sartherien Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 444 confirmed Naruto and Nagato talks. Nagato fires a black rod from his wheelchair. Naruto takes it to his stomach. He then sees Jiraiya's death and how Kakashi died from Nagato. Nagato : I try to manipulate Naruto and take him back, but Naruto is resisting the black rod. Konan: To repel Nagato's chakra at this range, what a kid. Naruto: [I don't get what he's saying, sorry] Naruto's eyes turn into frog + Kyuubi eyes Naruto: I can't forgive you, I want to kill you right now! He charges at Nagato But he stops just before him. Naruto: I don't know anything about you, why do you hate [Konoha]? Talk to me! So Nagato starts talking I have two pain[ful events], one of them is my parents being killed Then Nagato begins talking about his past At the height of the Great Ninja War, we had been too late at escaping, so we were hiding at our family's house. Two ninjas came into our house. They were searching for some food Nagato's parents: Nagato, you need to hide. Then they charge at the two ninja The ninja: They're enemies. They kill his parents instantly. The ninja: There's one more around here. The ninja search for food They look at the corpses The ninja: They were just civilians, huh. Why would civilians, in the middle of a battle... We're sorry, kid At that moment, lighting strikes outside, and what Nagato sees, is a Konoha headband Nagato: UWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAH And then, the Rinnengan is activated End Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 zuhahah bu mu şimdi adamın geçmişi asdfasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Veri peyinful canem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 2 tane varmış acılı geçmişi bu ilki diğerini göremedik daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 koyumu orclar/nincalar basti, anne babami kesti o yuzden INTIKAM ALCAM karakteri iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Nekadar boş bir bölümdü yahu. 2. büyük acısıda o evden kaçtıktan sonra Gebze taraflarında sıkıştırılmasıymış confirmed spoiler okudum.Zaten bel altını görmüyoruz buda olayı doğrular nitelikte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 asdf konoha ninjalar da bi alem bilmiyoduk kusura bakmazsın artık dimi yeğenim diyo resmen adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 hayır cidden "anamı/babamı orclar kesti" geyiğinin cılkı çıktı ama pain karakterine de başka birşey çıkarmak pek mümkün değildi adamın intikam konsepti ve jiraiya ile geçirdiği dönemden ötürü. madara "keyiften kötüyüm var mı lan" dese bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bumu yane koskoca pain'in acısı.Çok rezil olmuş ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Naruto'da da ne self-control varmış ama.Adam senin ustanı,eğitmenlerini,köyünü yoketsin sen sallama. Adam zaten kendi ailesini kaybettiğinde kendini kontrol edememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ne self-controlu abi? ultisini basacak iste, onu da hak yoluna getirecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Artık soru sorma be çocuk, artık soru sorma. Nedir bu Naruto'nun hikaye dinleme merakı anlamadım ben arkadaş, herkesi geberttiler, köyünü yıktılar, hala hikaye anlattırıyor. Gaara bebeydi, topluma kazandırılabilirdi, öyle oldu, güzel de oldu. Ama bu adam CANAVAR olmuş artık, insanlıktan çıkmış. Bi deri bi kemik kalmış, yemeden içmeden "ben tanrı oldum dünyaya barış getirecem" diye orasına burasına çubuk takmış yani, NEYİN HİKAYESİNİ İSTİYORSUN DAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Off çok boş bölümdü be. Bi de bütün vize haftası boyunca bekledim dört gözle öldürür falan diye =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 wut Ya acımın iki tane büyük kaynağı var diyipte bir tanesi köyümü ninjalar bastı ondan kötü oldum ben dediği anda "wut" dedim ben direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 İlk acısı ailesinin ölümündenmiş anladık.Kesin ikincisi de şu pein'in grubunun 3. kişisiyle alakalıdır,ismini hatırlayamadım şimdi,son ölen klon pein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 begendigi kiz yuz vermemistir, baska nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Yok, arkadaşı falan satmıştır bunu güç uğruna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 halisahaya adam bulamamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Konan o god realm olan arkadaşına vermiştir kalbi kırılmıştır çocugun. 1-Anamı babamı öldürdüler. 2-Friend-zoned forever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 bu haftakinde konan nagato yahiko nun bücür halleri var conf. edilmiş gene flashback görecez... ben biraz daha hinata görmek istiyorum hinataya dön artık kishi(:P) ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 2. axısı köpeğin ölümü müymüş yani :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 445 heh herhalde yahiko ölecek, ikinci acısı o olacak, sonra da "OMAYEVA YUME ORE MAMORU" gibi birşey diyecek ve psikopata bağlayacak. (:P) "ben çektim herkes çeksin" diye atom bombası attı herif ya, naruto gene de bağışlarsa iflah olmaz kalaslığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Naruto kesin bağışlayacak bence. Öyle bir faggot çünkü. Chain of hatred FTW tbh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 asd köpek ölmedi ya canavar gibi maşallah. Yahiko bidahaki bölüme pwnd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 lol... ANAMI BABAMI ORÇLAR KESTİ YOLDA YALNIZ KALDIM AÇ KALDIM İTİN TEKİYLE ARKADAŞ OLDUM SORA 2 KİŞİ DAHA BULDUM BENİM GİBİLERDİ SONRA AND İÇTİK ÇOK BÜYÜK OLACAZ DİYE SONRA ARKADAŞLARIMDAN BİRİYLE İTİM ÖLDÜ ÖBÜR ARKADAŞLA TAKILIYOZ ŞİMDİ ORÇLARI ÖLDÜRCEZ BENİM HİKAYEM BU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar