Theghosthand Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Şuursuzca ilerleyen hikaye ;ahahha diyesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 animedeki saçmalıkları sonunda mangayada bulaştırdılar... böyle saçma iş olmaz ya tüm olayın içine etti resmen...adamları şanıyla şerefiyle bile öldüremedi kishi yazıklar olsun ve yok artık lebrooon diyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Allahııım allahıııım kabus olmalı, animedeki iğrençlik mangayada bulaştı.. Confirmed spoiler http://manga4u.wordpress.com/2009/05/27/naruto-449-chapter-pics-and-spoiler/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 @Cellobello o kadar da kötü değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Kaede said: One piece i aynı kefeye koyma lütfen burada olay çıkar!1!1!! adamlar 10 senedir gidiyor ve hiç sıkmadı ne manga ne anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 e siz de "o ölmesin, bu ölmesin, o da ölmesin" dediniz, o kadar çok ölen kişi de başka ne türlü dirilse birşeye benzemezdi yani. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ben su yeni çıkan dragon ball a geçiş yapıyorum narutodan...allah belanı versin kishi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Yaw kötü deil evet bizde dedik onlar ölmesin diyede bizim ülkede nasıl her destanın masalın sonu böyle mutlu son oluyosa kavuşan sevigliler fln, bunlardada aynı hesap hep bi geri dönüş bi ressurrection. Gerçi başkada yol kalmadı oda ayrıda. nitekim beklediğimiz üzre kırmızı gözlü çocukta köye geldi hoş amacı elderlara hafiften ayar vermekte onu nasıl bağlıycaklar merak konusu. Bu arada Kakashiyide saskeye öldürtmesinde her çırak senseisini öldürmesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ya ben şu yönüyle düşündüm sonuçta insanların ruhlarını alabiliyorsa bi insan bi şekilde geride verebilir belki shizune nin fln ruhunu almıştı onları kurtarır belki diye düşündüm kakashi zaten tam ölmemişti pamuk ipliğine bağlı duruyodu tsunade kurtarır onu diyodum ama spo dogruysa eğer mass resurrection yapıyo adam bu biraz fazla kaçıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 e god realm'in bütün olayları ultra imbaydı ki zaten şu ana kadar, üçüncü azrail'i bir kişiliğine zor çağırırken bu adam düzineyle ruhları toplatıyordu değer değmez. kara delik filan yaptı herif, bariz bugüne kadar gördüğümüz en açık ara güçlü jutsular hep. dediğiniz kadar abartı gelmedi bana doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 kishi okuyanları 5 yaşında zannediyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ahaha dizi ile alakam yoktu ilk sezon fillerlarından itibaren, arkadaşın linklemesiyle baktım spoilerlara. Cidden saçma sapan bir hal almış. Hala takip edenler adına üzüldüm =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 üzülecek bişy yok takip edilir ama şu son zamanlarda işleri biraz bozdular yoksa çok iyi gidiyodu hem anime hem manga.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 spolarla ilgili Lol ya, sevinmedim desem yalan olur, tahmin etmiyodum desem yine yalan olur, bekliyodum böyle bi twist; en aızndan bi twist bekliyodum :P Naruto vs Sasuke gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 mangayı bırakmakla ıyı bır tercıh yapmısım adsfadsf akıllanmaz bu kıshı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demode Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 çok iyi bölümdü Pain bence God olduğunu ispat etti.Adına yakışır bir karakter olarak kalacak hafızamda.Sasuke sonunda göründü hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Spoiler düğmesi yoksa; spoiler içeren mesaj atmayın en azından 3-4 gün geçene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 hakkaten ilk spoları gördüğümde fevri davranmıştım ama bölüm hoşuma gitti nedense =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 yahu pain zaten god, açık ve net bi biçimde mesihten de öte tanrı adam sdfsdgsd =D niye bukadar yaygara kopardınız anlamadım ki ben, double mega big süper über rasengan! diye saldırmasındansa böyle bişey daha hoş oldu bence, gerçi kishinin biraz tükürdüğünü yalamasından başka bişey değildi, ama kabul edilebilir bişeydi bence. yada beklentilerim çok düştü de bu bile hoşuma mı gitti anlamadım =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Ya Tsunade ölmedi hala gebersin gitsin gençlere yol versin artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Yahu neden bu kadar şikayet ediyorsunuz. Bunu ilk okumaya başladığınızda ne olduğunu bilmiyor muydunuz? Shounen abi bu, ona göre okuyun, eleştirin. Dragonlance okurken Proust ile kıyaslıyor musunuz? Bence türünün en iyi örneklerinden biri. Türünün ne olduğunu unutmazsanız çok da eğleniyorsunuz. Sevmiyorsanız gidin Taiyo Matsumoto, Naoki Yamamoto falan okuyun. Shounen okumayın. Yazarın batırdığı falan yok, shounen'in ana amacı bu tarz öyküler anlatmak değil mi? Gidin seinen okuyun istemiyorsanız. Böyle anlamsız eleştiriler yapmayın çünkü resmen elmaya armut değil diye kızıyorsunuz. İllada Naruto diyorsanız fanfiction okuyabilirsiniz bu arada. Bir kaç güzel öneride bulunabilirim hardcore seinen Naruto fanfiction: http://www.fanfiction.net/s/4061318/1/ http://www.fanfiction.net/s/4512691/1/ http://www.fanfiction.net/s/3149411/1/Naruto_Altered_History http://www.fanfiction.net/s/4445564/1/Naruto_Eleven http://www.fanfiction.net/s/2755569/1/Nine_Tailed_Serpent http://www.fanfiction.net/s/3745099/1/ http://www.fanfiction.net/s/3183054/8/Tempered_in_Water Bunlar birkaç işe yarar, iyi yazılmış öykü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 bence de gayet iyi bölümdü, hem naruto adamı dövmeyerek doğru yapmış olduğunu kanıtlayabildi. yoksa "dövseydin bari herifi, kalas bu naruto" diyecektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 17. sayfa iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 gerge +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 sartherien said: ya ben şu yönüyle düşündüm sonuçta insanların ruhlarını alabiliyorsa bi insan bi şekilde geride verebilir belki shizune nin fln ruhunu almıştı onları kurtarır belki diye düşündüm düşündüğüm olasılıklardan biri gibi oldu...hani mantığada yatmıo değil sonuçta god realm adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar