Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Kakashi ölmez ya.Tam babasına herşeyi anlatacakken "dur senin zamanın daha gelmedi,git yardım et arkadaşlarına" der babası.Gördük zaten böle "eğer bunu kullanırsam kesin ölürüm diyenleri" bkz (chouji ve haplar).Ölecek biri varsa bence o Tsunade olur eğer major bi karakter ölecekse.Kakashi gibi bi karakterin ölümünü çat diye gösterip başka bi kareye geçmez adam.Asuma bile ölünce nasıl olduysa bir anda geri çekildi Hidan ve Kakuzu,Pain çağırdı diye.Çok rahat da alırlardı orada Asuma'nın cesedini diğerlerini kesip.Ölmesin ya Kakashi :( adamın varlığı bile can veriyor mangaya.
Sosyal ağlarda paylaş

narutonun bitarafı çatladıydı öğrenicem diye bu konohamaru ha diye öğrendi galiba ne iş? tamam sarutobi klanından falan ama naruto da boru değil yellow flashın oğlu sonuçta. bi de konohamaru nun hayalinde canlandırdığı jutsu da güzelmiş =P

bi de kakashi son durum nedir hiçbişey bilmiyoruz demi o konuda daha? kesin öldümü yoksa çoğu karakter gibi ölümden mi döncek bilmiyoruz yani daha bişey kaçırmış değilim demi =D

Sosyal ağlarda paylaş

hea mantıklı ozaman. rasengan küçücüktü zaten =P kakashinin öldüğünü farzedersek ozaman şuanda rasengan kullanabilenler sadece konohamaru ve narutomu? helal len bunlara =D

aklıma bişey takıldı, şimdi bütün bijuular(doğrumu söyledim canavar taşıyan kişiler işte) doğarken annesini öldürüyomu ki? gaaranınkisi doğarken öldüydü, 8tailed'ın annesiyle babasıyla ilgili bişey yok belki onun da annesi ölmüştür doğarken, narutonun da annesi belki doğarken ölmüştür. saçma bi mantık ama olabilir ha belki =P

Sosyal ağlarda paylaş

anne meselesinde söylemek istediğim şey:

anne karnında veriliyodur belki. hani gaara da doğarken annesini öldürdüydü içindeki jinchuuriki yüzünden diye hatırlıyorum ben. gereksiz bi ayrıntı zaten galiba ama olabilir de yani bijuular doğarken anneleri ölüyo gibi bişey =P

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...