Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Naruto (bol spoiler içerir)

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

bence şu zaman jutsu ile konoha artı kakashi olabilir. çünkü bu saatden sonra naruto ya werilebilecek tek jutsu kaldı oda kyubii kontrol. ama oda gene godmode olur ama ( insan istemiyoda deil hani :D).
ama madaranın jutsuyu da acıklayabilir naruto ya ki buda barışı getircek büyük bi adım için narutoya yol acabilir. nagato bütün jutsularla kutsanmış rinengana sahip ordan naruto ya bi tiyo werebilir yani
Sosyal ağlarda paylaş

Jiraiya da herhalde köylere saldırmaya giderken yanında kitap basmak için matbaa malzemeleri taşıyor,öyle ki adam bi anda kitabı basıverdi.Aslında Jiraiya Sai'nin bababsıymış.

Nagato Jutsu

Nagato orada Johnnie Taylor'ı summonlıyacak ve adam başlayacak şarkı söylemeye "I believe in you,you believe in me".

Sosyal ağlarda paylaş

ah kishi ah

nagato konohada ölen herkezi canlandıracak. pain vs jriayadan dolayı tek ölenler jiraya ve pain olacak. bölümün sonunda Emosharingan bebesi konohaya dönecek

dip not:
bu arada bir kaç gün önce ukalalık yapıp sam e "ardımdam tekrar et naruto dbz değil" demiştim. sözümü geri alıyor ve affına sığınıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

spoiler link

http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=49405

Ben bu Kishi ye hiçbir şey demiyorum, bu bölümü yazıp, çizerken artık kafayı neyle bulduysa...

Mangahelpersda yazdıgımı yazayım.

Yapabileceğim tek yorum Vampire Bloodlines in ilk cutscene inde Nine Rodriguez in söyleyişiyle şunu söyleme;

This is BULLSHIT.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...