silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 heros gıbı ayıp olmasın dıye ızlıyoruz yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ben çok güldüm nedense yorumları okuyunca dumur oldum. bende bir gariplik var sanırım. edik de bitişik ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Azmodai said: HIMYM artik benim icin bu kadar izledim, sonuna kadar dayanalim bari dizisi oldu. Always sunny, archer, better off ted, community falan gibi komedilerden sonra cok hafif kaldi maalesef. always sunny is never funny bu kadar rezalet bişe görmedim ben ya. 3-4 bölüm izledim 1 kere bile mi güldürmez bir dizi. harbi büyük ayıptır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 tebrikler dunya uzerinde sunny'i komik bulmayan marjinal 4 kisiden birisiniz sdhfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ben daha önce hiç izlememiştim diziyi arkadaş bizdeyken maymunlu bölümü izledik. öghh, bu muymuş lan dedim!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 sunny basbaya daha iyi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Sunny'i seven biri olarak söyleyeyim, HIMYM yazarları ne kadar çukurun içindeyse Sunny de o kadar çukurun içinde. Hatta Sunny konsept itibariyle daha sağlam saçmalayabilen bir dizi. Hatta verilen diğer örneklere bakılırsa Better Off Ted dışında çok iyi gidiyor diyebileceğim bir dizi yok. Ancak iyi gidişatı gayri resmi olarak iptal edilmesiyle sonuçlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Sunny iptal mi edilmis yahu? Her dizinin inise gectigi donemler var ki Sunny'nin son sezonu haric epik bir diziydi resmen. Iptal olursa cok yazik vallahi, ne dizilere ne krediler verildi 1 sezon icin bu yapilmamali Sunny'e. HIMYM ne zamandir diplerde, bitse de gitsek tarzi oldu artik iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ted merkezli bir bölüm oluşundan ötürü nispeten güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Artık anneyi yavaştan aksiyona sokmalılar baymaya başladı dizi. 1 sezon anne ile ilişkilerini anlatacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Quadrophenia said: Sunny iptal mi edilmis yahu? Her dizinin inise gectigi donemler var ki Sunny'nin son sezonu haric epik bir diziydi resmen. Iptal olursa cok yazik vallahi, ne dizilere ne krediler verildi 1 sezon icin bu yapilmamali Sunny'e. HIMYM ne zamandir diplerde, bitse de gitsek tarzi oldu artik iyice. sanırım "better of ted" için iptal edildi demiş orda. sunny iptal edilirse sarı şahinle basarım kanal binasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Dizi güzel, iyi hoşta, artık biraz biraz sıkmaya başladı. Anne kimse gelsin bilelim, nasıl olduğunu öğrenmeye filan başlayalım yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Arkadaşlar rahat olun himym'in 2 sezonu var daha çıkacak anlaşılmış şekilde. It's always sunny in phili'nin de 39 bölüm anlaşması var yeni 2008'de yapılan bu da her sezon 13.bölümden 3 sezona denk geliyor yani 7.sezona kadar garanti çıkıyor, 6.sezonda 16 eylül 10'da başlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 haftaya sezon finaliymiş, tahminen gösterirler anneyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 "kids.. your mother was driving that car.." vs. tarzı bir şey demesinler de =P.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ho-bo ve eksperin lilyi kontrol etme sahnesinde güldüm ben beya yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 haftaya değil daha 4 bölüm var 24 mayıs mı ne final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Rewendor said: haftaya sezon finaliymiş, tahminen gösterirler anneyi ayaklarını gördüydük bence en azından bi dize kadar göstermeleri lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Sparkcaster said: haftaya değil daha 4 bölüm var 24 mayıs mı ne final Pardon yaw 24 Nisan diye okumuşum ben mayısmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Finalde ne olur bilmem de x21 tam shocker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Çok kötü bölümdü be =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 son bölüm olmamış bir tane gülünücek sahne yoktu öyle baktım bitsin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 ne yaptın abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 manyaklaştım iyice, gece gündüz "sezon 1 - sezon 4" çevirip çevirip izliyorum sıkılmadan. Yorumlardan sonra 5 e geçmeye korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar