Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 madara olup olmadığı bile belli değil ki, aslında obito felan diye geyikler dönüyor halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Herkes madara derken onun masked man demesi saçma ama, Naruto'da onu öngörecek zeka mı var allasen. Martıya beyaz kuş demek gibi bişi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 naruto madarayi ne bilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 df said: Todesengel said: smarthan said: ben pain gibi kontrol ediyor diye anladım. ama öyle ise niye çakra vericileri yok orda takıldım sdf Edo Tensei olmasın? edo tensei işine güvenmiyordu pek. pain in jutsu ile edo tensei yi harmanlaması da saçma gibi. zaten kontrol edebiliyor edo tenseisiz. ne gerek var ki. Çünkü içinden bijuu'su alınan bütün jinchuurikiler öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Todesengel said: df said: Todesengel said: smarthan said: ben pain gibi kontrol ediyor diye anladım. ama öyle ise niye çakra vericileri yok orda takıldım sdf Edo Tensei olmasın? edo tensei işine güvenmiyordu pek. pain in jutsu ile edo tensei yi harmanlaması da saçma gibi. zaten kontrol edebiliyor edo tenseisiz. ne gerek var ki. Çünkü içinden bijuu'su alınan bütün jinchuurikiler öldü. bedenleri onda ama o öldürdü. pain de ölüleri kullanıyordu sonuçta alıcı takıp. kendi kontrol ediyor edo tensei gibi ölüler kendi bilinci ile hareket etmiyor. öyle olsa direkt edo tensei olur zaten. rinnegan a gerek olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 e rinneganla yapiyo iste, sikinti ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 o değilde kabu(kubo) yu göstersin birde onun madaraya gösterdiği tabutun içindeki kim ben hala madaranın kardeşi diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 madaranın kardeşi yok söylendiği kadarıyla. madaranın vücudu olabilir o. iki iddia var, birincisi aslında maskeli ninja madara değil, gerçek madaranın vücudu olabilir o. ikincisi de madara aslında öldü, kendini başka bir vücutta reenkarne etti, o tabuttaki o yüzden madara olabilir. başka bir şeye bu kadar şaşıracağını sanmıyorum ben... ek: ha bir ihtimal sage of the six paths olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 erken çıkmış 545 mini rassen shuriken nedir abi cep çakısı gibi çıkarttı :D ama feci yardırdı ha. İlk sayfayı anlamadım ama kisame öyle bişilermi demişti hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 naruto laf edenler nerdesiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 samaella said: erken çıkmış 545 mini rassen shuriken nedir abi cep çakısı gibi çıkarttı :D ama feci yardırdı ha. İlk sayfayı anlamadım ama kisame öyle bişilermi demişti hatırlayamadım. kisame yi adada dovuyolar sora bunun elinden bilgi olarak goturdugu parsomeni alıyolar bakalım ne yazıyo diye bakarken bi jutsu acılıyodu ve bilgi ellerinden kacıyo madaraya ulasıyo.. sonucta kisameyi bulan sey narutonun kotu cakra bulmasıydı.. onu da yollamıstır bilgi olarak bi sekilde mini rasen shuriken cok epicmis ama ya ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 naruto mangadan sonra one piece mangasına baktım da, yani 1 sayfasındaki diyalog narutonun 20 sayfasında var anca :) Kishi doldurmuyor mangayı bir türlü yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 epic bir savaş bizi bekliyor bence. madara da naruto da çok sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ABİ NARUTO FUCK YEAH. MANIPULATE DAT CHAKRA BOI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bu bölümde nolduğunu biri açıklayabilir mi? bişiler havada uçuştu ama noluyor ne bitiyor anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 You are too slow to see the yellow flash, scrub. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Pardon, thrash. Scrub tam oturmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 baka yaro! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 iyice boku çıktı la bununda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Sırf alışkanlıktan okuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 oeh bu kadar hayvani güçlenmesini beklemiyordum.osuruğuyla dünyayı ikiye böler bu gazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 son bölümler falan bunlar sanırım. çok güçlendi çünkü. madara son olur artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bence savaş sonunda kabuto madara nın yada saske nin vücudunu ele geçirecek.sonra ver elini naruto shippuden shippuden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 madarayı yenemez. adama immortal diyorlar. naruto season 3 başlar. post-shippuuden bölümler. bu bölümlerde adamın çeşitli gözler takıp tekniklerini geliştirdiğini görürüz. 200 bölüm de öyle gider. bu bölümlerin sonunda madarayla karşılaşıp dövüşür, patlatır öldürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Oha bu naruto gerçek mi? Bildiğin aşmış, kyuubiden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar