Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Theghosthand said: rasengan olmasın artık yeni teknik. Fuumashruiken işte RÜZGARLI BIÇAKLI RASENGAN yada. Onu Sage Çakurayla birleştirip verecek çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Gazdı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 yine odama rosengan atcak bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 senin odana niye atsın ki rasenganı? tamam vurmayın yapmiacm bida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ya ben bu mangaya geçbaşladığımdan aslında ben anim seyrediodum sonra ucundan azcık bakiim derken daldım işte:Dnese bu itachi klanını öldürüyoya bunu ondan kim istiyodu konohanın ileri gelenleri istemiş diye duydumuştum danzouda için de diye biri biraz açabilirmi konuyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Eğer yeni tekniği rasengan türevi çıkarsa şayet domaltılarlar kishiyi naruto fanları.Yok bende karışmam artık öyle olursa ne yaparlarsa yapsınlar asdasdas PS : Handseal kage-bunshin'de ne yapcak bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 ka_mi_ka_ze said: ya ben bu mangaya geçbaşladığımdan aslında ben anim seyrediodum sonra ucundan azcık bakiim derken daldım işte:Dnese bu itachi klanını öldürüyoya bunu ondan kim istiyodu konohanın ileri gelenleri istemiş diye duydumuştum danzouda için de diye biri biraz açabilirmi konuyu... Şimdi şöyle uchihalar toplanıp anlaşıyorlar isyan çıkarmak için ve gitgide çoğalıyorlar, eğerki isyan başlatırlarsa konohanın düşmanları bu iç savaştan doğan zayıflıktan faydalanıp olaya katılacaklar ve yine büyük savaş başlangıcı kaçınılmaz olacak.Bu senaryoyu gören köyün ileri gelenleri elderlar ve danzou uchihaların katliam kararını veriyor başka bir seçimi olmayan sarutobi'de (3. hokage) onaylamak zorunda kalıyor görevli olarakda Itachi dalıyor yanında Madara (Itachi ile ne anlaştılar olayın aslı ne tam olarak bilmiyoruz ama madara zaten zamanında lideri olduğu clanın satışına içerli olduğundan balıklama atlamış olaya) ile beraber. Özet olarak böyle aktarayım aklımda kalanları ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 teşekkür...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bu 8 kuyruklu nasıl kaçtı ya ben pek anlamadım orayı? ilk başta çok cabuk öldü diye üzülmüştüm ama üzerinde durcaklar gibi gözüküyor.gelsin narutoya rap yapmayı öğretsin :D.hem abiside garip bir tip :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 kesilen kuyruklardan birini kavarimi no cutsu! olarak kullanıyor. kişi ne zaman bi kişi ölmesin isterse hemen kavarimi no cutsu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 rasengan olup yagicak naruto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Ben arkasındaki scroll un kurbağaları taşımaktan başka işlevleri olmasını umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Şuana kadar tamamiyle içindeki cenavarı yönetebilen kişi 8 kuyruklunun taşıyıcısı narutoyada kıyübiyi kullanabilmesini ondan başka kimse öğretemez bu yüzden bir şekil yolları kesişecek diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Normalin fillerlerinin birinde genjutsucu bi kızın bilinçaltında bilmem ne iblisi ürümüştü kız bunu yendiğinde naruto karnını bebeklere gaz çıkarması için yapılan şekilde okşayıp ulan bende! moduna girmişdi inşallah olurda killer bee ile kanka olur kuyubiyle killer beenin Hachibi ile yaptığı gibi bi ilişki kurar ondan sonra yararak ilerler hokageliğin taşlı yollarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 spo'lar cıktı, hatta ilginctir hemen resim spo'ları da cıktı, oldukca da gercek gibi gozukuyor... 432 spo resimlere gore yeni jutsu ranged futon rasen shuriken =), ben oyle gordum yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 eğer spoilerdeki doğruysa naruto durdurulamaz bişey olur bence. yalandır o gibime geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 hatta resimleri koyayım direk... 432 http://img297.imageshack.us/img297/7629/a002xx9.jpeg http://img177.imageshack.us/img177/8084/a003iz0.jpeg http://img299.imageshack.us/img299/1694/a004dh4.jpeg http://img530.imageshack.us/img530/3127/a005tk7.jpeg http://img132.imageshack.us/img132/9955/a006qa0.jpeg http://img185.imageshack.us/img185/18/a007ne3.jpeg http://img206.imageshack.us/img206/152/a008cw0.jpeg http://i40.tinypic.com/1zvew0h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 fuutonu gördüm ama fırlattığını seçemedim resimlerden gözlerim okadar iyi değil =D neyse madem saskeye yetişicek birazcık durdurulamasın madem =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 2. resimde firlayan sey iste fuuton yanliz resimlerden paini baya bi eziyor gibi gozukuyor vay vay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 hea o fuutonsa anladım olayı. bakalım cuma günü öğrencez işin ince yanlarını =) bi de aklıma takıldı, daha hala team gai dönmedimi ya geri? dönsün artık =P daha saske var, 8 kuyruklu var derken derken daha baya uzucak gibi manga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 al işte yine rasengan pöh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Ulan adam fuuton: rasen shuriken'i harbi shuriken yaptı yaranamadı size be. allahsızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 hakikaten haa! kakashinin gözü bile takip edemediydi kaç saldırı olduğunu, düşmanın her hücresine fuuton saplanıyo o saldırıyla! ne "al işte yine rasengan"ı, saskenin amaterasuyu bile dağıtacağından kuşkulanıyorum ben fuuton rasenshirunkenle =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 xunn said: Ulan adam fuuton: rasen shuriken'i harbi shuriken yaptı yaranamadı size be. allahsızlar. yalnız xunn dogru soyluyor =), futon rasen shuriken melee iken bir olayı yoktu ki, adı ustunde shuriken, en bastan onla uzaktan saldırması lazımdı, sadece seklinden alıyodu ismini yoksa =), simdi adam gibi oturmus o jutsu, ayrıca saldırdıgı sırada kendisi yakında olmayacagı icin damage da almaz, rahatca kullanabilir artık belki eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 yaa hala rasen masen diyo ona karşıyım ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar