Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Tamam, İkinci bulmuş ama niye gidip aptal gibi yazmış bir de ne bulduğunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 lazim olur kosede dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 e kullanıyormuş zaten, köyü de ileride kullanabilsin istemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 kullanmadıysa neden 7'den 70'e, yerlisi yabancısı herkes "ikinci bulmuş, ikincinin lanet olası tekniği, ah ikinci ah" diyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 http://i47.tinypic.com/2hpljpu.png Yalnız teknik eğer 2.nin ise 2. neden Orochimaru onu çağırdığında şimdi Madara'nın yaptığını yapmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 cunku 2. tobi aslinda ruhu yozlasmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Fortuna said: http://i47.tinypic.com/2hpljpu.png Yalnız teknik eğer 2.nin ise 2. neden Orochimaru onu çağırdığında şimdi Madara'nın yaptığını yapmadı? 1. Bug bu, 2.Bu kadar havalara çıkarılan hashirama neden bu kadar güçsüzdü. Perfect formdaki madarayı yenebileceğini söylüyor resmen madaranın kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 2. sinin cevabı daha edo tensei perfected degildi olarak gosterilebilir. tabi meh bi cevap ama oyle desek bile. birincisi garip. hea orochimaru 1. ve 2. hokagenin kafaya bisey koyuyodu. onlar yuzunden hic kendi dusunceleri ve duyguları yokcasına savasıyolardı o yuzden kıramamıs olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 evet o olayı yapmıştı oroçi diye biliyorum. öte yandan burada madara'nın yaptığı ancak kabuto genjutsuya daldıktan sonra mümkün oldu sanırım, daha önceden yapmadı çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ya da sadece edo tensei release edilirken kullanilabiliyo, spirit kacarken hop tutuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 maksat kagelerle savaş bitmesin, bir 10-15 bölüm daha uzayabilsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 592 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 aman ooooff. tabiki orochimarunun okadar basit gitmiycegi belliydi ama yani neyse hadi bakalım. en azından itachi sasgey de bi soru isareti yarattı orochimaru obito nun bedenini almıs ona gecmis ondan sadece tek bi gozu kullanabiliyodu olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 sasgay e buff geldi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 592 Vahiymi indide orochimaru yaşıyor gidip bulacam diyo yoksa bir yermi kaçırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Virus said: 592 Vahiymi indide orochimaru yaşıyor gidip bulacam diyo yoksa bir yermi kaçırdım 592 anko'nun lanetli mührüne bakarak, bunu söylüyor. eğer oroçimaru, tamamen gitseydi, mühür kaybolurdu. oroçimaru'yu kapatıldığı genjutsu hapishanesinden kurtaracak, yada anko üzerinden ulaşmaya çalışacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Şimdi bi dakak ben mi yanlış anladım Yoksa bildiğin Tobi/Obito/Masked Man = Orochimaru iması mı yaptı Sasgay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 ne açıdan öyle bir kanıya vardın anlamadım? 2 kere okudum mangayı ama o ima dikkatimi çekmemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Saol dergul ,senaryoyu gereksiz zorluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 dediklerinizin hiçbirini çıkaramadım açıkçası. sadece ''herşeyi bilen birinin yanına gideceğim'' dediğinde, ya madara ya da hashirama ya gidecek bi şekilde diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Bone said: ne açıdan öyle bir kanıya vardın anlamadım? 2 kere okudum mangayı ama o ima dikkatimi çekmemişti. bu sayfanın üstüne bakarsan, sende görebilirsin. 592 spolier resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 kojiroh'un söylediği şey üstüne sormuştum yav, senin mühür olayını anladım edit: ha mühür ile maskedeki sembolun aynı olduğundan yola çıkarak böyle bir şey düşündüyseniz, adam sürekli maske değiştiriyor yav, her birinde aynı sembole sahip olurdu. bi de orochimaru ile tobi'nin hiç benzer özellikleri yok. ikisinin ayrı insan olduğu da çoğu kez ima edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 EXACTLY makarasina salladigim laf gercek cikacak sanirim sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Valla bilemedim ki, yanlış anladım heralde. Şöyle çıkardım: Bi kere en başta Madara'nın Edo Tensei bittikten sonra ortadan kaybolmaması, Sasgay'in bunu duyunca şaşırıp "vay şerefsiz demek hala geziyo ortalıkta" demesi var. Sonra yancıları "hacı ne oroçimarusu, ölmedi mi o" dedikten sonra "ona bi bok olmaz, bi yolunu bulur, ben gidiyom" diyo ve hemen sonraki iki karede Madara ile Tobi var falan. Zaten Sasgay'in de dediği gibi Oroçimaru her boku bilen bi adam, envai çeşit jutsu biliyodur. Hatta o yüzden kendisi Madara'nın vücudunu alıp sharinganla beraber her türlü jutsuyu öğrenmiştir, sonra da bi klon yaratıp Tobi tipine büründürüp ortalığa saldırmıştır falan. Dıdısının dıdısı yani, muhtemelen yanlış mantık ama bakalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Tobi çıkarttığı varilde kyubi çakrası vardı sanırsam, artık unuttum ne neredeydi diye. Sanırım perfect olmayan bir formda 10 kuyruklu çıkartacak. 10. kuyruk madaranın boynundan çıkacak tuttuğuna göre boynunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar