DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=25452111 ekşide bu haftanın en beğenilenlerine girmiş bu entry. mantıklı baya çürütülemiyo resmen yapamadım yani ben. edit: düzelmiyo lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 sahane spoiler, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ahahahahahha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ahahah başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 link verdim kurtuldum nasıl o hale geldi onu da çözemedim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 başlık konulacak yere sen tüm içeriği yazmışsın işte olay o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ezbere iş yapmak kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Gruptan biri gidicekse bu Barney olur. Aunt Robin durumları malum, bir de sahne vardı eski lise toplantısı gibi bişi, Ted Marshall Lilly tuvalet gibi bir yerde takılıyorlardı yaşlı halleri idi baya. Barney go go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 yeni izledim son bölümü çok iyiydi ahah ama böyle dizinin biticeğine dair sinyaller filan geliyor üzülüyorum, "bitsin yav çok uzadı" diyenler var onlar da haklı ama bitmesin isterim abi ben ne güzel eğleniyoruz izleyip, bitince iyice yaşlanmış hissedicem kendimi zaten yaş 23 yolun yarısı....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 hayır abicim ya uncle barney diye çook laf başladı adım gibi hatırlıyorum sıkıntı stres yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 DeadSkinMask said: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=25452111 ekşide bu haftanın en beğenilenlerine girmiş bu entry. mantıklı baya çürütülemiyo resmen yapamadım yani ben. edit: düzelmiyo lan. ee bunu biz geçen sezon söyledik hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 harbi ha baya baya konuşuldu burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?12,3809388,5909797,page=52#msg-5909797 küheylan said: How i met your mother'ın geçen bölümünde Barney ile Robin'in dans ettiği şarkı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Ekşi'de denen şey mantıklı yav. Adam cidden o sahnede kızım var dedi mi onu hatırlamıyorum. Ama öyleyse ortam Lost'a döner ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 küheylan said: http://forum.paticik.com/read.php?12,3809388,5909797,page=52#msg-5909797 küheylan said: How i met your mother'ın geçen bölümünde Barney ile Robin'in dans ettiği şarkı? arkada kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ooo kal penn var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 geçen hafta lily'nin memelerini gözümüze soktular bu bölüm hüsrana uğradım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bu sezon bitme olayı varmı bu dizinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 bir sezon daha olcak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 mani said: geçen hafta lily'nin memelerini gözümüze soktular bu bölüm hüsrana uğradım resmen. Robin'in bacakları vardı bu bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 güldüm baya bu bölümde. çok seviyorum bu diziyi ya. sondaki fotoğraflar çok iyiydi bu arada sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 en son foto efsaneydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Çok iyi bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 haha sonunda it's sandy time alexis denisof <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 geçen sezonun kötülüğünden sonra ilaç gibi valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar