_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 oh be adam olmuş naruto heh, bölüm de baya iyiydi valla uzun zamandır böyle gaza getirmiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Spo Şu resmin Naruto the? Konoha Gakuen Den'den geldiğini tahmin ediyorum ama forehead'inin üstündeki simge Naruto'ya özel ve kesinlikle bu savaşlar bittikten sonra Naruto'ya Hokage'den,Sannin'den daha üst bir rank vereceklermiş gibime geliyor.Artık Naruto'nun "bu" gücünün bir yan etkisi yoktur ya adam tek vuruşta bi tane pein'i aldı ve Tsunade'ye sen git bi çay iç biskrem ye dedi.Olabilecek en kötü şey Peinler Voltran'ı oluşturur(Kakashi de kavgaya katılcak). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ben bu savaş esnasında sasuke'nin ve kabuto'nun napacağını merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 obaaa yanlız naruto speedde kasmış sanırsam. Fark ettinizmi bilmem paine çat diye böle girdi anında. Karizma yavrum ya ezdi fifthide sen git çay filan iç diyerek. Yürü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Saskenin şu seviyede narutoya pek atar yapabileceğini sanmıyorum. Hali hazırda içinde saskeye karşı bir güvenlik önlemide mevcut. Itachi ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Naruto'nun bu Teenage genin ninja frog modu bi yana Itachi'nin verdiği süper güçleri de var.Kaldı ki,Itachi Sasuke'ye yenilmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 EMS den ötürü saskeninde bilmediğimiz bir gücü var illakide, şu an naruto kadarmı tabi bilmiyoruz. Madara'nın zaman-mekan konusundaki gücü ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 kusura bakmayın da tilki karizma bir hayvan ama kurbağa değil. downgrade oldu bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Kurbağaya karizmayı katan jiraiya olmuştu, muten roshi'yle başlayan sapık hermit efsanesinin devamı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 http://www.onemanga.com/Naruto/430/02-03/ yav şurda kurbağalara saygı kazandım adeta. bu resimden itibaren kurbağalar kyubiden daha karizma bence =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Raincloud said: 430 oye bence de güzel bölümdü de şu kakaşi 5 bölümdür can çekişiyor öldü mü kaldı mı bi haberimiz olsa =) ölmez heralde Tsunadenin summonu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Sasukenin bilmediğimiz jutsusu denmiş de narutonun da çalıştığı bir şeyler vardı.Ayrıca: Naruto döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 sleepyfans cıkmıs, adam gibi kalitede, mangashare'da var, yumulun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 onemanga da update etmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ka_mi_ka_ze Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 ama hakkatten kurbağalar çok karizmatik olmuşlar böle boy boy dizilmişler...:Dnarutoda karizmaa bi allahtan bu sage de jiraiyadaki gibi yüzünde nasırlar yok jirayanın tipi bozmuştu sgae mode:S...ama sage olayını ero sennin paine yedirememişti...tek başına sage olayı narutoyu kurtarmaz ektra bişiler de lazım...bide bu itachinin olayını bide elemanın kastığı teknikleride görelim artık sıktı... kishi anime nin son bölümünde gösterir bize onları sonrada bitirecek animeyi:Dnaruto gelişti tamam daha animeye gerek yok die:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 on kuyruklu bi tip çıkar, "aslında bunların hepsini ben manipüle ediyordum" der, np. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Sage mod sayesinde belki rasen shuriken gibi tekniklerden etkilenmez.Naruto aldığı gazı devam ettirsin,yenilmeyen ninjanın pataklanışını bir görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 kishi en zevkli yerinde salak bir bahane ile kesicek savasi adim gibi eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Pain , konohaya bu kadar zarar vermişken en azından oradaki painler gg olur.Narutodan da tatmin edici birkaç hareket göreceğiz.Benim tahminim güzel savaş olacak ama tabi gerçek painin orda bile olmaması büyük ihtimal.Genel olarak pain tehlikesi büyük ihtimal bitmez.En fazla nüfus planlaması olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Gerçek pain şu itme-çekme gücünü kullanan pain mi diye düşünüyor insan.Naruto-Pain konusuna gelince bir sasuke-itachi savaşı kadar uzun olmaz kesin,ama Pain esasli dayak yer. Konoha yıkılacak,Sakura ağlayacak,Jiraiya'nın katili karşısında Naruto sakin mi kalacak,yo dostum yoo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 ahah ben yeni dikkat ettim yalnız, naruto orada rasengan yapıyormus, ben sakura gibi brute force daldı sanmıstım ehueh... artık demek deli hızlı ve tek basına rasengan yapabiliyor, ohh ohh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 kishi bu sefer savasi abuk bir yerde bitirmemek icin konan'i geri cekti. konanin da giderken "simdi senin yanina geliyorum" demesiyle oradaki 6 vucudun da pain olmadigindan bu vesileyle emin olmus olduk. naruto sonuna kadar pataklayacak yani. bu arada, kfg, guzel tespit. gercekten de rasengan yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Yuh naptınız, çok geride kaldı o, jirayia altısıyla birden dövüştü birini aldı, mesaj bıraktı ölüp dirilip. The real one is not among them, diye decrypt ettiler. Hikayeden Nagatoyuda yahikoyuda biliyoruz. Yani kapandı davanın o kısmı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Ulan narutoyu böyle görecekmiydik be YÜRÜ LAN KERVAN YÜRÜSÜN haha Gamakensan suppacoolmuş lan renkliyken =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Sonunda ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar