Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bi kaç bölüm önceki kolye

anti sharingan tarzı bisey dir diye tahmin yürütüldü ama

animeyi izlerken farkettimde itachi ölmeden önce narutoya güç vermişti verdigi sey güç degilde o kolye olabilir sonuçta adam da ayna yla tohsuken kılıcıda vardı kolyeninde itachide olması saçma olmaz

Mesaj tarihi:
kılıç oroçi'deydi, (paso ağzından çıkardığı) ayna itaçi'deydi, kolyenin de başka birinde olması gerekir mantıken.

504

:( :( :(

:( :(

:(

süperdi..

Mesaj tarihi:
orocideki kılıc baskaydı itachideki efsanevi kılıctı(chakra sealleyen)

Itachi's sword of Totsuka. "Anything it pierces becomes trapped in a BLISSLIKE dream-like genjutsu for all eternity. ...

The Kusanagi Sword is the Kusanagi of Japanese legend. Orochimaru retrieves his Kusanagi by opening his mouth and extending a snake which then opens its mouth and produces the sword. Orochimaru was seen producing the sword handle first so he could use it freely, or blade first to attack his opponent instantly.

sasukedeki kusanagi
Mesaj tarihi:
minatoya ve özellikle kushinaya o kadar çok sarılmak istiyorum ki bi ortam bu kadar güzel oluşturulamaz. hiç mangada ağlamamıştım noluyo yea :S
Mesaj tarihi:
Minatonun Madaranın eline verişini gördükten sonra Kabuto nun ne summonladığını gene merak eder oldum. Çünkü Madara aynı tepkiyi Yondaime yi görünce de verir fikrine kapıldım. Tabi Dead demon seali düşünmeden bu varsayımı yapıyorum.
Mesaj tarihi:
seal sonsuza kadar bağladığından onu çağırabileceğini sanmıyorum, şahsi tahminim büyük ihtimalle kardeşi. ikinci ihtimal ise altı patikanın arifi. :p
Mesaj tarihi:
evet büyük ihtimalle onu çağırıyordu, unuttum onu. edo tensei şinigaminin midesinde duranları da çağırabiliyorsa ilk bütün hokageleri çağırabilir tabii.

işin ilginç tarafı bütün geçmiş hokageler şinigami ile mühürlendi. (:P)
[video]http://www.dailymotion.com/video/x12rvv_kuchiyose-edo-tensei_creation?feature=oembed" width="459">

bu da ne epikkkk bir sahneydi ama.
Mesaj tarihi:
acaba naruto babasının tekniklerini öğrenebilcekmi.gerçi babasıda gitti ona öğretibilcek biride kalmadı öğrenirsede açık ara saskeden üstün olur o yüzden büyük ihtimal öğrenmez.

birde saskenin olmadığı her bölüm epikk lan :D
Mesaj tarihi:
504.bölüm animesinde ağlatır herhalde sdfsdf, naruto minatonun tekniği öğrenirse, rasenganların içine o teleport sealinden koyup rasengan ışınlar düşmanın içine direk,rasengandan kopamaz yani,yine bulur bir şekilde rasengan kullanmanın yolunu...
Mesaj tarihi:
yumy said:

504.bölüm animesinde ağlatır herhalde sdfsdf, naruto minatonun tekniği öğrenirse, rasenganların içine o teleport sealinden koyup rasengan ışınlar düşmanın içine direk,rasengandan kopamaz yani,yine bulur bir şekilde rasengan kullanmanın yolunu...

öyle yapmasına gerek yok
4th bulmuştu rasenganı ihtiyac duysa öyle bişeye kendi yapardı.

ama naruto clone lardan vazgeçemez asıl.muhtemelen öle teleport tekniği örenecekse kunai yerine clone kullanır :P o da ne kadar karizma olur tartışılır tabi..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...