Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

söylenmişi ve cevap verilmişi var. :P
cicibeybe said:

Bu savasin sonunda madara çikip trolluk yapmaz insallah lelouch gibi
Hehe ben baris için savasiodm bakin benim sayemde birlestiniz hepiniz, headprotectorlariniz bile ayni diye
kishiye uçan sumuklubocek tekmesiyle dalarim

Sam said:

madara zaten dünya barışı için bijuuları istediğini kage toplantısında söylemişti ki.
Sosyal ağlarda paylaş

One piece i hiçbir manga geçemez .. Daha dünyanın yarısındalar 500 bölümden fazla mangası çıktı yanlış hatırlamıyorsam .. İşin komiği hala bu haftaki bölüm gelsede okusak diye gün sayıyoruz o derece süper bi manga .. Naruto Bleach yavaş yavaş baymaya başladı .. Allahtan narutoda belli bi süre sasukeyi görmedik .. ( ilk başladığında ne severdim sasgayi ne hale geldi tipleme poff )
Sosyal ağlarda paylaş

bi yerde denk gelmisti 0-20 yas araliginda naruto bleach daha cok oknuyordu 20 ve ustu one piece liderligi aliyordu tabi bi ton bilmedigim anime ve dragon ball felanda vardi listede..

bu arada bleach bi yerden sonra inanlmaz kotulesiyor asagi yukari kizi idam edicekler aizen ortaya cikiyo ben olmedim felan moduna giriyo felan ordan sonra bi ise yaramaz

narutodada sasuke gaylesmeye basladiktan sonra hic cekilmiyo,

su adamlari ezik birakmayi egolari kaldirsa naruto ve bleachin kalitesi one piece i yakalar bkz sasuke yokken ne kadar guzel naruto bi giriyo milleti sebelek etmis adamlari gotunden one shot skill yaratip kesiyo,

one piecede ise karakterler gucleri dengeli bi adam cikip herkezi dovememiyo gelene gecene one shot adam yok, daha karakteri oturmamis adam cikmadi flash backler ile hepsinin karakter yapilari anlatiliyor, ustune bleach ve naruto da olmayan bir sey de var oda okurken gulduruyor aglatiyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Naruto'nun part I aşırı güzeldi, II'nin sadece Naruto ve Sasuke'siz bölümleri güzel; One Piece'i bir kere okumayı denedim, 14. cilt gibi sıkılıp bıraktım, herkes sonrası daha iyi oku diyor ama; Bleach'in sıkıcı bir yanı yok bence, güzel gidiyor, öyle mükemmel değil ama kötü değil, ama yeni arc çok sağlam olacak, önceki arcların hepsinden daha iyi olacak gibi geliyor.

En iyi shounen şu anda Fairy Tail diyorum ben. Gelmiş geçmiş en iyi shounen ne sence derseniz iki şey arasında kalırım: http://en.wikipedia.org/wiki/Tsubasa:_Reservoir_Chronicle ve http://en.wikipedia.org/wiki/Inuyasha
Sosyal ağlarda paylaş

Remus said:

bi yerde denk gelmisti 0-20 yas araliginda naruto bleach daha cok oknuyordu 20 ve ustu one piece liderligi aliyordu tabi bi ton bilmedigim anime ve dragon ball felanda vardi listede..

çok normal abi bu :P 12-13 yıllık manga op.adam 12 yaşında okumaya başlasa çoluk çocuk sahibi olmuştur şimdi :D.birde çoğu kişi one piece e ilk bölümlerin çizimlerinden tiksindiğinden ve çok uzun olduğundan başlamaya üşeniyor.bende başta oha kim izler o kadar bölümü diyordum ama bir çırpıda yakaladım seriyi :P
Sosyal ağlarda paylaş

naruto da OP den cok sonra cikmis bi anime degil :) o da baya eskide bleach gercekten cok koptu cok bayik bi seri oldu.

OP basta kotu basliyor fakat ilerledikce guzellesiyor ozellikle grand line a gelene kadar bay geldigim bolumler olduydu, sonra ama inanilmaz guzellesiyor anime hem cizimler gelisiyor, hemde konu oturuyor 100 bolum sabredicen kisaca.

Fairy tail evet guzel cunku OP cakmasi :) fairy taili cizen kisi OP cizen adamin ogrencisi yada onunla calismis biri, cok benzesen yonleri var

Su anda gelmis gecmis en iyi shounen dragon ball ama OP bitince o olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...