screwy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 baya guzel yapmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Bir geber git artık sasuke, sanada emolugunada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 576 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 güzel bölümdü itachi soktukça soktu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 itaçi cephesinde henüz ciddi birşey olmadı da tsunade iyi dedi. (tu) weak woman dedi de bir yumruk yemedi sanırım henüz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 madara haklı aslında, first hokage cidden güzel teknikler kullanıyor hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 odun çok sağlam bi teknik değil bence üstüne birde passive regen var cacık bi karakter en sağlam teknikler madarada gibi şuan için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Seri sonunda Sasgay köye mutlu (SEE WHAT I DID THER????? AHUAHUA) bi Konoha hero olarak dönerse şaşırmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 hashirama neymiş arkadaş. tsunade'nin az biraz ne mal olduğunu biliyoruz. kishi bir kaç teknik uydurmuştur şimdi ona,bir kaç hareket gösterir ardından fb ve yattara olacak büyük ihtimal ben herşeyi geçtim de minato vs hashirama olsaydı sonuç ne olurdu ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Lyntron said: odun çok sağlam bi teknik değil bence üstüne birde passive regen var cacık bi karakter en sağlam teknikler madarada gibi şuan için odunun çok sağlam bir teknik olması değil, nasıl kullandığın önemli. hashirama mesela sadece odunla hem savaş alanını kontrol ediyor, hem crowd control çekiyor, hem atak yapmada summoned monster gibi kullanıyor, hem de defans amaçlı kullanıyor. mesela tobi vs yondaime'nin de savaşını beğeniyorum, çünkü adam çok akılcı savaşıyordu. rakibinin açıklarını yakalayıp hızlı kararlar verebiliyordu. şu yukarda koyduğum videodaki madara vs hashirama savaşı da öyle. adam çok hızlı karar verip rakibini gafil avlıyor felan. öte yandan naruto savaşları çok sıkıcı. hayır tamam çocuğun o yaşta battlemaster olmasını beklemiyorum da, abi biraz daha zeka ya. wind chakra kullan, beast summon et, jiraiya sensei'nin kurbağa tekniklerini kullan vs. yap abi bişiler ortaya. ama varsa yoksa shadow clone ve rasengan spam. o yüzden madara vs hashirama ve tobi vs minato savaşları çok çok daha zevkli geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 naruto'da zeka var. Pain ve raikage vs'lerinde bunu gosterdi.senin demek istediğin bence olgunluk,daha ağır başlı vs olmasını istiyorsun veya yondaime reis gibi karizma kishi yazmış,narutonun karakteri belli velet... sorun zeka değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 yondaime'nin 5 yaşındaki hali naruto'nun 15 yaşından olgun zaten. maalesef şonenlerin kaderi andaval başrole sahip olmak. çocuklara rol modeli olarak "düşünmeden kafadan dalın guts ile yenersiniz" kafasındaki tipleri gösteren japonya'ya ne diyim, gördük nasıl bütün orduları makineli tüfeklere banzai çarc ata ata yokoldu. :/ mokuton mekanik olarak esasen bayağı zayıf görünse de organik olması bakımından başka kendine has olayları var, bijuu çakrasıyla etkileşim filan esprileri gibi. şu yukarıda bone'un koyduğu videoda bijuu topunu bile sektiriyor filan üst düzey sürümü. haşirama vs minato için daha çok veri lazım, minato'nun neler yapabildiği hakkında bayağı sınırlı bilgimiz. sadece kunai'ye recall atmakla bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 minatoyla hasirima dövüş fantazisi neden yaptınız ki. Kate upton fantazisi daha olabilitesi yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 knox said: naruto'da zeka var. Pain ve raikage vs'lerinde bunu gosterdi. yok ben shikamaru gibi strateji kurup taktiksel dövüşecek bir zeka görmek istiyorum. yoksa zeka var da anca "saldıra saldıra açığını bul"dan öteye gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Yeni oyunun videoları çok güzel. Hikaye anlatımları falan feci :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Yine kilometrelerce koşmak zorunda kalmasak bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 kakashi lightning, earth, fire, water kullanıyor, madara fire, wood, earth, water kullanıyor. naruto da wind dışında birşeyler kullanmaya başlasın artık lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 naruto kafasını sadece kafa atmak için kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 bu arada 6 çeşit ninja seviyesi var 0- academy student: henüz eğitim halinde olan, çok çok basit teknikler bilen ninja-wannabe'ler. 1- genin level: geninler academy'den mezun olup pratik hayata atılan, amatör ninjalar. basit görevler yapar. 2- chuunin level: chuunin sınavını geçip savaş yeteneklerini kanıtlayan ninjalar, savaş alanında ön saflara yollanır. 3- jounin level: deneyimleri ve başarılarıyla liderlik yapmaya hak kazanan ninjalar. bunlara yapması zor görevler verilir. 4- sannin level: evet, aslında orochimaru-jiraiya-tsunade üçlüsüne sannin deniyor. ama jouninlerden güçlü olup neredeyse kagelerle kapışabilecek bazı ninjalar var, o yüzden bir araform gereksinimi olduğunu düşünüyorum. 5- kage level: büyük chakra potansiyeline sahip, kocaman kocaman jutsular çekebilen ve köylerin başında yöneten kişiler. akatsuki elemanlarının her biri sannin levelı gücünde. hatta sanırım akatsukinin en güçlü üçlüsü itachi, tobi ve orochimaru. her biri kagelerle kapışabilecek boyutta güçlere ve planlama yeteneğine sahip. pain'in durumu farklı. aynı anda 6 tane sannin level kontrol ettiği için tek başına bir köyü darmadağın etti, bu da onu bir kageden güçlü duruma çeker. böyle bir adamı yenebildiği için narutonun çoktan kage levelına çıkmış olduğunu düşünüyorum. chakra boyutu kage olmayı hakediyor. yalnız tabii teknik, strateji ve taktik açısından halen chuunin seviyesinde. bunu bir şekilde düzeltmeleri lazım. madara gözümüzde çok büyütülüyor, özelliklerinden fazla bahsedilmediği için. ancak bence itachi'den güçsüz, belki sasuke gücünde bir adam kendisi. manganın şu durumundan bahsedecek olursak eğer, first hokagenin güçlerini aldığını için aynı anda birden çok kageyle dövüşebilecek durumda tabii ki. first hokage zaten eski naruto bölümlerinde de çok güçlü jutsular çekebildiğini göstermişti. aşağıya videolarını koyuyorum, çok rahat bir şekilde kocaman odunlar çıkartabildiğine dikkat çekmek istiyorum: http://www.youtube.com/watch?v=2jxaYU8P4Ig http://www.youtube.com/watch?v=iCS7VUJ1rEY http://www.youtube.com/watch?v=-M56pZRrEOc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Genel olarak kage seviyesine gelmiş olabilir cidden, sage mode + kyuubi ne demek abi. Bi de tüm hayvanları tameliycek sanırım, oldu mu sana Senjuu. Ama ben yine de Tobi'nin space time jutsusunun üstesinden nasıl gelicek onu merak ediyorum. Sonuçta babası yellow flash lakabını almış, en hızlı ninjalardan biri. Üstelik en sağlam space time jutsularından biri onda. Peki Naruto'da ne var hız için sage moddan başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ninetails formda speed aciyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krology Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Bone said: bu arada 6 çeşit ninja seviyesi var 0- academy student: henüz eğitim halinde olan, çok çok basit teknikler bilen ninja-wannabe'ler. 1- genin level: geninler academy'den mezun olup pratik hayata atılan, amatör ninjalar. basit görevler yapar. 2- chuunin level: chuunin sınavını geçip savaş yeteneklerini kanıtlayan ninjalar, savaş alanında ön saflara yollanır. 3- jounin level: deneyimleri ve başarılarıyla liderlik yapmaya hak kazanan ninjalar. bunlara yapması zor görevler verilir. 4- sannin level: evet, aslında orochimaru-jiraiya-tsunade üçlüsüne sannin deniyor. ama jouninlerden güçlü olup neredeyse kagelerle kapışabilecek bazı ninjalar var, o yüzden bir araform gereksinimi olduğunu düşünüyorum. 5- kage level: büyük chakra potansiyeline sahip, kocaman kocaman jutsular çekebilen ve köylerin başında yöneten kişiler. akatsuki elemanlarının her biri sannin levelı gücünde. hatta sanırım akatsukinin en güçlü üçlüsü itachi, tobi ve orochimaru. her biri kagelerle kapışabilecek boyutta güçlere ve planlama yeteneğine sahip. pain'in durumu farklı. aynı anda 6 tane sannin level kontrol ettiği için tek başına bir köyü darmadağın etti, bu da onu bir kageden güçlü duruma çeker. böyle bir adamı yenebildiği için narutonun çoktan kage levelına çıkmış olduğunu düşünüyorum. chakra boyutu kage olmayı hakediyor. yalnız tabii teknik, strateji ve taktik açısından halen chuunin seviyesinde. bunu bir şekilde düzeltmeleri lazım. madara gözümüzde çok büyütülüyor, özelliklerinden fazla bahsedilmediği için. ancak bence itachi'den güçsüz, belki sasuke gücünde bir adam kendisi. manganın şu durumundan bahsedecek olursak eğer, first hokagenin güçlerini aldığını için aynı anda birden çok kageyle dövüşebilecek durumda tabii ki. first hokage zaten eski naruto bölümlerinde de çok güçlü jutsular çekebildiğini göstermişti. aşağıya videolarını koyuyorum, çok rahat bir şekilde kocaman odunlar çıkartabildiğine dikkat çekmek istiyorum: http://www.youtube.com/watch?v=2jxaYU8P4Ig http://www.youtube.com/watch?v=iCS7VUJ1rEY http://www.youtube.com/watch?v=-M56pZRrEOc Çoğu doğruda madara hakkında yanılıyorsun bence.Arkadaş EMS gücüne sahipken Hashirama Senju ile savaşmış mühürsüz kendini iyileştirebilen hashirama senjuyu gerçek anlamda yaralamış( ovadan örnek veriyorum şu oyunda kullanılandı sanırım) anlamadığım bir jutsuya sahip olan( gözü ovada dönüyor zaman geriye alınıyor yada yavaşlıyordu tam emin değilim) ve o kadar güçlü kişi arasından Uchiha Liderliğini elde eden adam gibi ......dir(boşluğu kafanıza göre doldurunuz,benim oyum şerr kısmına kaçıyor)kendisi gıcığımdır ama küçükte görmeyelim yani yazıktır bence.Ha bu arada Hashiramada aslında o halinden kat kat güçlü çünkü edo hallerinde güç kısıtlaması var nerden biliyorsun dersen kabuto edo tenseiyi geliştirdiğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam yani bu edo tensei denen teknik mükemmel değil,tamamlanmamış ve sahiplerinin gerçek güçlerini göremiyoruz "bence".Not:Yazımdan utandım hataları görmezden gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 güç kısıtlaması yok, en azından gösterdiğim videoda "aynı eski halindeki gibi güçlü" diye belirtiyor sarutobi. kabuto edo tensei'yi geliştiriyor evet, ama burdaki geliştirme aynı dana onlarca hatta yüzlerce kişiyi kontrol etme imkanı açısından geliştiriyor. madara bir uchiha klanını kontrol ediyor, evet. küçümsemiyorum adamı. ama itachi'nin madaradan güçlü olduğunu düşünüyorum, en azından daha iyi dövüşebilen birisi. kaldı ki bir uchiha klanını yoketti kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ozaman sarutobi>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 madara'nın son halini demiyorsunuz herhalde? adam tunguska meteorlarını dizdi abaküs gibi arka arkaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar