Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

kişinin zevkine göre değişir. sasuke'nin kendine gelişini ve tobi'nin kimliğinin açıklanmasını, birden vermek yerine sindire sindire veriyorlar. madara'nın edo tensei kontratını yırtıp atmasından sonra o dövüşün bir cazibesi kalmadı. ne kagelerin elinde madarayı yenecek teknik, nede madara'nın onlarla oynayacak hevesi var. bu dövüşte ise hala malzeme var. tobi ve kakaşı rasındaki ortak geçmiş, dahada ilginçleştiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

valla kendi başlığında yazıyorum zaten de tutarsız karakter güç seviyeleri olsun, (DÜNYANIN EN GÜÇLÜSÜÜÜÜÜ AMA ŞİMDİ YENİLDİ!) tamamen işe yaramaz örgütleri olsun, (BÜTÜN BÜYÜ BİZDEN SORULUUUUUR AMA GELEN GİDEN ÇAKIYOR) abuk sabuk tasarımlı karakterler (ff7 karakterinin yanına pac-man koyuyor, facepalm basıyorum) olsun, konuların genel tutarsızlığı olsun, (dur şimdi genin test yapıyorduk ama şimdi battle royal oldu ama şimdi deus ex geldi timeskip attık, WTF MAN? WTF?!!) karakterlerin %80'inin süper aptallığı olsun, (düşünün ki naruto'dan 10 kat aptal bir lead olsun bir seride, IS IT EVEN POSSIBLE?) her bakımdan çok geride.

erza ve happy gibi iki karakter olmasa hiç başlama derdim ama o ikisinin hatırına iyi-kötü şimdilik gidiyor. facia yoksa her bakımdan.
Sosyal ağlarda paylaş

Wishmaster said:

Hemen Fairy Tail'e başlıyorum. cavanagh da baya öneriyor. Ne zaman önerisini dinlesem memnun kaldım.

yalnız eğlenmece yerine, katı bir mantık arayacaksan, hiç başlama derim. aynı şeyleri duymaktan gına geldi.

bana göre naruto şhounen'ler içinde en iyisidir. tek bir karakter değil. bazıları hoşlanmasa da, sasuke'nin hikayede ağırlığı olması, iyi bir etki bırakıyor. hikayenin en güzel tarafı sürekli gelişmesi ve yeni sorular, sırlar ortaya çıkarmasıdır. bleach'te eksik olanda budur. bleach'te pek çok şey havada kaldı ve düz bir hikayede devam etti. fairy tail'de de bu gelişmeyi görebiliyorum. ama arka planda kaldığı için arc'lar birbirinin aynısı gibi görünüyor. her ne kadar sasuke'nin gerisinde görünmesini sağlasada, naruto'nun gelişimi, içigo'dan daha istikrarlı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...