Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sam said:
valla ben naruto'nun bile sasuke'yi yenebileceğini sanmıyorum, seyc çakra üzerine dı fors'u açsın isterse. sasuke gene yener ama naruto acılı adana söylev verir, sasuke de imparatoru kaldırıp boşluğa fırlatır. aşağı yukarı böyle olur heh

hocam efsanesin yine :p
Mesaj tarihi:
hayır anlamadığım tosbağa yağıyla amaterasu'yu nasıl durduracaksın? seyc çakra olayını yiyip yutmuş adama one-shot çektiler nihayetinde ki jutsu mutsu olmadan.
Mesaj tarihi:
Bi bölümde açıklanmıştı işte denge için 1. dağıtıyormuydu neydi bu bijuuları ee kagelerde kura çekecek değil ya vermişlerdir en yakınındakilere.
Mesaj tarihi:
Yeni izledim de, resmen lol yani. Kishimoto 13 yaşındaki bi fangirl gibi takılıyo hala.
Ya evini basıp silah zoruyla adam gibi yazdıralım, ya da söyleyelim "SASUKE WINS" yazsın tek sayfalık bi chapter çıkarsın bitsin. Böyle uğraşmasın yani.
Mesaj tarihi:
sam'e yine hem gülmekten hem fikren katılıyorum.Oh sasuke acaba dayak yermi bu gidişata dur denir mi derken , pat herif gene thermonüklüer gözleri Armed konuma getirip sabahtan beri dayağın allahını attan-attıran adama Fatality çekti.Artık mangada naruto'nun eğitimi dışında takip edilecek bişey kalmadı gerisi "sasuke show down to being god" zaten..
Bide şey , naruto bi ara "i can usse that" ayarında bişeyler söylüor acaba bu regenetion kapasitesinin artmasından dolayı yeni Rasengan'ınımı refere ediyor?

edik:typo
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...