forgiver Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 pastacı da epey pasta yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 mesaj gitsin diye şey ettim. abi ama ayıp. özlemişim yalnız dizi yeaws. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 özlemişim ben de. ama über bölümler yoktu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 viki gördüğüm en itici en çirkin kadın, dizinin ilk bölümü gayet güzeldi, ikinci bölüm eh işteydi iyi oldu başladığı. ulan bütün diziler başladı, house izleyecek vaktim kalmadı onu da yarın izleyeyim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Ted'le Robin'in balkon muhabbeti esnasına dedim ki ne yapar eder Ted, Robin'le evlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 çok acayip bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 hosuma gitmedi isi getirdikleri nokta. robin kacar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Amanda Knoxa benziyor Vicki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Bozmasinlar ekibi. Kan cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 hiç biri gitmez bence robinle barney evlenicek sonunda tatlıya bağlanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ulen hayattan kopmuşum 1-2 haftadır,dizi başlamış haberim bile yok,tüm dizileri indirdim izliyorum,3 bölümüde izledim üst üste,özlemişim bende cidden cidden bozmasınlar kadroyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 çok iyi bölümdü eski kaliteye dönmüşler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Llama said: özlemişim barneyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 düzgün bi bölümdü sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 oha arkadaşlıkları biticekmi ilerde lan lan çok üzüldüm şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 yok artık hiç sanmıyorum çevirirler sağlam bi manevrayla yine.hem öyle olsa kim izler ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 iyide bundan 40 sene sonrasını gördüğümüz oldu hepsi biraradaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Hafızam beni yanıltmıyorsa gelecekte sadece Ted, Marshall ve Lily vardı. Barney ve Robin hiç görünmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 çocuklarına konuşurken 'robin teyzeniz' diye söze başladığı olmuştu sanmıyorum dağılacaklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Aman abi düzelt spoilerı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ya beylerarkadaslıkları bozulmıcak, yani senaristler sapıtmazsa olay aynen söyle olucak adamı psikopata baglamayın uleyn : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 abav ! oha lan üzülürüm baya arkadaşlıkları bozulursa. aunt robin lafını çok fazla söylüyor zaten ted. bence ilerki bölümlerde arkadaşlıklarının bozulacağı yerler olacak, belki 3-4 bölüm sürecek, sonra bir şekilde bağlanacaktır tekrar iyi plot'a. dizinin temellerini sarsar resmen. bu arada cepteki karides sahnesindeki slow motion ve sonrasındaki sahneler için - LEGENDARY ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 hic future barney'i gorduk mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 dat scene, http://video.aol.com/video/lily-flashes-barney-on-and039how-i-met-your-motherand039-92511-tv-replay/1743879763 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 daha önce söylendi mi bilmiyorum da wiki de şöyle bişey buldum Guest cast Katie Holmes as The Slutty Pumpkin After winning a charity auction, Conan O'Brien will be making a guest appearance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar