-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 bugun oturdum bi solukta izledim 2.sezonu çok iyidi ya, keşke biraz daha uzatsalarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 2. sezonu biraz zorlama gibi olsa da en sevdiğim 5 dizi arasında yer alıyor kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 2. sezona yeni başladım da çekilmeyecek mi yahu neden bitti bilgi plx devam eder belki edermi bişey söyleyin güzel olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 güzel dizi gibiydide 2.sezonspoiler bonnie denen karakterin sağır sağır gidip çatır çatır jr ajanlarını alma sahnesinden sonra, YAAAAAAAAAAAAUUUVV ÇIK GİT BURDAN ! dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 GwindonSurion said: 2. sezona yeni başladım da çekilmeyecek mi yahu neden bitti bilgi plx devam eder belki edermi bişey söyleyin güzel olsun Valla ikinci sezon bile çekilmeyecekti de, göt gibi bırakmalarına çok tepki geldi, apar topar 7 bölümde toplayıp bitirdiler işte. Nedeni bilinmiyor, rating dendi kanaldan ama konu hassastı biraz malum, belki baskı gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2009 Ratingler düşüktü, iptal oldu. Network'e tonlan fındık* yolladılar. İkinci sezon çekildi. Ratingler düzelmeyince ikinci sezonla final yaptılar. Youtube'da olması lazım, bir de alternatif final var eğer dizi bitmeseydi nasıl devam ederdi diye. *Sezon 1 finalindeki nuts muhabbetine hitaben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Jahrein said: abicim sağır insanların diğer duyuları daha çatır çatır işler ki o sahne süper bi sahneydi böle sesi kıstılar falan kızın hareketler tey tey sağır insan vs komando ??? mal gibi cam önlerinde durmalar heroic sahne için komando timi paketlemek çıkıp gitsinler burdan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Netflix CBS ile görüşüyormuş diziyi geri döndürmek için. Ah bir de Firefly'a el atsalar. eski kadro gelse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 İlk bölümü izledim, ikinciye başladım bitirmedim. Pek sarmadı gibi. Devam etsem mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2012 Ilk sezonu izletiyor eğer seviyorsan komplo teorilerini falan ama ikinci sezonu tırt. *bence* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 başroldeki adam baya kötüydü. bence etmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Dizi yarıda kalıyordu diye hatırlıyorum ben. Gerçi yukarda arkadaşlar yazmış. Nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Çıkmaz. Revolution ı izledim fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2012 Fena değil dizi. Ama baştan sarmadıysa ilerisi için pek umudun olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Nako said: Çıkmaz. Revolution ı izledim fena değildi. Ayni tema ve ilk bolumun sonundaki muhabbet aynen alinmis jericho dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2012 fir3blad3 said: Dizi yarıda kalıyordu diye hatırlıyorum ben. Gerçi yukarda arkadaşlar yazmış. Nese İlk sezonun sonunda iptal edicez diyorlar, sonra izleyiciler isyan ediyor, spoiler vermemek için söylemeyeceğim bir protesto yapıyorlar, bunun üzerine 2. sezon çekiliyor kısa bir toparlama şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2013 said: July 19, 2013 DanShotz (Executive Producer, Jericho) confirms that CBS and Netflix are talking about making more episodes of Jericho. http://www.savingjericho.com/default.html kismet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 sene olmus 2018 ben yeni basladim Jericho'ya, 5 bolum izledim. Iyi gibi, yemek yerken filan izliyorum. oyunculuk biraz vasat. Walking deadteki Morgan'i gormek guzel. Adam resmen distopia rolu icin bicilmis. Yanliz 5. bolumde, bu Hawking internete giriyor bilgisayarindan, sanirim vpn ile giriyor ve cikan web sayfasi Turkce :) epey bir sure de gosteriyor. pek anlamadim niye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 heh biri yazmis :) aynen ben de boyle kaldim. arcane said: 5. bölümde elemanın girdiği site MSN Türkiye sayfası WTF? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar