Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Supernatural (2005) - The CW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yani daha 14. bölümü izledim, baya sardı dizi de, ne biçim adamlarsınız bir bakayım topicte insanlar ne yorum yapmış diye, 4 tane spoiler yedim rahat. Azıcık düşünceli olun, spoiler kullanın.
Mesaj tarihi:
evet bayağı alakasızdı,idare eder bir bölümdü ama hoş yanları vardı.Çok hızlı başladılar sezona,bayağı yüksek bir tempo vardı.Sezon arasına kadar biraz yavaşlayıp sonra tekrar hızlanmayı düşünüyorlar galiba,çünkü 2. ve 3. sezonlardaki o sıradan işlere benziyor.1 demiyorum çünkü kalitesizdi o avlarda bayağı :)

S5 E6

En azından bir Deccal'ı yanlarına çektiler hehe ileride büyük ihtimal büyük faydaları dokunacak o çocuğun,

Mesaj tarihi:
güzel bölümdü yine. sona hazırlanıyorlar sanırım.

5. sezon 10 bölüm görünüyor. 4 bölüm kaldı. The Curious Case of Dean Winchester haftaya geliyor, dörtgözle bekliyoruz.
Mesaj tarihi:
ya bazen iyice aptala bağlamışım da ne izletseler beğenecekmişim gibi geliyor. gerçekten aşırı başarılı hale geldi dizi ya.

506

çocuk sadece konuşarak şeytanı öttürdü ya, orda ağzım açık kaldı ya harikaydı. çok heyecanlanmıştım bir an aha dizi iyice renklenicek diye de, şimdi beklicez acaba ne zaman karşımıza çıkacak diye. çokzeldi çok.

Mesaj tarihi:

Gücü Lucifera yetmez ama 1 belki 2 bölüm gene karsımıza çıkarsa çıkar max veya unutulur gider o cok guclu bi bebe vardı diye kalır hafızalarımızda.
Bu arada mahserin 4 atlısından bri kırmızı bir spor araba kullanıyordu mantıken bizimkilerinde siyah benzer bi araba kullanıyor olması ileride bunlarında 4 atlıdan birini temsil ediyor olma ihtimali gibi birsey getirdi aklıma:P

Mesaj tarihi:

abso

yeter abi çocuk meleklerin karargahını nukeleyecek güçteymiş orada arch angellarda var onlara dokunabiliyorsa onlardan biri michael da lucifera çakıyor demek ki o halde çocukta lucifera çakabilir çocuk>michael>lucifer gibi bişi olabilir mi? töbe töbe

Mesaj tarihi:
İlk sezon sonlarına kadar aynı şekilde gidiyor, ilk sezonun sonlarında açılmaya başlıyor, bayağı bir şekil değiştiriyor dizi. Hani ilk sezonda mini gerilim dizisiyken sonradan aksiyon geyik arası bayağı eğlenceli bir şey oluyor. Konuyu da çok güzel ilerletiyorlar.
Mesaj tarihi:

@ abso
mahşerin 4 atlısı değişik bir düşünce fakat açlık falan getiriyor o. bizimkilerin pek alakası yok gibi sanki

dizinin sountrackleri de ayrıca başarılı bence. supernatural playisti oluşturdum dinliyorum arada :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...