Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Ben en çok Sasuke'nin Orochimaru gibi bi adamı öldürmesine üzülmüştüm.Gariban Orochimaru da kurbanlık koyun gibi ona buna yün,yorgan oldu.
Kishi bütün karakterlerle uğraşamaz ama daha ya.Düşünsenize daha Killer bee var ölmedi,Killer bee'yi aramaya çıkmış olan koca memeli hatun,lolipop yiyen adam ve melez bacımız var.Sand village var.Akatsuki memberlarını saymıyorum bile.

spo

Bir de o spoiler'a göre Naruto'nun 2.elementinin fire olduğunu da söyleyebiliriz heralde?

Sosyal ağlarda paylaş

Herhangi bir element tekniği yapmanın elemente yatkınlıkla alakası yok sanki.Kakashi dememiş miydi jounin olmak için en az üç element tekniklerini yapabilmek gerekir diye,e bildiğimiz 5 elemente sahip tek rinnegan var,onun dışında haku'nun water+wind,yamato'nun earth+waterı var en fazla.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu arada ben yazdım sanıyordumda unutmuşum naruto tek başına clone kullanmadan mı rasengan yaptı orada?!?
Eğer öyleyse büyük bir ihtimal üstünde çalıştığı teknik yine bir rasengan türevi çıkacak fakat zamana yada oyalamaya ihtiyaç duymadan instant çıkartılabilen birşey :p
Sosyal ağlarda paylaş

heh, orada denmek istenen o değil. mükemmelliğin ötesinin olmadığı, bunun da sıkıcı ve heyecansız olduğu yönünde bir argüman ki shounen başkahramanının devamlı birşeyleri aşmasının okuyucuda ilginin devamı sağladığı düşünülürse bu konu için şaşılacak kadar isabetli bir fikir diyorum. bu nedenle o seyc çakranın illa ki örümcek adamın ağ kartuşu biter gibi kritik anlarda bitmesi ya da bir yan etkisi olması lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben farkettimki bu seyc çakrayı hani bi zımbırtı oluyodu bişeyler vardı kurbağa omzuna binemediği için falan. o olay nedir biri tam olarak anlatabilirmi oraları manga okurken anlayamadım tam. al işte gayet güzel geçiyo seyc moda niye dövüşte kullanamasın kurbağa omzuna binemediği için? yada kurbağa omzuna binemeyince noluyodu tam?

bi açıklamaya büyük rep. teşekkürler şimdiden
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi sage moddayken natural energyi bir araya toplamak için hareketsiz durması gerekiyor.Böyle olunca savaşta mal gibi duruyorsun eğer mal gibi durursan savaşta açık hedef haline geliyorsun.Şimdi iki tarafına kurbaları vücüduna yapıştırıyorsun.Onlar durup natural energyi topluyorlar sen de yoluna bakıyorsun.Mantığı buydu ama dediğin gibi naruto desteksiz kullanabiliyor.Nasıl kullandığı daha belli değil.Bakalım ya uzun süre kullanamayacak ve destek alacak ya da tek başına kullanabiliyor gerçekten.

sana resimler hazırladım:P

http://img55.onemanga.com/mangas/00000004/000068342/15.jpg
http://img55.onemanga.com/mangas/00000004/000084542/12.jpg
http://img55.onemanga.com/mangas/00000004/000084542/13.jpg
http://img55.onemanga.com/mangas/00000004/000084542/14.jpg

Sosyal ağlarda paylaş

Saklamıştır kage bunshinleri ya,adam çat diye rasengan attı.Birde sonuçta bu kurbağalarla sage moduna giremicek gibi çünkü nine tail kabul etmiyor.Kurbağa amcamızın sağa ve sola aynı anda bakmak kadar zor bir iş dediğini hatırlarsak,Naruto kesin bunun için de kage bunshin kullanır.
Sosyal ağlarda paylaş

Naruto tek elle rasengan yapabilecek kadar çakra kontrolunu geliştirmişdir mantıken seyç çakra hede çakra nature çakra hüdü çakra kıpraştırabilen birinin rasenganida kage-bunshinsiz yapabilicek kadar pişmiş olması lazim bence

Peinin potansiyel hayvanlığı

Benim kafamı kurcalayan pein gaaranin bijouyu çıkarırlarken team kakashi+gaiyi yavaşlatmak amacıyla ithaci ve kisamenin kolpalarını çıkarmışdı gerçi kolpalar asıllların 30% kadar çakraya sahipti şimdi düşünüyor ulan gerçi ortamı yardı geçti konohayı yıktı ama bu adam bunlari aynı jutsu ile yaptığı 30% çakralı feyk bedenlerle yapmış olmasın?

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...