Redogski Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 orjinal oyun demişken ben bi oyun arıyorum orjinal hiçbiyerde yok.nası alırım ben bunu yahu TOCA Race Driver 3 aradığım oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 abi civilization 2 gold edition var mı orjinal , satsana bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Kimsenin kimseye bişeyler söyleyip kalbine kırmasına gerek yok hepimiz şurda paylaşım sitelerine üyeyiz.Kola az iç kız arkadaşınla az gezmiş onu söyleyen arkadaşında bakalım makinasına bir sürü lisansız programı vardır. Sanıyomusunuz kopya satan vergi vermiyo sokak satıcısı olayı bitiyo zaten tek tük kaldılar,adamlar dükkanda satıyolar bunları o adamda vergi veriyor zaten devlete. istese bitirir bu işi devlet onunda birşey yaptığı yok.Siz burda birbirinizi yiyin... Zaten firmalarda orj oyun aldırma stratejilerini online işi ile yapıyolar para vermezsen serverlarımda oynayamazsın bu kadar..!ben şahsen online oynamak için alıyorum. Ben zannetmiyorum ki öğrenende zaten bizim bildiklerimizi,orjinal oyun gidip alsın.O kadar adam var paylaşım sitelerinde,japonlar var işte siz düşünün vaziyeti.Birde uploaderların çoğu amerikalı. [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 17:05 tarihinde, Dux tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 evet var, fakat gidip birkac tane oyunu bitirip koseye atmama ragmen, sagda solda gordugumde "adamlarin hakkini vereyim" mantigiyla hareket edip aldigimi biliyorum. Ayrica evet kizlara da para yedirmeyin, gidin adamlarin hakki olan parayi verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 bunları 12-13 yaşlarında bi komşu cocuguna ver sevinsin yavrucak. başka alma.yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 [spo]@Leth evet var, fakat gidip birkac tane oyunu bitirip koseye atmama ragmen, sagda solda gordugumde "adamlarin hakkini vereyim" mantigiyla hareket edip aldigimi biliyorum. Ayrica evet kizlara da para yedirmeyin, gidin adamlarin hakki olan parayi verin. [/spo] Evet evet hepimiz inandık...=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 bırak abi ben orjinal oyuna para yedireceğime kıza para yediririm ...hem de yedirirken de eğlenirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 herkesin zevki farklı. ben kıza para yedirirken eğlenmem. kıza para yedirmem, ondan otlanırım. onun yerine orjinal kutulu oyunlara para yediririm, oynarken de eğlenirim, o kutulara bakarken bile ağzımın suyu akarak bakarım. o yüzden "bırak" gibi bir tavır takınmak yanlış. kimi p.i.m.p. olmayı sever, kimi geek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 NEYSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 2 kutu diablo 2 görüyorum, 2 kutuda warcraft 1 rofl. Para harcıyacak başka birşey bul bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Necromancy kötüdür. Ölü postları okşamayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Bone said: herkesin zevki farklı. ben kıza para yedirirken eğlenmem. kıza para yedirmem, ondan otlanırım. onun yerine orjinal kutulu oyunlara para yediririm, oynarken de eğlenirim, o kutulara bakarken bile ağzımın suyu akarak bakarım. o yüzden "bırak" gibi bir tavır takınmak yanlış. kimi p.i.m.p. olmayı sever, kimi geek. Aslinda tum sorunlarinin cozumu burada, bu yazdiklarini bidaha oku ve tersini uygula hersey sahane olacak... o kizlara para yedirmek bir zevkli bir zevkli, oyun koleksyonu gibi sevgili koleksyonun olunca sen de artik Gezmezsin Tey Tey. edit not: aradan 1 yil gecmis, eskisi kadar ortada yoksun, belki de paralari yedirmeye baslamissin bile :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 neden bone un konuları uplanıp duruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 para yedircek kız bulamiorum desene sen şuna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2008 Bone naptın abii :) harika bişey solda wolfenstein3d, duke nukem, sağda oblivion, wow.. vallahi tebrik ederim. benim ufaklıklar, BF2, Guild Wars ve GW factions, WoW ve BC, Starcraft, half life generation pack, fifa 08, battlefield 1942, Thief 3. bide steam üzerinden Source Preimer Pack satın aldım o da sayılır mı :) aldığım en eski orjinal oyun fifa 98'di. ama en heyecanlandığım Need For Speed 3: Hot Pursuit. hey gidi o kutusundaki polisi gördüğümüzde nasıl heyecanlanmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 o oyunlar sigortalı dimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sanane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bone, curse of monkey island i sat bana, monkey koleksiyonum tamamlansin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Total War serisinden bir tane bile oyun yok. En azından shogun olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 hepsi birarada çok tatlı durmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 şu geçtiğimiz seneler içersin de baya canlanmıştır o resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 BONBON KOS SENIN ICIN SITE ACMISLAR http://connect.collectorz.com/games?from=google&keyword=cn_game_placements&gclid=CKaZqv-Bi58CFZKhzAodnSaIMg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 razzRaziel said: şu geçtiğimiz seneler içersin de baya canlanmıştır o resim yok steam'den alıyor sanırım artık. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 of evet steam geldi koleksiyonculuk bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ya dün caddebostan DnR'da hawx 15tl idi, netde daha ucuzdur dedim steam de bakındım 30 dolardı, şok oldum ucuz oyun gördüm sevindim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar