayağı :) S5 E6 En azından bir Deccal'ı yanlarına çektiler hehe ileride büyük ihtimal büyük faydaları dokunacak o çocuğun, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 resmen başlamayı düşünmüyorum bu kadar güzel laftan sonra .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 güzel bölümdü yine. sona hazırlanıyorlar sanırım. 5. sezon 10 bölüm görünüyor. 4 bölüm kaldı. The Curious Case of Dean Winchester haftaya geliyor, dörtgözle bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 alante said: İlk sezonların da en sevdiğim tarafı "Carry On My Wayward Son" şarkısı ile başlayan bölümlerdi. Evet, söz ve konu uyumu baya iyi hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 5. sezon 10 bölüm değil. 10 bölümden sonra ara tatile girecek kalan bölümler 2010 sonrası sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 güzel bölümdü ya. ben beğendim dizi efsane olacak efsanee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 ya bazen iyice aptala bağlamışım da ne izletseler beğenecekmişim gibi geliyor. gerçekten aşırı başarılı hale geldi dizi ya. 506 çocuk sadece konuşarak şeytanı öttürdü ya, orda ağzım açık kaldı ya harikaydı. çok heyecanlanmıştım bir an aha dizi iyice renklenicek diye de, şimdi beklicez acaba ne zaman karşımıza çıkacak diye. çokzeldi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 çocuk lucifer i o çocuk öldürecek bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Gücü Lucifera yetmez ama 1 belki 2 bölüm gene karsımıza çıkarsa çıkar max veya unutulur gider o cok guclu bi bebe vardı diye kalır hafızalarımızda. Bu arada mahserin 4 atlısından bri kırmızı bir spor araba kullanıyordu mantıken bizimkilerinde siyah benzer bi araba kullanıyor olması ileride bunlarında 4 atlıdan birini temsil ediyor olma ihtimali gibi birsey getirdi aklıma:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 abso yeter abi çocuk meleklerin karargahını nukeleyecek güçteymiş orada arch angellarda var onlara dokunabiliyorsa onlardan biri michael da lucifera çakıyor demek ki o halde çocukta lucifera çakabilir çocuk>michael>lucifer gibi bişi olabilir mi? töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 5. sezon 1. bölümün girişinde özet görüntüler sırasında çalan şarkının adı nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 ACDC - Thunderstruck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 ilk 3 bölümü izledim beğenmedim. açılıyor mu sonradan devam mı aynı şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 İlk sezon sonlarına kadar aynı şekilde gidiyor, ilk sezonun sonlarında açılmaya başlıyor, bayağı bir şekil değiştiriyor dizi. Hani ilk sezonda mini gerilim dizisiyken sonradan aksiyon geyik arası bayağı eğlenceli bir şey oluyor. Konuyu da çok güzel ilerletiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 eyw. izliyim bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 2.sezon yarisina kadar sarmadi beni suan 18deyim iyi gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 @ abso mahşerin 4 atlısı değişik bir düşünce fakat açlık falan getiriyor o. bizimkilerin pek alakası yok gibi sanki dizinin sountrackleri de ayrıca başarılı bence. supernatural playisti oluşturdum dinliyorum arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar