look Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ve sonunda naruto babasini ogrenecek mi? 7 gun sonra.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 planlama sıfır artık mangada. abuk subuk olaylar 3-4 bölüm sürerken kishi sıkıldı ve olay 1 bölümde bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Dötünden jutsu çıkartarak kazanmak diye buna diyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 off bu neydi be ? naruto degildi bu, yani son zamanlarda kotulesmisti de, bu kadar les bi bolum okudugumu hatırlamıyorum eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 allah belanı versin kishi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 saçmalamış iyice. Bence bu naruto ceiyeti olduğu gibi yansın kül olsun. Önceki hokageleri anlatsın daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 oha adam resmen mirasiyla one shot cekti 8 tails a AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Sam said: valla ben naruto'nun bile sasuke'yi yenebileceğini sanmıyorum, seyc çakra üzerine dı fors'u açsın isterse. sasuke gene yener ama naruto acılı adana söylev verir, sasuke de imparatoru kaldırıp boşluğa fırlatır. aşağı yukarı böyle olur heh hocam efsanesin yine :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 bu ne ya bu ne ya zevkimizin içine yaptılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 naruto ölsünde bitsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konu başlığının "Sasuke Manga" olarak değiştirilmesini talep ediyorum! Hatta talep etmiyorum, emrediyorum uleyyynnynynynynyny. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 hayır anlamadığım tosbağa yağıyla amaterasu'yu nasıl durduracaksın? seyc çakra olayını yiyip yutmuş adama one-shot çektiler nihayetinde ki jutsu mutsu olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Ameterasu durdurmak kolay ya. Sasuke dötünden nasıl orochimaru kawarimi çıkartıyor ise, Naruto'da birşeyler yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Böyle saçmalık olmaz "sasuke kaç bacım,seni korucam sasuke bacım bacım da acım wtf lol LAZORRRR PEW PEW LOLO" bune saçmalık ne dangalaklıkdır yow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ya o degil de madara amaterasuyu durdurduktan sonra "benim de bazi tricklerim var tabi" demedi mi? saske nasi emo kid yani aciga cikinda instant kapti bu "trick"i anlayamadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 haha god mode sasukeden korkan tipler çok iyi. -Abi uchiha amblemi var bunu biz dövemeyiz. -Raikage Osman abiye haber verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 yaw bu arada birinin jinchuuriki olması icin kage'nin ailesinden olması mı gerekiyor illa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 olabilir aslında mantıklı. Belki sadece o chakrayı kaldırabilecek bünyeey veriyorlardır. Kagelerin ve onlara yakın kişilerin böyle olması normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 daha ziyade kageler bijuu ele gecirdiklerinde yakinindakilere veriyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Bi bölümde açıklanmıştı işte denge için 1. dağıtıyormuydu neydi bu bijuuları ee kagelerde kura çekecek değil ya vermişlerdir en yakınındakilere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 hikayedeki güç dengeleri falan her kapışmada daha fazla saçmalığa dönüşüyor. bence şu anda tek güzel şey naruto'nun eğitimi.. gutsy ninja hikayesini de merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Yeni izledim de, resmen lol yani. Kishimoto 13 yaşındaki bi fangirl gibi takılıyo hala. Ya evini basıp silah zoruyla adam gibi yazdıralım, ya da söyleyelim "SASUKE WINS" yazsın tek sayfalık bi chapter çıkarsın bitsin. Böyle uğraşmasın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 sam'e yine hem gülmekten hem fikren katılıyorum.Oh sasuke acaba dayak yermi bu gidişata dur denir mi derken , pat herif gene thermonüklüer gözleri Armed konuma getirip sabahtan beri dayağın allahını attan-attıran adama Fatality çekti.Artık mangada naruto'nun eğitimi dışında takip edilecek bişey kalmadı gerisi "sasuke show down to being god" zaten.. Bide şey , naruto bi ara "i can usse that" ayarında bişeyler söylüor acaba bu regenetion kapasitesinin artmasından dolayı yeni Rasengan'ınımı refere ediyor? edik:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Hani timeskip bittikten sonra Gara'yı kurtarmaya gidiyorlardı ya. O sırada Jiraiya "dont use that technique" demişti. Büyük ihtimalle o bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
look Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 o kyuubi chakrasini kullanma seysiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar