Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

rofl aynen öyle.

431: yok artık labranda memba suyu

yalnız rage filan naruto'ya uymayan konsept diye patlayacakmış gibi bir his doğdu içimde, sonra da "naruto senin nefretle işin olmaz, sevgi böceği jutsusu geliştir" diyecek gene büyükleri.

bölüm süperdi ama kakashi'yi kurtarmak lazım bir şekilde.

hayır kişi cidden sasuke'ye gelince yanardöner göz modeli varyasyonlarına girişirken naruto'ya vere vere dikdörtgen gözbebeği vermiş lol. buradan belli verdiği önem.

Sosyal ağlarda paylaş

belki kakashi ölünce onun gözünü naruto alır narutoda rasengan olur! sdfsd

kakashi öldü bence bi öldü bi ölmedi demek döneklik olur gibi biraz =/ bide naruto pain'in diğer vücudu nası öldürdü orayı pek anlayamadım. o force yapan mıydı? yaptığı forceu kendinemi çevirdi neyaptı anlayamadım vallaha ya =/

Sosyal ağlarda paylaş

Hakkaten imba bölümdü nasıl bitti lan dedim 2 snde :P

@Drall

Bu chunin sınavları döneminde bi eleman vardı kürklü mumya kılıklı ses ile vuruyordu onun gibi vurdu daha doğrusu chakra ile gömdü elemana çünkü yumruktan kaçmıştı normalde ;)
Kurbağada açıklıyor zaten.Kısaca kolunu 5 kat büyük düşün ama görüntüde aynı kol :P

Sosyal ağlarda paylaş

ÇOİYİ ozaman =D

bide kardeşimin okuduğu bölüme bi bakınca(380) bişeyi baya unuttuğumu farkettim. hala da hatırlayamadım o derece unutmuşum.

şimdi bu yahiko-nagato olayı falan açığa kavuştu mu ya? pain olan nagato, vücutlarından biri yahiko'nun vücudu muydu?
http://www.onemanga.com/Naruto/380/03/

you can still see yahiko in me? cümlesi düşündürttü bana bunu.

ps: rinnegan'ı olan nagatoydu demi =D

Sosyal ağlarda paylaş

bugun yondaime yi düşünürken aklıma karısı uzumaki kushina geldi. Öldüğü hiç biyerde belirtilmemişti ki dedim kendi kendime nete bi baktım teoriler öyle bi abarmış ki, pain=kushina konan=kushina gibi birsürü düşünce var. Tabi kishi'den bahsediyoruz hayal gücü bu kadar genis olamaz lol

Sosyal ağlarda paylaş

rinengandan bahsedilen yer

http://img55.onemanga.com/mangas/00000004/00000373/03.jpg

konan da narutonun annesi değil malesef aynı sayıda nagato ve yahiko ile beraber konanın çocukluğunu gösteriyor.Narutonun annesi kyubinin önceki taşıyıcısı büyük ihtimalde ölü.Geçmiş zaman kullanıyorlar hakkında hep.
Rinengan şimdilik öldürdüğü kişilerin güçlerini kullanabiliyor ve bunu o piercing benzeri chakra alıcılarıyla yapıyor.Ordaklilerden hiçbiri gerçek nagato değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...