Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

bi de kishimoto'ya bir röportajında tobi'nin kimliğini ne zaman öğreneceğiz minvalinde bir soru sorulduğunda, ''bilmem belki de az bir süre kalmıştır. hatta ağustos ayının içerisinde bile olabilir bu. takipte kalın!'' gibi bir şey söylemişti. bunun dışında aklına çok fazla fikir geldiğini ama elbette bunların tamamını mangaya yansıtamayacağını ve ileriki bölümler için sürprizler hazırladığını söylemişti.

konu şu an öyle bir yerdeki nereye çekersen oraya gidiyor. ben genel kanının aksine savaşın çok kötü ilerlediğini de düşünmüyorum. beklentilerin biraz altında kaldı evet ama ''meh'' diyebileceğim bir olay yok (belki kısmen itachi'nin izanami olayı). aksine şu an elinde tobi'nin kimliği, madara ve orochimaru var. kishimoto bunu iyi değerlendirebilirse mangaya ciddi anlamda boyut atlatabileceğini düşünüyorum. hikaye ve olay örgüsü açısından tabii zira güç olarak zaten baya üst sularda geziniyor manga haha.
Sosyal ağlarda paylaş

Storytelling olarak korkunc kishimoto.

Hala genin exam seviyesine bir daha hiç yükselemedi ne manga ne anime.

Kendi koydugu güç barlarını o kadar umarsızca kırdı ki artık hiçbirşey şaşırtmıyor, heyecanlandırmıyor.

Yani Tobi ben çıksam şaşırmazsınız şu noktadan sonra.

"bak bu yasak jutsu varya, of"

lol k
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...