dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 eveet bir hinata kaldı, onu da gösterince naruto da döner, tadından yenmez olur. Kakashi nin ölmeyeceğine dair umutlarım hala var benim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Kakashi öldü bence de şu herifin piercing zımbırtısı ile onuda diriltirse ne olur acaba? Gerçi o kadar zamanı olmaz ama. Tsunade pataklar bu kopyayı sonra başka bir kopya yardıma gelir. Hinatayı gösterin artık kafa atıcam. Hinatada babası ile dağıtıyordur bence 1-2 kopya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Çok gazdı lan. Hinata lazım. Of Naruto götürse artık Hinata'yı ben baydım burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 özlemişim valla. kiba, shino, team gai fln. bide hinata çıksa tam olucak. narutonun eğitimi ile sasukeye yerine şu karakterlere yoğunlaşsa çok daha başarılı bir manga olcak aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 evet maalesef en kabız karakterlere (başroldeler maalesef) en çok vakit ayrılıyor hidan & kakuzu kapışmasından beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 427 eski tayfa daha shikamaru'yu da gormedik di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ucundan gördük. Annesi ile baraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Team Gai'yi görünce gülümsemeye başlıyorum direk,adamlar dur durak bilmeden görev yapıyorlar,ucu kaçmıştır bu kaçıncı heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Kakashi ölmez ya.Tam babasına herşeyi anlatacakken "dur senin zamanın daha gelmedi,git yardım et arkadaşlarına" der babası.Gördük zaten böle "eğer bunu kullanırsam kesin ölürüm diyenleri" bkz (chouji ve haplar).Ölecek biri varsa bence o Tsunade olur eğer major bi karakter ölecekse.Kakashi gibi bi karakterin ölümünü çat diye gösterip başka bi kareye geçmez adam.Asuma bile ölünce nasıl olduysa bir anda geri çekildi Hidan ve Kakuzu,Pain çağırdı diye.Çok rahat da alırlardı orada Asuma'nın cesedini diğerlerini kesip.Ölmesin ya Kakashi :( adamın varlığı bile can veriyor mangaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Tsunade gidici mi?Az sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Bu pein'in kulesi hakkında oraya ölüleri götürmeleri dışında başka bişi sölenmedi dimi? Acaba Kakuzu gibi bişi mi yapıyor pein? bide bence Tenten Akatsuki'nin asıl lideri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 lol tenten demek iyimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Çok gizli Peinin dişi bedeni Tenten'in teyzesinin kızıymış ŞOK ŞOK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bi veled vardi narutonun pesinde kosan, hokagenin torunu, noldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 büyüdü painle kapışıyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ne boş bölümdü bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 narutonun bitarafı çatladıydı öğrenicem diye bu konohamaru ha diye öğrendi galiba ne iş? tamam sarutobi klanından falan ama naruto da boru değil yellow flashın oğlu sonuçta. bi de konohamaru nun hayalinde canlandırdığı jutsu da güzelmiş =P bi de kakashi son durum nedir hiçbişey bilmiyoruz demi o konuda daha? kesin öldümü yoksa çoğu karakter gibi ölümden mi döncek bilmiyoruz yani daha bişey kaçırmış değilim demi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 yok kaçırmadın o konuda bir şey. geçen bölüm ucundan neji yi filan gösterdi bu bölüm hinata istiyodum ben ya of off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 konohamaru neden şıp diy öğrenmiş olsun, o hatırladığı sahne 3 yıl öncesinin en az, yani çalışmak için 3 yılı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 hea mantıklı ozaman. rasengan küçücüktü zaten =P kakashinin öldüğünü farzedersek ozaman şuanda rasengan kullanabilenler sadece konohamaru ve narutomu? helal len bunlara =D aklıma bişey takıldı, şimdi bütün bijuular(doğrumu söyledim canavar taşıyan kişiler işte) doğarken annesini öldürüyomu ki? gaaranınkisi doğarken öldüydü, 8tailed'ın annesiyle babasıyla ilgili bişey yok belki onun da annesi ölmüştür doğarken, narutonun da annesi belki doğarken ölmüştür. saçma bi mantık ama olabilir ha belki =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Olayın anneleriyle alakası yok ki, raslantı öyle birşey varsa da. naruto ya zaten sonradan hapsediliyor kyuubi. Diğerleti hakkında bilgimiz olmadığı gibi, yanlış hatırlamıyorsam gaara ya da sonradan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 kyuubiyle doğmak için kyuubininde o gece orada olması lazım diye düşünüyorum ben three some . sanmıyorum doğuştan aldıklarını sonradan geliyordur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 spoiler Shizune'yi aldı onun aklını okudu,e şimdi Naruto'nun da nerede olduğunu öğrenecek.Gerçi oraya giden gizli geçidi bilmediği sürece gidemez heralde. Cidden boş bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Hesapta bilgilendirici bölümdü ama boş geçti gerçekten.Daha fazla naruto görmek istiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 anne meselesinde söylemek istediğim şey: anne karnında veriliyodur belki. hani gaara da doğarken annesini öldürdüydü içindeki jinchuuriki yüzünden diye hatırlıyorum ben. gereksiz bi ayrıntı zaten galiba ama olabilir de yani bijuular doğarken anneleri ölüyo gibi bişey =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar