Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

611

bu hafta bleach'taki fail'den sonra korktum sasucke mi geldi diye, çok şükür neyse ki kişimoto o kadar tribünlere oynamıyor.

yalnız şintenşin no jutsu nasıl şaşırttı ki juubi'yi anlamadım orayı.

bijuuların çakrasının bittiğini de gördük lol. iyi tarafa geçince çakra kalmıyor, kötü kalsalardı bitmezdi böyle. :p

Sosyal ağlarda paylaş

ya bana on kuyrukluyu bu kadar abartmaları çok saçma geldi.
1+2+3+4+5+6+7+8+9 kuyruklu gücü toplamında olduğunu biliyoruz, 9 kuyruklunun da öncekilerden daha güçlü olduğunu biliyoruz, tamam. ama on kuyrukluyu öyle yapmışlar ki 9 kuyruklu x1000 olmuş resmen. bu kadar da abartmaları anlamsız.
daha da komiği, böyle bir yaratığı tobi'nin kontrol ediyor olması. lol.
bir anda mantık sınırlarını aptalca boyutlara taşıdı manga.
Sosyal ağlarda paylaş

çok saçmalamaya başladı bölümler.
oldu olacak şu yaratık bir form daha geçirsin, biraz daha büyüsün, tırnağıyla kıta yaratsın, tükürüğüyle deniz yaratsın, bakışıyla uzak şehirdeki insanları öldürsün,
dünyadaki herkes 2-3 bölümde ölsün,
naruto ölsün cennete gitsin,
orda sage ile tanışsın, onun gözü ve bedenini alsın, ekstra buff olarak dünyaya dönsün,
dünya yokolmuştur, uzayda dünyanın parçaları arasında on kuyruklu artık yirmikuyruklu olarak durmaktadır,
naruto edindiği yeni güçler sayesinde uzayda uçarak bu yeni yirmikuyrukluyla mücadele vermeye başlar, her bir yumruğu bir devasa rasengan demeti patlatır,
yirmi sayı sonra yirmikuyrukluyu altetmeyi başarmıştır.
ancak dünya yokolduğundan uzayda seyahat yapması gerekecektir. ve farkedecektir ki, evrende birçok farklı dünyada 30kuyruklu yaratıklar hüküm sürmektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...