Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Obito değildir ya. Çok tahmin edilebilir olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Obitonun aşık olduğu hatun olmasın? Bi alaka değil ama içimden öyle olsun geçti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 kakashi babasını, uncouscius iken görmüş falan olmasaydı babası derdim ama değildir herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 babasi uchiha degil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 bu hafta da mı tatilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 muhtamelen cumartesi-pazar cıkan bu haftanındı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 iki günde 60 bölüm falan okudum.. Neler olmuş böyle ya :) Güzel gitmiş savaş, beklemiyordum kurgunun böyle güzel işlenmesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 yanlis mangayi okumussundur, guzel gelisen birsey yok naruto'da :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 kişinin zevkine göre değişir. sasuke'nin kendine gelişini ve tobi'nin kimliğinin açıklanmasını, birden vermek yerine sindire sindire veriyorlar. madara'nın edo tensei kontratını yırtıp atmasından sonra o dövüşün bir cazibesi kalmadı. ne kagelerin elinde madarayı yenecek teknik, nede madara'nın onlarla oynayacak hevesi var. bu dövüşte ise hala malzeme var. tobi ve kakaşı rasındaki ortak geçmiş, dahada ilginçleştiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Shounen olarak iyi gidiyor ama bir Inuyasha ya da Fairy Tail değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Hemen Fairy Tail'e başlıyorum. cavanagh da baya öneriyor. Ne zaman önerisini dinlesem memnun kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 fairy tail beşte biri etmez naruto'nun, beklentini bayağı düşük tut derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Daha iyi bence Fairy Tail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 valla kendi başlığında yazıyorum zaten de tutarsız karakter güç seviyeleri olsun, (DÜNYANIN EN GÜÇLÜSÜÜÜÜÜ AMA ŞİMDİ YENİLDİ!) tamamen işe yaramaz örgütleri olsun, (BÜTÜN BÜYÜ BİZDEN SORULUUUUUR AMA GELEN GİDEN ÇAKIYOR) abuk sabuk tasarımlı karakterler (ff7 karakterinin yanına pac-man koyuyor, facepalm basıyorum) olsun, konuların genel tutarsızlığı olsun, (dur şimdi genin test yapıyorduk ama şimdi battle royal oldu ama şimdi deus ex geldi timeskip attık, WTF MAN? WTF?!!) karakterlerin %80'inin süper aptallığı olsun, (düşünün ki naruto'dan 10 kat aptal bir lead olsun bir seride, IS IT EVEN POSSIBLE?) her bakımdan çok geride. erza ve happy gibi iki karakter olmasa hiç başlama derdim ama o ikisinin hatırına iyi-kötü şimdilik gidiyor. facia yoksa her bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Bu yazdıklarının naruto içinde aynen geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 değil naruto, bleach'te bile o kadar saçmalık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 2 shonen vardır one piece ve ippo okadar bider onların babası dragonball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 narutoya küçükken başladık diye bırakamıyoruz haftada bir bölüm okumak alışkanlık oldu. Shonen sıralamsı yapacaksak narutoda fairy tailde baya aşağılarda kalır, ama zevkler renkler hede hödö kakara kikiri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Naruto >>> fairy tail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Fairy tail kizlar için, Lucy zaten bariz baş karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Wishmaster said: Hemen Fairy Tail'e başlıyorum. cavanagh da baya öneriyor. Ne zaman önerisini dinlesem memnun kaldım. yalnız eğlenmece yerine, katı bir mantık arayacaksan, hiç başlama derim. aynı şeyleri duymaktan gına geldi. bana göre naruto şhounen'ler içinde en iyisidir. tek bir karakter değil. bazıları hoşlanmasa da, sasuke'nin hikayede ağırlığı olması, iyi bir etki bırakıyor. hikayenin en güzel tarafı sürekli gelişmesi ve yeni sorular, sırlar ortaya çıkarmasıdır. bleach'te eksik olanda budur. bleach'te pek çok şey havada kaldı ve düz bir hikayede devam etti. fairy tail'de de bu gelişmeyi görebiliyorum. ama arka planda kaldığı için arc'lar birbirinin aynısı gibi görünüyor. her ne kadar sasuke'nin gerisinde görünmesini sağlasada, naruto'nun gelişimi, içigo'dan daha istikrarlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ihi cok iyi bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 598 mangahere de sayfa sayısı az mangareaderla değiştirdim linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 vaaaaay çok iyiydi be. (tu) 598 haftaya da yüzünü görürüz artık herhalde, 600. sayıya bomba bişi yapacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beyt Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Çok çok iyiydi bu hafta 598 Ağzını yüzünü kırdı resmen sdfsd. Haftaya kim olduğunu öğrenirsek güzel olcak baya sonunda çıksın ortaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar