Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 kknd crossfire.(ama ne oyundu ya) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Krusty Arkadaş sana katılıyorum bencede :)Birde C&C3 Al derim. [ Mesaj 04 Haziran 2007, Pazartesi - 18:29 tarihinde, SOLDIER tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Bende orjinal olarak, WoW, WoW BC, LOTRO. Warcraft 3, W3 Frozen Throne, BF2, CIV 4, CIV CalltoPower 2, Pusu, Medal of Honor, C C Generals, Zero Hour, Starcraft, Call of Duty 1-2, Operational Art of War Millenium Edition, Hearts of Iron I, BF1942 ve Secret Weapons of WWII ek paketi var. Elim para tutmaya basladigindan beri orjinal aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 buradan anlaşıldığı üzere Blizzard'ı zengin etmişiz bu arada ombakkombak pusuyu orjinal aldığın icin seni tebrik ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 koca arşivde ultima online yok peh peh peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2007 @Madorca aldim ama bes dakikda oynayip ocope attim, adamlarda firmayi kapatti, olan oyun sektorunu destekleycegim diye parami cope atmis oldum, destek mestek te olmadi. Bir daha ayni oyuna gelmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Umut Tarlaları :) istanbul efsaneleri :)) ultima online half life 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Call of Duty 1 - 2 Guildwars,Wow,tbc,Warhammer 40k,Command and Conquer Kane Edition,Diablo,Warcraft 3,Unreal Tournament,Fear,Css,Halflife tüm seriler,Delta Force,BFME,Doom,Warhammer mark of chaos,Battle Field 2,Red Faction,Farcry.Battlefield bu kadar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Elimdeki oyunları yayarak tek bir resimde toplayayım dedim. Ama olmadı. Ben de oyunları ikiye böldüm, öyle çektim resimleri. Büyük kutulu olanlar: DVD kutulu olanlar: Resime tıklarsanız büyük hali açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 benim pipim daha büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 "i have stolen every game i own" diyebilmek lazım, orjinal oyun sahibi önemli bir bi olay değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 koleksiyonerlik ayrı bir şey. o kutunun görünüşü, içinden çıkan zımbırtılar, orjinal baskılı cd'ler felan... bunlar güzel şeyler. asıl önemli olmayan olay "i have stolen every game i own" diyebilmek. sokaktan alırsın, internetten indirirsin vs. ancak orjinal oyunları (özellikle eski oyunları) bulmak ve almak o kadar kolay değil. elbette sırf oyun oynamak için alırsın. zaten kıbrıs'ta orjinal oyun satılmadığından korsan almak zorunda kalıyorum. (15 milyona korsan oyun almak çok zevkli oluyor, anlatamam) ama bazı oyunları çok seviyorsan, orjinal almamak büyüp ayıp :) aslında sırf oyunlar değil, eski konsol cihazları da koleksiyon yapmak istiyorum. belki bit pazarlarında bulunur, bilemiyorum. eskiden commodore 64 ve pong cihazları vardı, verdiğimize çok üzülüyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Sadece almak zorunda olduklarımı orijinal alıyorum, öbür türlü çok koyuyor açıkçası, 2 YTL'lik şeye 50 YTL vermek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 2 ytl'lik oyunu orjinal olarak 50 ytl'ye alıyorsan, o da senin şansızlığın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 donanima gelince en kralini aliriz yazilima gelince 5 kurus kaptirmayiz. yazilim sektorunun isi zor valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 doğru diyorsun hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Yok canim yazilim sektorunun neresi zor, turkiyenin ekonomisi iyi olsaydi burada da orijinal satilirdi bunun kulturle alakasi yok. Ha elbette yazilim sektorunun isi turkiyede zor.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 iyide bu bzim deil ki sistemin sucu amerikada ortalam bi muhendisin 4000 dolar yane 5.2 milyar turkiyede ise 1.2 milyar gibi bi para aldigini dusunursen amerikada 50 dola roynun turkiyede alinabilmesi icin 12.5 dolar olmasi lazim ole deil ama yane oyunlari yuksek maas olan yerlere gore dusunu fiyatlandirdiklari surece haftaligi 50 milyon olan insan nasil oyun alsin bi orenci olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Türkiye'de orjinal oyun almak için gerçektende o oyunu sevmen lazım, yoksa almak beyinsizlik şu hayat koşullarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 beyinsiz adamız vesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 gunde 1 paket sigara az icin veya haftada 1 kere daha az sevgililerinizle sinemaya gidin veya 1 kutu kola az icin gidin bunu yapin bari, yazilimci olmak kolay bir is degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 http://cadinsider.typepad.com/my_weblog/2006/10/do_people_pirat.html konuyla ilgili bir arastırma, korsan yazılım ın yaygınlıgı ve ülkerin gelir seviyesini karsılastırıyor [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 14:11 tarihinde, AzureSlayer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 said: gunde 1 paket sigara az icin veya haftada 1 kere daha az sevgililerinizle sinemaya gidin veya 1 kutu kola az icin gidin bunu yapin bari, yazilimci olmak kolay bir is degil. Bi dakika, bi dakika.. Bunları ne için yapıcaz? Internette bedava bulabileceğimiz veya sokakta 2 YTL'ye aynısını bulabileceğimiz bir oyunu, 50 YTL (farz-ı misal) verip almak için mi? Yazılımcı olmak kolay olmayabilir, zaten kimse kolay da demiyor ancak 50 YTL bence baya fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 2 ytl ye o oyunu bulunca ve alinca suc isliyoruz, ayrica o 2 ytl ye bulunma olayi sayesinde turkiye ile ilgili oyun cikmiyor turkce oyun bulunmuyor sonra gelip wow bolumune baslik aciyor millet bende ing yok bana yardim edin falan diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Zenginlerin sevilmediği, bi şeyler alabilcek gücü olana da zengin damgası vurulan bi ülkedeyiz. Orjinal oyun konusunda yoksulluğı falan bahane ettik mi tam damarına dokunur milletin. Orjinal oyun lüks, onu alan zengin olur; ikisinden de nefret ederiz, adama laf sokar beyinsiz deriz. Ooh, keyif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar