Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kishi manyagi onu "aman antagonistim kalmiyor, ne yapicaaam" diyerek ortaya atmisti, cok belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Kabuto bence sağlam jokerlerinden birisi kishinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Ben en çok Sasuke'nin Orochimaru gibi bi adamı öldürmesine üzülmüştüm.Gariban Orochimaru da kurbanlık koyun gibi ona buna yün,yorgan oldu. Kishi bütün karakterlerle uğraşamaz ama daha ya.Düşünsenize daha Killer bee var ölmedi,Killer bee'yi aramaya çıkmış olan koca memeli hatun,lolipop yiyen adam ve melez bacımız var.Sand village var.Akatsuki memberlarını saymıyorum bile. spo Bir de o spoiler'a göre Naruto'nun 2.elementinin fire olduğunu da söyleyebiliriz heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Herhangi bir element tekniği yapmanın elemente yatkınlıkla alakası yok sanki.Kakashi dememiş miydi jounin olmak için en az üç element tekniklerini yapabilmek gerekir diye,e bildiğimiz 5 elemente sahip tek rinnegan var,onun dışında haku'nun water+wind,yamato'nun earth+waterı var en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 3. Hokage hepsini bilmiyo muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Şuana kadar görülmüş en pisko element kullanıcısı Kakuzu idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 5 elemente de sahip çok adam var ya.Ama Kakuzu ayrı bir kategoride.Adam God mode takılıyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 kakuzu olmedi mi abi, ne god modeu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Ya bu arada ben yazdım sanıyordumda unutmuşum naruto tek başına clone kullanmadan mı rasengan yaptı orada?!? Eğer öyleyse büyük bir ihtimal üstünde çalıştığı teknik yine bir rasengan türevi çıkacak fakat zamana yada oyalamaya ihtiyaç duymadan instant çıkartılabilen birşey :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Naruto ile dövüşürken /god mode off yazmışlar.Adam ilk hokage ile dövüşmüş normalde ölmesi çok zor bir adam.O açıdan hidan ve kakuzu god mode.yoksa Kimse ölümsüz değil hidanla kakuzunun kendisi de diyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 DeBuffAndHeal said: 3. Hokage hepsini bilmiyo muydu?Teknik bilmekle element yatkınlığı farklı bir olaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Hidan direk ölümsüz, kakuzu 5 canlı, naruto direk karbon attı son üçüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Naruto artık içindeki chakrayı da kullanmıyor,sınırsız bir bakıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 illa ki bir sınır veya yan etki olur, mayuri tayço'nun deyimiyle "perfect is not good". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 pörfekt iz pörfekt diyorum o zaman ben de =) tabii ki iyi olamaz. ya iyisindir, ya mükemmel! naruto'ya bakış açım değişti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 heh, orada denmek istenen o değil. mükemmelliğin ötesinin olmadığı, bunun da sıkıcı ve heyecansız olduğu yönünde bir argüman ki shounen başkahramanının devamlı birşeyleri aşmasının okuyucuda ilginin devamı sağladığı düşünülürse bu konu için şaşılacak kadar isabetli bir fikir diyorum. bu nedenle o seyc çakranın illa ki örümcek adamın ağ kartuşu biter gibi kritik anlarda bitmesi ya da bir yan etkisi olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 ya ben farkettimki bu seyc çakrayı hani bi zımbırtı oluyodu bişeyler vardı kurbağa omzuna binemediği için falan. o olay nedir biri tam olarak anlatabilirmi oraları manga okurken anlayamadım tam. al işte gayet güzel geçiyo seyc moda niye dövüşte kullanamasın kurbağa omzuna binemediği için? yada kurbağa omzuna binemeyince noluyodu tam? bi açıklamaya büyük rep. teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Şimdi sage moddayken natural energyi bir araya toplamak için hareketsiz durması gerekiyor.Böyle olunca savaşta mal gibi duruyorsun eğer mal gibi durursan savaşta açık hedef haline geliyorsun.Şimdi iki tarafına kurbaları vücüduna yapıştırıyorsun.Onlar durup natural energyi topluyorlar sen de yoluna bakıyorsun.Mantığı buydu ama dediğin gibi naruto desteksiz kullanabiliyor.Nasıl kullandığı daha belli değil.Bakalım ya uzun süre kullanamayacak ve destek alacak ya da tek başına kullanabiliyor gerçekten. sana resimler hazırladım:P http://img55.onemanga.com/mangas/00000004/000068342/15.jpg http://img55.onemanga.com/mangas/00000004/000084542/12.jpg http://img55.onemanga.com/mangas/00000004/000084542/13.jpg http://img55.onemanga.com/mangas/00000004/000084542/14.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 kage bunshin kullanamıyordu sanırım sage moddayken kurbağa olur diye onu aştımı acaba aşmasın kage den bıktım lan xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 naruto direk sage mod da geldi yalnız konoha ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Saklamıştır kage bunshinleri ya,adam çat diye rasengan attı.Birde sonuçta bu kurbağalarla sage moduna giremicek gibi çünkü nine tail kabul etmiyor.Kurbağa amcamızın sağa ve sola aynı anda bakmak kadar zor bir iş dediğini hatırlarsak,Naruto kesin bunun için de kage bunshin kullanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2009 Olabilir ya 3 tane kage bunshini yolla kuytu bi yere ;meditation yapsın natural energy toplasın.Böyle bişey olabilir ama ben desteksiz yardımsız yapsın isterim.Bahtsız naruto ne öğrense kullanışsız oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Naruto tek elle rasengan yapabilecek kadar çakra kontrolunu geliştirmişdir mantıken seyç çakra hede çakra nature çakra hüdü çakra kıpraştırabilen birinin rasenganida kage-bunshinsiz yapabilicek kadar pişmiş olması lazim bence Peinin potansiyel hayvanlığı Benim kafamı kurcalayan pein gaaranin bijouyu çıkarırlarken team kakashi+gaiyi yavaşlatmak amacıyla ithaci ve kisamenin kolpalarını çıkarmışdı gerçi kolpalar asıllların 30% kadar çakraya sahipti şimdi düşünüyor ulan gerçi ortamı yardı geçti konohayı yıktı ama bu adam bunlari aynı jutsu ile yaptığı 30% çakralı feyk bedenlerle yapmış olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 bide sasugayin yaptıklarının bi yan etkisi olsa büyük teknik büyük risktir kuralı onun içinde geçerli olsa ne güzel olur dimi...sasugay bu tekniği bi daha kullanamazsınpuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2009 kötü adamlar için geçerli değildir o, yazar yenilmelerini isteyinceye kadar. misal pain, herif bütün şehri yıktı hiç tınmadan ama tam naruto bunun hakkından geleceği zaman yan etkisi başgösterir, nefesi kesilir filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar