Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Fortuna said:

http://i47.tinypic.com/2hpljpu.png

Yalnız teknik eğer 2.nin ise 2. neden Orochimaru onu çağırdığında şimdi Madara'nın yaptığını yapmadı?

1. Bug bu, 2.Bu kadar havalara çıkarılan hashirama neden bu kadar güçsüzdü. Perfect formdaki madarayı yenebileceğini söylüyor resmen madaranın kendisi.
Sosyal ağlarda paylaş

2. sinin cevabı daha edo tensei perfected degildi olarak gosterilebilir. tabi meh bi cevap ama oyle desek bile. birincisi garip. hea orochimaru 1. ve 2. hokagenin kafaya bisey koyuyodu. onlar yuzunden hic kendi dusunceleri ve duyguları yokcasına savasıyolardı o yuzden kıramamıs olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Virus said:

592

Vahiymi indide orochimaru yaşıyor gidip bulacam diyo yoksa bir yermi kaçırdım

592

anko'nun lanetli mührüne bakarak, bunu söylüyor. eğer oroçimaru, tamamen gitseydi, mühür kaybolurdu. oroçimaru'yu kapatıldığı genjutsu hapishanesinden kurtaracak, yada anko üzerinden ulaşmaya çalışacaktır.

Sosyal ağlarda paylaş

kojiroh'un söylediği şey üstüne sormuştum yav, senin mühür olayını anladım

edit: ha mühür ile maskedeki sembolun aynı olduğundan yola çıkarak böyle bir şey düşündüyseniz, adam sürekli maske değiştiriyor yav, her birinde aynı sembole sahip olurdu.
bi de orochimaru ile tobi'nin hiç benzer özellikleri yok. ikisinin ayrı insan olduğu da çoğu kez ima edildi.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bilemedim ki, yanlış anladım heralde. Şöyle çıkardım:

Bi kere en başta Madara'nın Edo Tensei bittikten sonra ortadan kaybolmaması, Sasgay'in bunu duyunca şaşırıp "vay şerefsiz demek hala geziyo ortalıkta" demesi var. Sonra yancıları "hacı ne oroçimarusu, ölmedi mi o" dedikten sonra "ona bi bok olmaz, bi yolunu bulur, ben gidiyom" diyo ve hemen sonraki iki karede Madara ile Tobi var falan. Zaten Sasgay'in de dediği gibi Oroçimaru her boku bilen bi adam, envai çeşit jutsu biliyodur. Hatta o yüzden kendisi Madara'nın vücudunu alıp sharinganla beraber her türlü jutsuyu öğrenmiştir, sonra da bi klon yaratıp Tobi tipine büründürüp ortalığa saldırmıştır falan.

Dıdısının dıdısı yani, muhtemelen yanlış mantık ama bakalım sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...