Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

How I Met Your Mother

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar dizi çok eski bir dizi değil şunun şurasında 5-6 yıllık tarihi vardır
herşey eskiden güzeldi tribine girmenize gerek yok
rahat olun
dizi hala güzel
Mesaj tarihi:
En son 4. sezonda mı ne bayıp bırakmıştım da 8 sezonluk anlaşma nedir abi Seinfeld bile 9 sezon. Neye güvenip yapmışlar anlaşmayı anlamadım.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

ya beğenmediğiniz şeyi niye izliyorsunuz?

şunu 3 senedir soruyorum 3. sezonun başındaki mızmızlıklardan beri, daha bi tane aklı başında cevap verebilen çıkmadı :D
Mesaj tarihi:
alışkanlık
barney var
bişi izlemek ve vakit geçirmek için
ağır ve uzun süren hbo dramları yerine aptal komediler hafif geldiği için
bilmem kaç yazı okuduktan / bütün gün işte çalıştıktan / okulda kafam patladıktan sonra (uygun olanı seçin siz) eve gelince sadece hafif bişi izlemek için.
Alyson Hannigan'ı izliyorum /gerçekten var böle bişi yalnız.
...

bi sürü var işte.

ben güldürüyor diye outsourced diye bişiyi bile izledim bu hafta. can sıkıntısı nelere yol açıyor
Mesaj tarihi:
Valla ben yeni bölüm güzel olabilir diye izliyorum, çünkü ilk 1-2 sezonda bayaaa eğlenmiştim diziyi izlerken. Onun kredisini yiyor hala dizi.
Mesaj tarihi:
Bir HIMYM fanboy'u olarak bu bölüm çok güldürmedi açıkçası. Bu sezonki 1. ve 2. bölümden sonra böle bi bölüm gelmesi normaldi ama.
Seviyoruz HIMYM'ı sorun yok :)

Uçak

Barney'in ted e uçak verirkenki ted'in bakışları çok komikti yaa :)

Mesaj tarihi:
fede said:

anası kimmiş onu öğrenmek için izliyoruz
bi de kıssadan hissemizi almak için

kapatın izlemeyin o zaman, anne belli olunca söz buraya yazıp haber vericez size, boşa canınızı sıkmayın madem beğenmiyosunuz.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

oh şükür ya, bi tek ben değilmişim beğenmeyen.

Robin artık itici bi karakter gelmeye başladı bana ya.

Robin dizideki yerini doldurdu, bir amacı kalmadı o yüzden zorlama kaçıyor biraz. Hani Ted'in manita olarak gayet önemli karakterdi, sonra boşta gezdi boşta kalmasın diye Barney olayı oldu falan, sonra don mon yamamaya çalıştılar bişiler ama gereksiz kalıyor, zoraki kalıyor arada, doğaldır.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

fede said:

anası kimmiş onu öğrenmek için izliyoruz
bi de kıssadan hissemizi almak için

kapatın izlemeyin o zaman, anne belli olunca söz buraya yazıp haber vericez size, boşa canınızı sıkmayın madem beğenmiyosunuz.

sanane yaw? beğenmeye beğenmeye izliyoruz ne var? mazzoşistiz, yasak mı? :D
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Robin dizideki yerini doldurdu, bir amacı kalmadı o yüzden zorlama kaçıyor biraz. Hani Ted'in manita olarak gayet önemli karakterdi, sonra boşta gezdi boşta kalmasın diye Barney olayı oldu falan, sonra don mon yamamaya çalıştılar bişiler ama gereksiz kalıyor, zoraki kalıyor arada, doğaldır.

göndersinler abi işte. hiç bi fonksiyonu yok bence şuan onun dizide. Bi tek kanadayla dalga geçmek için kullanıyolardır o kadar.

bi de,

ilk bölümde Ted'le Marshall bi düğünde sağdıçlardı. Sonra Lilly göründü karede. acaba bu Barney'le Robin'in düğünü müydü?

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...