Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 bence madara luluç gibi savaşı kaybedince aslında herşeyi barış için yaptım diyecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 söylenmişi ve cevap verilmişi var. :P cicibeybe said: Bu savasin sonunda madara çikip trolluk yapmaz insallah lelouch gibi Hehe ben baris için savasiodm bakin benim sayemde birlestiniz hepiniz, headprotectorlariniz bile ayni diye kishiye uçan sumuklubocek tekmesiyle dalarim Sam said: madara zaten dünya barışı için bijuuları istediğini kage toplantısında söylemişti ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 bi 15 bölüm sürer heralde bu savas.adam dünyanın en uzun mangasını yazıcam diye sıyırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 one piece var daha yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 One piece i hiçbir manga geçemez .. Daha dünyanın yarısındalar 500 bölümden fazla mangası çıktı yanlış hatırlamıyorsam .. İşin komiği hala bu haftaki bölüm gelsede okusak diye gün sayıyoruz o derece süper bi manga .. Naruto Bleach yavaş yavaş baymaya başladı .. Allahtan narutoda belli bi süre sasukeyi görmedik .. ( ilk başladığında ne severdim sasgayi ne hale geldi tipleme poff ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Sever o öyle kıl tipleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 One Piece Bleachten bile bayık bir manga, gerek çizimler, gerekse karakterler olarak. Whitebeard hariç tüm karakterler antipatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 allah çarpar one piece laf etme... hatta şikayet ettim msjını çok ayıp lan oha çok kızdım bi kere daha şikayet etmek istiyorum. çıkışta gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Şu söyleyen adam bir daha manga okumasın, anime izlemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 One piece anime ve manga çizimleri olarak diğerini ters çevirip düz oturtur. Manga çizimleri önceleri pek kaliteli değildi ama sonra gayet başarılı oldu. Bence konu olarak ta gayet tutarlı ve başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Burası yeri değil ama One Piece e laf ederken hiçmi için sızlamadı ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bölümden ban istio gibi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 One Piece ve Bleach i mümkünse aynı cümlede bile kullanmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Bleach FKT arc ı OP un tamamına yeğlerim açıkçası. *gets shot* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 gerci bu konu yeri deil ama madem bleach i bokluyoruz eklemeden geçmiyim bleach te her battle de "i'll put an end to this" culesini default olarak duyarız hiç bi kere bile one shot kill goremedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Ichigo nun Privaron Espadaya maske ile tek atması var ama :/ Birde Aizen in "Let's get this over with, Gin" deyip 3 kaptana akması var. Birde kelebek olduktan sonra Gin e tek atması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bi yerde denk gelmisti 0-20 yas araliginda naruto bleach daha cok oknuyordu 20 ve ustu one piece liderligi aliyordu tabi bi ton bilmedigim anime ve dragon ball felanda vardi listede.. bu arada bleach bi yerden sonra inanlmaz kotulesiyor asagi yukari kizi idam edicekler aizen ortaya cikiyo ben olmedim felan moduna giriyo felan ordan sonra bi ise yaramaz narutodada sasuke gaylesmeye basladiktan sonra hic cekilmiyo, su adamlari ezik birakmayi egolari kaldirsa naruto ve bleachin kalitesi one piece i yakalar bkz sasuke yokken ne kadar guzel naruto bi giriyo milleti sebelek etmis adamlari gotunden one shot skill yaratip kesiyo, one piecede ise karakterler gucleri dengeli bi adam cikip herkezi dovememiyo gelene gecene one shot adam yok, daha karakteri oturmamis adam cikmadi flash backler ile hepsinin karakter yapilari anlatiliyor, ustune bleach ve naruto da olmayan bir sey de var oda okurken gulduruyor aglatiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 inalkac said: bi 15 bölüm sürer heralde bu savas.adam dünyanın en uzun mangasını yazıcam diye sıyırdı ippo var babalar gibi 912. chapter çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 her eleştiriyi gene anlıyorum da "çok uzun sürdü be birader"i anlamıyorum. gidin vagabond okuyun da yavaşlığı görün heh. ultra kalite o ayrı da, konuşma olmadan chapter geçiyor neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Naruto'nun part I aşırı güzeldi, II'nin sadece Naruto ve Sasuke'siz bölümleri güzel; One Piece'i bir kere okumayı denedim, 14. cilt gibi sıkılıp bıraktım, herkes sonrası daha iyi oku diyor ama; Bleach'in sıkıcı bir yanı yok bence, güzel gidiyor, öyle mükemmel değil ama kötü değil, ama yeni arc çok sağlam olacak, önceki arcların hepsinden daha iyi olacak gibi geliyor. En iyi shounen şu anda Fairy Tail diyorum ben. Gelmiş geçmiş en iyi shounen ne sence derseniz iki şey arasında kalırım: http://en.wikipedia.org/wiki/Tsubasa:_Reservoir_Chronicle ve http://en.wikipedia.org/wiki/Inuyasha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inalkac Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 benim sikayetim uzun olması degilki konunun içine sıçıla sıçıla uzatılması bitirsin aynı evrende geçmişi veya gelecegi anlatsın artık para kazanmak istiyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Remus said: bi yerde denk gelmisti 0-20 yas araliginda naruto bleach daha cok oknuyordu 20 ve ustu one piece liderligi aliyordu tabi bi ton bilmedigim anime ve dragon ball felanda vardi listede.. çok normal abi bu :P 12-13 yıllık manga op.adam 12 yaşında okumaya başlasa çoluk çocuk sahibi olmuştur şimdi :D.birde çoğu kişi one piece e ilk bölümlerin çizimlerinden tiksindiğinden ve çok uzun olduğundan başlamaya üşeniyor.bende başta oha kim izler o kadar bölümü diyordum ama bir çırpıda yakaladım seriyi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 naruto da OP den cok sonra cikmis bi anime degil :) o da baya eskide bleach gercekten cok koptu cok bayik bi seri oldu. OP basta kotu basliyor fakat ilerledikce guzellesiyor ozellikle grand line a gelene kadar bay geldigim bolumler olduydu, sonra ama inanilmaz guzellesiyor anime hem cizimler gelisiyor, hemde konu oturuyor 100 bolum sabredicen kisaca. Fairy tail evet guzel cunku OP cakmasi :) fairy taili cizen kisi OP cizen adamin ogrencisi yada onunla calismis biri, cok benzesen yonleri var Su anda gelmis gecmis en iyi shounen dragon ball ama OP bitince o olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 valla fairy tail'e çekinerek başladım op'a benziyor çizimleri diye, op'a halen başlamama sebebimse çizimlerin süper itici gelmesi. kötü dersem doğru olmaz da tarz itiyor. akagi & kaiji çizimleri bile hiç rahatsız etmemişti hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar