Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Adam gibi adam Jiraiya'ydı abi.. Mis gibi sapıktı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Wishmaster said: Orochimaru da Sharingan saplantısındaydı. Bu Pain ile karşılaşmamış heralde.. karşılaştıklarında gözleri açılmamıştı daha, hatta öldürelim gitsin bu veledleri demişti. gerçe o zaman oro sapığa bağlamamış da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Cok sonra bagliyor sapiga, hatta 4th secildikten sonra bagliyor 3rd bunu secmedi diye, hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 3rd hemoroid olmuş da. O yüzden bırakmış Hokageliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Prostatda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 hokage olsam benim köyümde yondaime gibi bi adam olsa hokageliği devretmeyi bırak köyü terkederim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 501... http://mangastream.com/read/naruto/16120179/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Bir şey olsaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 kakashi gaiden stayla geçmişe döndü manga tamamen. moarr yondaimee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 10 yıldır beklenen hikaye. Yavrum itachi küçükken bile çok cool :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Itachi hangi sayfada vardı ki bu bölümde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Minato Kal Ort Por'u keşfetmiş abi. Helal adama. Önce Kal Por Ylem yapıyor galiba :D Güzel bölümdü, devamı da leziz olacak gibi. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Oha ne alakaysa Sasukenin annesi algıladım onu almış kucağına. Itachiymiş. Saygılar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 KARIZMANA KURBAN MINATO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Minato robe'unu giyince ürperdim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 minato : Fuuinjutsu Shiki Fuujin kyuubi : oops, pwned =[ madara : go re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwaeron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 uzun zamandır okuduğum en iyi naruto bölümüydü. Minato adam karizma ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Jiraiya öldükten sonra 4chanda "Bu bütün cool guyların öldüğü bir anime. Bkz hikaye başlamadan ben öldüm" - Minato geyiği vardı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 COOL KADROSU İÇİN SASUKE YETERLİ :):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Minato abi tarzına hayranım konahada dövülecek adam bırakmadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2010 Wishmaster said: Minato Kal Ort Por'u keşfetmiş abi. Helal adama. Önce Kal Por Ylem yapıyor galiba :D Güzel bölümdü, devamı da leziz olacak gibi. Hadi bakalım. lol aynen bunu düşündüm, böyle 10 adım ötedeki npc'ye recall çeken tipler vardı yürüme tembeli ahah süper gidiyor hikaye ama, yalnız yeni doujutsu da gördük arada çaktırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 yondaimenin kunai teknigi var iste, kunailere seal baglayip attigi yere teleport oluyor "konaha's yellow flash" nicki ordan geliyor adamin ninca war sirasinda "flee on sight" emri cikarmis diger village ler filan, herif cok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Söylemek için erken ama standartta taşıyıcıdan tailed beast çıkınca instant geberiyor diye biliyorduk (Akatsuki ayinlerinden) fakat uzumaki clanının direnci var sanırım buna(!) Demek oluyorki ilerde narutoa nine tailed ile konuşup arkadaş olup salacak çayıra ehuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Viktor said: yondaimenin kunai teknigi var iste, kunailere seal baglayip attigi yere teleport oluyor "konaha's yellow flash" nicki ordan geliyor adamin ninca war sirasinda "flee on sight" emri cikarmis diger village ler filan, herif cok iyi lan Yanlız muhtemelen Kunaisizde gidio (dokunduğu/markladığı yere) misal o flee on sight dediği sahnede ayağına dokunuyo lavuğun lavuk kaçıyo tak die çıkıo arkasında ne kunai nede kağıt seal felan kullanmıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar