_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 narutonun çizeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Naruto+Sharingan Naruto sharingan edinirse tilkiyi tameler madara gibin ? KÜYÜBİ DUT OLM ! ROF! Sakuraya kötü şeyler yapabilir genjutsu ile (:D Sakura al gazoz Aa saol naruto Naruto burası sıcakmı oldu ne (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 şaringanı olsa tsunade "ZETTAI NI! KULLANAMAZSIN, SAĞLIĞINA ZARARLI NARUTO!" der ve o olay kapanır orada, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
albertobalsam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 sharingan+naruto tam asparagas. bunun gerceklesebilmesi icin itachi'nin gozunu falan vermesi gerekirdi ki ole bisey olmadi. kendisi ustun becerilerinin yani sira ileri goruslu birisiydi ve kardesinin her inek ogrenci gibi tum sorunlarini cozse de rekabetsiz bir ortamda huzur icinde yasayamayacagini, kiskanclik hisleri icerisinde eninde sonunda sen ne bicim japonsun sari kafa japon mu olur deyip naruto'ya saracagini on gormustur. bu yuzden sharinganla ve onun turevi olan buyuk yikici jutsularla basedebilmesi icin bi takim savunma yontemi mount etmistir cocuga. adam kitabini yazmis sharinganin en nihayetinde; zayif noktalarini da en iyi onun bilmesi beklenir. peki neden naruto'ya bole bi kiyak gecsin; e naruto da delikanliligin kitabini yaziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ulan sevisirken pipini kullanamazsin dicekler cocuga yakinda, ayip bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 aslında olabilir sasuke herkezden bi dokunuşta yetenek alıyo ama orochinin bile yılanlarını almıştı bu sasugay ama kishi bunu verirse yok narutonun keşvetmesi açması fln gene bulur bişi ama umarım kullanmak sorunda kalmazsın dediğine göre çok sağlam bişi olmalı gerçikishi bu gaza getir sonra bişi bulur gene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 aklıma geldi mesela bu sasoriyle kapışmasında narutonun ikinci serideki ikinci kapışmasını görcez (daha öncesinde itachiye de bi odama rasengan) böle portal çıkarmıştı bizde owww noluyolan bu bişiler öğrendi die sonra kıçı kırık bi yıldız çıktı bişiyede yaramadı sonra daha da ne portalı ne yıldızı kullandı ne de bişi çıktı:Dsonra kabutoda bi rasengan wayy bu ne sonra oda yasaklandı...nooldu mangada bir yıllık bölümd bir hiç...izleyici bu kadar aptal yerine konmaz ki bu kadar seyircinin kursağında bırakılmazki bu kishide bi psikolojik sorun olmalı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Öykü iyi gidiyor bence. Kurguyu beğendim ben. Yavaş evet ama o kadar zayıf değil. Ayrıca öykü adamın öyküsü, isterse bekletir, her halükarda okuyacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ka_mi_ka_ze said: aslında olabilir sasuke herkezden bi dokunuşta yetenek alıyo ama orochinin bile yılanlarını almıştı bu sasugay ama kishi bunu verirse yok narutonun keşvetmesi açması fln gene bulur bişi ama umarım kullanmak sorunda kalmazsın dediğine göre çok sağlam bişi olmalı gerçikishi bu gaza getir sonra bişi bulur gene... umarım zorunda kalmazsında ki kasıt eğer oyle bir şey olursa jutsunun zorlugundan değil daha ziyade ikisinden birinin oleceğinden korktugu için oyle diyor. bknz. sasuke is my brother demiş naruto-kun o anda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Fukusaku Narutoya neler öğretmiş artık görmek istiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Hakikaten insanın sabrı sınanıyor,gerçi sınanmasa nolur heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Aslında sennen goroshi atsa paine gg ama kishi biraz heyecanlandırmak istio ortamı.Yoksa kakashi olayı direk bitirirdi unuttu garibim sanırım .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bugun cıkıcak mı yeni bolum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 said: Since so many people still asking about it. Naruto, Bleach, One Piece and the other series from Weekly Shounen Jump will be coming back later this week. We aren't sure when exactly but we're guessing they will start coming at the usual time of Thursday/Friday probably. http://www.onemanga.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Hala release yok ortalıklarda pöf =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 By ne sabırsızlık abi, daha yeni bitirdim mangayı, biz kaç haftadır beklyoruz. Gerçi hafta bekleyince de alışıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Bunu oku arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ya güzel diyosunda o kadar nos moduna gelmiş bizim ezik napcak cok merak ediyorum ^^ bi de verdiğin link acılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Ben de bekliyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Nete yine gecenin 3.30 unda duserse nası küfrederim belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Linki düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Akumetsu iyiymiş sahiden =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 http://www.onemanga.com/Naruto/431/01/ çıktı sonunda... 431 hala eziyo pain'i ehueh, ne zamana kadar boyle gidecek bakalım, bu new move da, fukasaku uyurken dagı falan yıktıgı move galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 naruto show yapıyo, resmen bitmesin istedim manga ama kakashi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 ya küfür ettim tam yerinde bitirdi ama güzel bölüm naruto karizma tavan yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar