Lexius Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 sonunda yeni bşi lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 kakashi gg onu ogrenmis olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Kakashinin üstünde pek durmadılar ama kurtarılabilir ki kurtarılsın abi kimse kalmayacak oteki türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 valla banada kakashi gg gibi geldi.Narutonyn uzun zmndır ilk defa karizması tavan yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 imba bölüm mü yoksa en imba bölüm müydü bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 of! naruto sakurayı alır bu karizmatik hareketlerden sonra =) Çokzel bölümdü ve kakashinin ölceğine inanmıyorum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 431 abov, naptı lan naruto. kakashi öldü mü harbiden ya, yoksa çok zayıftı o yüzden chakrası hissedilmedi falan denir mi? ölmemeli kakashi. yeni teknik geliyor sonunda ama inşallah yeni bir rasengan türevi değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 rasengan olmamalı, çünkü giant resengan yaptı, yeni rasengen kotası doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Naruto coştu,işte bu be. Rüzgar tersine dönmez umarım,güçlü başlayan taraf,genelde kaybediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 waves of rage diyor ya waves of rasengan olmasın :D kakashi gg ya umudum yok benim. Bence naruto paini umulmadık bir hızla temizleyecek ki ooo naruto ayı olmuş saskegeyi bile alır diyecekler. Sonra saske gelicek narutoyu balon gibi patlatacak. Tobi var tabi daha o ne yapar bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 sıpo Bence paini kaçmak zorunda bırakıcak sakız gibi uzayacak olaylar nihayetinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 rasengan olmasın artık yeni teknik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 dev rasengan kadar hayal yoksunu bir ninjutsu olmasın ama.. ne biçim bir yazar, bu kadar küt olabilir. -repler kishi'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 rasengan inle kage bunshin i birlestiricek natural enerji ile kishimoto nun hayal gucu narutoya geldiginden rasengan + kage bunshin ile sinirlanmis mouse wheel a baglamis naruto direk keybinlari asagi cekince rasengan yukari itince kage bunshin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 rofl aynen öyle. 431: yok artık labranda memba suyu yalnız rage filan naruto'ya uymayan konsept diye patlayacakmış gibi bir his doğdu içimde, sonra da "naruto senin nefretle işin olmaz, sevgi böceği jutsusu geliştir" diyecek gene büyükleri. bölüm süperdi ama kakashi'yi kurtarmak lazım bir şekilde. hayır kişi cidden sasuke'ye gelince yanardöner göz modeli varyasyonlarına girişirken naruto'ya vere vere dikdörtgen gözbebeği vermiş lol. buradan belli verdiği önem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 belki kakashi ölünce onun gözünü naruto alır narutoda rasengan olur! sdfsd kakashi öldü bence bi öldü bi ölmedi demek döneklik olur gibi biraz =/ bide naruto pain'in diğer vücudu nası öldürdü orayı pek anlayamadım. o force yapan mıydı? yaptığı forceu kendinemi çevirdi neyaptı anlayamadım vallaha ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Hakkaten imba bölümdü nasıl bitti lan dedim 2 snde :P @Drall Bu chunin sınavları döneminde bi eleman vardı kürklü mumya kılıklı ses ile vuruyordu onun gibi vurdu daha doğrusu chakra ile gömdü elemana çünkü yumruktan kaçmıştı normalde ;) Kurbağada açıklıyor zaten.Kısaca kolunu 5 kat büyük düşün ama görüntüde aynı kol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ÇOİYİ ozaman =D bide kardeşimin okuduğu bölüme bi bakınca(380) bişeyi baya unuttuğumu farkettim. hala da hatırlayamadım o derece unutmuşum. şimdi bu yahiko-nagato olayı falan açığa kavuştu mu ya? pain olan nagato, vücutlarından biri yahiko'nun vücudu muydu? http://www.onemanga.com/Naruto/380/03/ you can still see yahiko in me? cümlesi düşündürttü bana bunu. ps: rinnegan'ı olan nagatoydu demi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Ben hala asıl painin ne nagato ne yahiko olduğuna inanmıyorum bence dumur edecek birisi çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Bu arada rinnegan ne işe yarıyor tam olarak ben kaçırdım sanırım orayı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 bugun yondaime yi düşünürken aklıma karısı uzumaki kushina geldi. Öldüğü hiç biyerde belirtilmemişti ki dedim kendi kendime nete bi baktım teoriler öyle bi abarmış ki, pain=kushina konan=kushina gibi birsürü düşünce var. Tabi kishi'den bahsediyoruz hayal gücü bu kadar genis olamaz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 rinengandan bahsedilen yer http://img55.onemanga.com/mangas/00000004/00000373/03.jpg konan da narutonun annesi değil malesef aynı sayıda nagato ve yahiko ile beraber konanın çocukluğunu gösteriyor.Narutonun annesi kyubinin önceki taşıyıcısı büyük ihtimalde ölü.Geçmiş zaman kullanıyorlar hakkında hep. Rinengan şimdilik öldürdüğü kişilerin güçlerini kullanabiliyor ve bunu o piercing benzeri chakra alıcılarıyla yapıyor.Ordaklilerden hiçbiri gerçek nagato değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 bana sage naruto kelimesi yetti. ah ero-sennin yaşasaydında görseydin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Theghosthand said: Narutonun annesi kyubinin önceki taşıyıcısı büyük ihtimalde ölü. boyle bir sey biliyor muyuz ? naruto'dan once kyuubi free degil miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 öle bişi hiç bir yerde geçmedi valla. Öle bir şey olcağınıda sanmıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar