Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bbc komedilerini izlemem sevmem nerden çıkarın bilmiyorum öyle bişey :) @Zegna 1. sezon herkese bayık gelmiştir.. ama dediğim gibi 10 sezon var.. stargate hayranlarının ÇOĞU 1. sezonu bayık bulmasına rağmen dizinin ilerleyen bölümlerde efsaneleştiğini gördüğü için devam ettiler izlemeye. Sana da tavsiye ederim bence izlemeye devam et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yok zate stargate anca 3-4. sezonlarda adam olmaya başlıor hele ilk sezonda bi tek hmm 17. blm dü sanırım o fena deil. gerisi biz evde çeksek daha iyi olurdu eminim, daha ateş etmeden atlamalar felan vardı eheh. o açıdan bsgnin ilk sezonu çok daha iyi kurgulanmış, profesyonel vb tabiki. ikiside iyi işte indiriniz izleyiniz :D bizde anca d.k. adamın oğlu yapalım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 abi toplucana stargate'in ilk sezonunu ezdiniz de.. yani şöyle bir bakış açısı getireyim: stargate sg-1'ın ilk sezonu 1997 yılında yayınlanmaya başadı. O zamanın dizilerinden kat be kat daha iyiydi.. O zaman seyrediyor olsanız aynı yorumlarda bulunmazdınız. O zamanın imkanları ancak o kadar elvermiş. bsg daha yeni bir dizi.. 2 sene bile olmadı nerdeyse başlayalı.. ve bitmek üzere.. bu sene son sezonunu vericekler. BSG çok daha iyi bir dizi olabilirdi ama yook.. illa o orospu starbuck'un sevişme sahnelerini göstercekler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 tam ben yazacaktım Sovereign yazmış. 1997 çeklilen bir sezon ile 2005-2006da çekilen bir sezonu kıyaslamak zaten saçma. Stargate bir televizyon efsanesi oldu amerikada Yayınlanan en uzunda dizi oldu sanırım. BSG başarılı olabilir ama STargate'in koltuğuna yaklaşamaz. Sonuçta zevk meselesi tabi.... Genel olarak Uzay kurgularını çok sevdiğim için hepsi güzel geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 stargate trt'nin verdiği değil mi? eğer oysa ben hiç beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 işte o sezon 1 daha trt nin verdiği zaten :p soradan yavaş yavaş açılıyor dizi, zaten trt de izlenmez yani her sezon 22 blm müydü öle bişi bide 10 sezon, adamlar haftada 1 blm veriodu lol şaka gibin ehe ama işte tam açılması anca böle abi koş yeni blm çıkmış! dedirten kısmı tee 4. 5. sezonda falan başlıyor. bence 10 sezon yerine 5-6 sezon olabilirmiş rahatlıkla yani karşılaştırsak bsg de tek bölümde olan action sg-1 da anca 3 blmde oluyor başlarda. ama işte öle yapmışlar. zaten bi açıldı mı çok güzel dizi kasmayın netten falan dvd alın direk :) bende bsg nin resistance webisodlarını izlememiştim 2. sezonla 3. sezon arasını anlatan onu indiriorum yarın izlicem :) [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 21:17 tarihinde, Norak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 peki o dediğin 4-5. sezondan izlemeye başlasak, takip edebilir miyiz diziyi? bsg gelene kadar onla idare edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Gördüğüm kadarıyla Stargate çok çok bayık saçma bir dizi ama sonradan açılıyor dediğiniz gibi herhalde yoksa benim gördüğüm haliyle bu kadar hayran kitlesi toplama şansı yok. BSG şimdilik favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yok sanmam yani 100. blmden başlanmaz :p sonuçta ana hikaye var bi tane o gelişiyor sezon sezon, karakterlerdi olaylardı soraki bölümlerde tekrar çıkıyor ölüyor (tanrı kalmıo lan kesicek, lol) vb anlaşılmaz o zaman. arada bi adamlar stargate i ööle sıradan bi kapıymış gibi kullansa da izleyin işte ilk bikaç sezon bikaç iyi bölümü olan bir dizi olarak :) sora ilginçleşiyor baya bi. uzaydı aliendı tanrılardı teknojiydi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yani hakkaten anlamıyorum Stargate'e çok çok bayık deyip BSG'yi övmenizi.. BSG'nin nesini seviyosunuzki dizinin ana konusuyla alakasız olan herşeyi koymuşlar.. gidip o onla yiyişiyo falan hele hele o starbuck denilen şahsiyet tek başına beni o kadar o kadar bayıp gıcık ediyoki bsg'yi bırakmayı bile düşündüm.. neyse abi zevkler tartışılmaz.. ama eminimki bütün stargatei izlemiş olsaydınız benimle aynı fikirleri paylaşırdınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 @Sovereign BSG nin güzel yanıda o. Kahramanlar karikatürize değiller. Zaafları var, alkolik kimisi kimi seks manyağı bir platonik aşık diğeri ruh hastası. EGosu fazla olanda var, aşırı güvensizde. Adama bile hata yapıyor. BSG yi güzel kılanda bu. Gerçekçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 BSG hızlı başlıyor ve hep hızla devam ediyor. Stargate öyle ölü başlıyor ki... ve o kadar uzun süre acaip sıkıcı devam ediyor ki.. takip etmeyi bırak size DVD de verdiklerinde dahi "sonra izlerim" "daha sonra izlerim" "çok sonra izlerim" "abi DVD ler bendeydi ya.. alıver yarın geçerken" diyorsunuz. [ Mesaj 23 Eylül 2007, Pazar - 00:51 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 valla bence de yane sg-1 nasil bsg ile kiyaslarsiniz saka gibi bsg cok uzun suredir yapilmis en iyi bilim kurgu dizilerinden biri ama stargete degil bence evet filmi cok guzeldi falan ama dizi sinin bence suyu cikmisti neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bsg de dizileri vermeden önce saylonların caprica yı nasıl genklediklerini gösteren film gibin şeyler nefisti. Şimdi ki bölümlerde o hava yok ama yine de çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 caprica konusunu hiç açmayın acayip mantıksız.. adamlar koskoca gezegeni nükleer bomba manyağı yapıyolar ondan sonra bi bakıosun hiçbir şehir bozulmamış yapıldığı gibi duruyo.. radyasyon yok etrafta resistance falan filan çok saçma bir karakterin yapısı dizinin gerçekçiliğini belirleyemez bence. Neyse artık bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum ama BSG'ye Star Trek / Stargate / Babylon 5 gibi şaheser diziler varken SciFi'da rakipsiz di-ye-mez-si-niz. BSG scifi olmaktan çıkmış bir dizi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 o bozulmama olayı yamulmuyorsam caprica nın canına okuduktan sonra tekrar eskisi gibi yapıp temizliyorlar ileriki projeleri için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 ilk geldiklerinde capricaya, sanırsam ilk sezonda vardı 2 de de vardı, deli rad var ortamda paso ilaç kullanıyorlar bunun için. robotlar temizlemiştir teknoloji var gübre gibi, nolcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 @Sovereign 1-Robotların taş gibi karı olduğuna sabahlara kadar birbirlerini ve insanları düdüklediklerine inandında radyasyonu temizlediklerine mi hayret ettin? 2-Ayrıca Şehirleri inşa ettiler Cylonlar yıkılmıştı şehirler tamamen, radyasyona karşıda ilaçlarla ayakta duruyorlardı. 3-Caprica da insan yokki artık. Cylonlarda ya radyasyona dayanıklıdır yada ilaçları vardır. Caprica daki direniş bölümünde Anders diyordu zaten: said: Geçen gün bir ordu deposunu bastık aylarca yetecek kadar radyasyon ilacı ele geçirdik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 lann bizim number three eskiden taptığım lülülü zeynaymış bi de fişini çektiler iyi mi off şimdi mi farkedilir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 geliyo o geri kesin.. interview yaptılar söyledi gleiyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 BSG topic'inde Stargate muhabbeti artık bitsin.Ya nedir bu fanboyluk anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2007 hakkaten stargate çiler kendi başlıklarına dönsün. Bak ben kızıyorlar diye KV pusu başlığını terk ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 yaw 24 eylulde battlestar galactica : razor yayinlanmicakmiydi. yayinlanmadimi sitesindede birsey yazmiyor.. torrent e de dusmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 torrente dusmedigine gore yayinlanmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar