ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Samin dediği olacak Jiraiya gelsin yemişim konohayı! gerçi öyle bişi olsa konohada otomatik gelio ya neyse hani böyle seçenek sunacaksa eğer jiraiya ftw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 bence şu zaman jutsu ile konoha artı kakashi olabilir. çünkü bu saatden sonra naruto ya werilebilecek tek jutsu kaldı oda kyubii kontrol. ama oda gene godmode olur ama ( insan istemiyoda deil hani :D). ama madaranın jutsuyu da acıklayabilir naruto ya ki buda barışı getircek büyük bi adım için narutoya yol acabilir. nagato bütün jutsularla kutsanmış rinengana sahip ordan naruto ya bi tiyo werebilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Cok iyi bir manga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Sensin çokiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 en son 445 de bırakmıştım.son 3 bölümüde bugün okudum ama hiç beğenmedim.çok çocukça geliyor artık.nagato inş. diğer bölümde narutoya saldırır baydı len artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 cirayayayi reslesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Jiraiya da herhalde köylere saldırmaya giderken yanında kitap basmak için matbaa malzemeleri taşıyor,öyle ki adam bi anda kitabı basıverdi.Aslında Jiraiya Sai'nin bababsıymış. Nagato Jutsu Nagato orada Johnnie Taylor'ı summonlıyacak ve adam başlayacak şarkı söylemeye "I believe in you,you believe in me". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Kyuubi'yi çıkartcak Naruto'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Tek başına çıkartamaz, akatsuki lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 konan var işte 2 kişi çıkarırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 şaka bir yana akatsuki kalmadı ortada son kyuubi'yi yakalayana kadar, o ritüeli 10 kişi günlerce yapmaları gerekiyordu. geri kalanlarla bir ay sürer herhalde. yemeden içmeden çiroz gibi kalmış garibim nagato zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Abi bu mangada artık Naruto'nun kage bunshin ve rasengandan farklı bi jutsu kullanması dışında her şey mümkün. O yüzden Konan ve Nagato "OMG MİKTARDA ÇAKRAYI" bi araya getirip sökerse Kyuubi'yi şaşırmam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 spo pain narutoya 3, 4 hatta 5 rasenganı aynı anda taşımayı öğretecek, adı da jonklör rasengan olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 rasengan rinnegan r****gan rinnegan da fırıl fırıl zaten, bu ikisini birbirinin içine koyup daha da fırıldak gibi yapar, güdümlü füze gibi sallar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 bence kendini yenileyen rasengan öğreticek. böyle rasengan kendi içinde kısır döngüye giricek, fırlattığı rasenganlar havada mitoz bölünme geçiricek. hatta kimisi endomitoz geçirip kendi içinde çok çekirdekli makrorasengan falan olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Daha fazla rasengan istemiyoruz yiter ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 RiNnEraSenGaN uLtrA XxX yapmayı öğrenecek naruto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 NARUTO CERO!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Bahahah mwahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 lol iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 http://img32.imageshack.us/img32/2212/1205049165740.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ah kishi ah nagato konohada ölen herkezi canlandıracak. pain vs jriayadan dolayı tek ölenler jiraya ve pain olacak. bölümün sonunda Emosharingan bebesi konohaya dönecek dip not: bu arada bir kaç gün önce ukalalık yapıp sam e "ardımdam tekrar et naruto dbz değil" demiştim. sözümü geri alıyor ve affına sığınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 hadi ya ciddi mi? heh sorun değil, ben de şaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 spoiler link http://mangahelpers.com/forums/showthread.php?t=49405 Ben bu Kishi ye hiçbir şey demiyorum, bu bölümü yazıp, çizerken artık kafayı neyle bulduysa... Mangahelpersda yazdıgımı yazayım. Yapabileceğim tek yorum Vampire Bloodlines in ilk cutscene inde Nine Rodriguez in söyleyişiyle şunu söyleme; This is BULLSHIT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yamta Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 ya o kadar kastırdı herkese kakashi nolcak diye en son bunu sıktı bi tarafından uff . cok ucuz olmus yaff ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar