ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 LAAAN böyle bir yerde biter mi yahu? Umarım haftaya kagelere dönmez ya ffs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 haftaya başka yere döner 600'de buraya gelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 rinneganla niye emmedi rasenganı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 bence 600'de uc gelismeyi de birbirine bir sekilde baglar bonus olarak ryuugamangekyousharingan falan gibi yeni bir sey uydurur cunku megersem asil bu saldiri feykmis diye dusunene kadar rasengani aktive edecek kadar cabuk davranamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Haftaya Orochimaru bence. Bir de artık Kakashi'ye de eschew chakra feat'i gelmeli bence, Kabuto bile aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 yatcaz kalkcaz ve muhtemelen bingo. farklı bir sahneye döneceğini zannetmiyorum ben. ama umarım tobinin kimliği hayal kırıklığı yaratmaz, beklentiler çok büyük çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 bi de kishimoto'ya bir röportajında tobi'nin kimliğini ne zaman öğreneceğiz minvalinde bir soru sorulduğunda, ''bilmem belki de az bir süre kalmıştır. hatta ağustos ayının içerisinde bile olabilir bu. takipte kalın!'' gibi bir şey söylemişti. bunun dışında aklına çok fazla fikir geldiğini ama elbette bunların tamamını mangaya yansıtamayacağını ve ileriki bölümler için sürprizler hazırladığını söylemişti. konu şu an öyle bir yerdeki nereye çekersen oraya gidiyor. ben genel kanının aksine savaşın çok kötü ilerlediğini de düşünmüyorum. beklentilerin biraz altında kaldı evet ama ''meh'' diyebileceğim bir olay yok (belki kısmen itachi'nin izanami olayı). aksine şu an elinde tobi'nin kimliği, madara ve orochimaru var. kishimoto bunu iyi değerlendirebilirse mangaya ciddi anlamda boyut atlatabileceğini düşünüyorum. hikaye ve olay örgüsü açısından tabii zira güç olarak zaten baya üst sularda geziniyor manga haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Storytelling olarak korkunc kishimoto. Hala genin exam seviyesine bir daha hiç yükselemedi ne manga ne anime. Kendi koydugu güç barlarını o kadar umarsızca kırdı ki artık hiçbirşey şaşırtmıyor, heyecanlandırmıyor. Yani Tobi ben çıksam şaşırmazsınız şu noktadan sonra. "bak bu yasak jutsu varya, of" lol k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 -_-' Naruto 599 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 spoiler içerir Kel alaka çıktı ama sebebi açıklanır sonra. Obito vs Minato, kyubi kontrol, mangekyu, çamurdan vücut. Hatta nezamandır bunu bekliyordum demesi kuybi için falan. Obito ne alaka yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 öeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 YAAA AHAHAHAHAHAAHHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 bu arada mangastream'den düzgün çeviri beklemeniz gerekmiyor, sessiz bölüm. bakın rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 lan 1 hafta bunu mu bekledik şimdi oeeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caemaisa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 kishi -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Ya bana minato ile nasıl kapışabildiğini söylesin yeterli. Onun harici trolololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Çok yalan çıktı bu son bölüm be. Bi git çay koy diyorum ancak. Madara olsa çok daha iyiydi la bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 FUFUFUFUFUFU!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 cok yavan bölümdü ,obito yakında ölür esas oğlan orochimaru bunların hepsini ben planladım diyip kiralık vermiş olduğu tahta geri oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Gelsin abi Orochimaru, kendisi Naruto evrenin tek gerçek villain'i ve shounen dünyasının da en iyi villain'lerinden biri. Kishi'nin yarattığı tek sağlam karakterler sannin zaten. Bir de Shikamaru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Holy facepalm http://www.threadbombing.com/data/media/54/facepalm_statue.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 samaella said: Ya bana minato ile nasıl kapışabildiğini söylesin yeterli. Onun harici trolololo Kapışamadıki zaten abi, kötü dayak yedi orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH tum motivasyonu kari kiza dayasin bir de tam olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Şöle bişi buldum https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/377188_10151389055293135_1125809129_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Kojiroh said: Şöle bişi buldum https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/377188_10151389055293135_1125809129_n.jpg uzay bukme justusu olanin zaman bukme justusu da olur onlar 10kusur iken aslinda iki obito var biri minatoyla kapisiyor iste diye baglar, sasirmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar