Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

Naruto hokage olmaktan vazgeçicek.. Luffy gibi narutonunda en büyük hayali en büyük olmaktı.. Daha "çatra" sının kullanamazken hokage olucam diye gezerdi, sasuke elderlara yumulacakta arada tsunadeyide götürürmü bilmem, narutoya yol öyleaçılır. tsudanenin alnındaki markın kaybolduğunuda düşünürsek işi zor gibi.. güzel bölümdüdüşündüğüm kadar kötü geçmedi
Sosyal ağlarda paylaş

sartherien said:

bence hokage shikamaru olur naruto da jiraiya gibi gezgin hermit olur bence hokage işinden vazgeçicek gibi duruyo naruto hokagedende büyük bir title a sahip olacak gibime geliyo..

Çok mantıklı belki ama, Naruto daha 2 bölüm önce Hokage olacam diye anırıyordu.Naruto yaptı gene herşeyi,diğer karakterler gene bi pok yiyemedi.Bir tek One Piece'de var herhalde herkesin bir işe yaraması,Naruto serisinde varsa yoksa Naruto.

spoiler

Tahminimce Kishi,Naruto'nun sonunu Konoha Gakuen Den gibi yapacak.Naruto,Pein'i yenerken veya akıl verirken çok da zekice hareketlerde bulundu bence.Naruto, Hokage olur Sasuke gelene kadar sonra da ikisi beraber kapışırlar ve ikisi de ölür.

Sosyal ağlarda paylaş

hokage olsa bile öyle kalacağını pek sanmıyorum, çünkü hokage masabaşı ünvanı. kim hokage olduysa o odaya tıkılıp kalıyor, aksiyona katılamıyor kapılarına gelmeden. o yüzden jiraiya kabul etmedi, tsunade istemedi. naruto hokage olsa bile "sıkıldım benim yerime şikamaru baksın" deyip bırakır üçüncünün dördüncüye bırakması gibi muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Madara, Kisame ve Zetsu'dan başka kimse de kalmadı Akatsuki'de.

Kabuto, Hawk, bu yukarıdaki üçü kaldı bir. Hawk'da Konoha'ya geliyor zaten. Biraz daha uğraşsa Naruto da God Mode açacak.

Bir Zetsu'yu, bir Madara'yı dövüşürken görmedik zaten, onları merak ediyorum çok.

Belki Sasuke vs. Madara yapar?
Sosyal ağlarda paylaş

madara muhtemelen ultra kuvvetli olacak pain dahil o kadar god mode adamı idare ettiğine ve first ile kapışıp bugünlere geldiğine göre, sasuke & naruto birleşip öyle kapışırlar belki. kabuçimaru hikayeye nerede dönecek onu kestiremiyorum ama, madara hikayesi bittikten sonra gelecekmiş gibi bıraktılar onu.
Sosyal ağlarda paylaş

bence madara sasukeye gücünü verir, kabuto da bu saske efendimi öldürdü, sen de onu öldür diye narutoyla birleşip nabuçimaru olur, öyle ultra ötesi bi dövüş olur sonra her şey konuşarak hallolur =P en olmucak senaryo budur heralde, bukadar basit olursa vurun kishi'yi ama =D
Sosyal ağlarda paylaş

naruto suan hokage olmaz. öünkü sasuke ile karsılasmalarında sasuke sormustu sen hokage olmak ısıtıyodun noldu dıye ? narutoda bi arkadasını dahı kurtaramayan bırınden hokage olmaz demıstı. o yuzden sasukeyle işini bıtırmeden hokage falan olmaz naruto. sasuke gelıyo ama bence yolda madara falan durdurcak bunu. yada su sekız kuyrgun pesınden gelenler warya onlara raslar dowerler falan dıcem ama sasuke ye werdıgı bufflardan sonra onlarında pek sansı oldugunu dusunmuyom ona karsı . madara gene el koycak gıbı sasukenın işlere bence
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...