Genwa Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Her bölüm belki bu defa düzelmiştir diye izliyorum, zaten takip ettiğim tek dizi o da sırf 20dk diye :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 doğru spoiler yapmalıydım ama artık geç, editleyemiom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 aa barney http://www.tvline.com/2011/11/how-i-met-your-mother-season-7-becki-newton/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ben de baya begendim son bolumu. yazik oldu barney'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ne yazik olcak ya al birini vur otekine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Yalnız son sezon Ted iyice figüran durumuna düştü. Bir an önce güzel bir bayana aşık etmeleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 ben Ted'in çocuğu olsam isyanlardaydım.7 sezondur ne anaymış bi tanışamadı be,koridorda tanıştığı saçma salak tipleri anlattı ona gelemedi hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 nachos! nası son bu lan moralim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Nachos geyigi hiç komik değildi, böyle 3 milden görebildigin enforced mizahı ne zaman benimsedi bu dizi bilmiyorum. Nerede barney'nin robot tiyatrosu nerede su bölümler. Senaristler tüketmiş yaratıcılıgı, yazarların grevinden beri beli düzelmedi dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 barneyle robinden bana ne lan, ananı göster sen ananı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 xunn said: Senaristler tüketmiş yaratıcılıgı, yazarların grevinden beri beli düzelmedi dizinin. bu abi. grev öncesi ve grev sonrası iki farklı dizi izliyoruz resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 20 dk ya komik bişey bulamıyorsun bıraksınlar işleri ne bu terbiyesizlik yüzsüzlük sanki zorla senarist yaptılar zorla izleityortlar şerefisziler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Saçmalamaya başladılar yankında getirmeleri lazım diziye. Veya bir sonraki sezon başında tanıştıracaklar ve bir sezonda aralarındaki ilişkiyi izleyeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 adeta bir desperate housewives oldu dizi... ama en azından komikti bu bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 yine dram yine dram :D bölüm konsept olarak fena değildi ama yine güldüremedi.sonu iyiydi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 güldüm baya ama sonu çüş cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bu bölüm iyiydi bence ya. güldüm baya. yine duygusala bağladı ama yolu bu artık dizinin alışmak lazım. sonu garipti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 barinaktan alcaklar <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 So Gay :). Bebeği dışarı çıkardıklarında ilk gelen kız çok hoşuma gitti (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Nerde ilk bölümler peffff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 güzel lan bu sezon. bu bölüm en iyi 7. sezon bölümüydü herhalde. hem güldürdü, hem de sonu iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 böyle her bölüm sonu barney-robin cliffhanger'ı sıktı ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 yani yine diziyi bir şekilde götürüyordu o olay da bu bölümün sonu tam bir klişe yani, böyle bir kurguya gitmelerine üzüldüm açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 nesi klişe ya boş boş konuşmayın, ayrıca yan hikayelere sarmazlarsa nasıl uzatçaklar hikayeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 diyene bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar