Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 yok mu bu hafta da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Çıktı bugün. hafif spoiler Hani suits are for the livingdi. Barney'i suitsiz görmeyi beklemiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 ted olmadan nasıl olucak dizi? biraz saçma geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 nasıl bi spoiler o TED OLMADAN!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 pek bana gore degildi bolum. yalniz robinin cantadan dvdyi cikardigi anda baya guldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Robin iyiydi bu bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 adamınbiri said: ted olmadan nasıl olucak dizi? biraz saçma geldi bana bu nerden çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 sonunu çook iyi bağladılar ama cidden komedi dizisinde bu hiç olmadı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bölümün tamamını tahmin ettim neredeyse, aha şimdi bu olacak dediğim her şey oldu yahu. Bayaaa klişeye girmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 gerildim bu bölümde.. olmadı hiç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 2 bölümdür başka şeyler yapmaya çalıştılar, umarım senaristin kafasına saksı falan düşer de, "playbook" tarzı bi bölümle geri dönüş yapar. Yoksa izlettirmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 vasat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 spoilar yapmayı nallahsızlarseyretmedim daaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 bir komedi dizisinde bu konsepti yaşatmanın en güzel örneği coupling'deki benzeridir, oradan ilham alsalardı keşke. sit-com'dan çıkıp friends tarzı "iç ısıtan dostluk komedisi"ne dönmeye çalışıyorlar sanırım, friends'teki gibi iyisiyle kötüsüyle karakterlerin tüm hayatlarını yaşatmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Robin'in, Red tripleri haricinde pek de güldürmedi. Ama fena bölüm değildi hani 06X14. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Longshanks said: vasat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Rewendor said: bir komedi dizisinde bu konsepti yaşatmanın en güzel örneği coupling'deki benzeridir, oradan ilham alsalardı keşke. sit-com'dan çıkıp friends tarzı "iç ısıtan dostluk komedisi"ne dönmeye çalışıyorlar sanırım, friends'teki gibi iyisiyle kötüsüyle karakterlerin tüm hayatlarını yaşatmaya çalışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 20 günlük bi araya daha girmiş ekşide yazılana göre.güvenilir mi güvenilmez mi bilmem. imdb de hala öyle bi yazı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bi sonraki bolum 8 şubatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 http://www.episodeworld.com/show/How_I_Met_Your_Mother vandırfıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 bu sefer güldürmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 aglatmadi da. hatta anlamsiz. direk wow falan oynadim arkaplanda kaldi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Rewendor said: sit-com'dan çıkıp friends tarzı "iç ısıtan dostluk komedisi"ne dönmeye çalışıyorlar sanırım, friends'teki gibi iyisiyle kötüsüyle karakterlerin tüm hayatlarını yaşatmaya çalışıyorlar. friends'te her zaman bir komedi var ama. himym direkt dramaya dogru gidiyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 abi 2 bölüm dram oldu diye silip attınız 6 sezonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 baya kötüydü bence. hayır niye böle dram yapıyolar anlamıyorum. belki dram olarak başarılı olabilir ama bu bir sitcom yahu. insanlar gülüp stres atmak için izliyor, duygulanmak için değil ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar