Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Flassh said: bsg:razor ile razor flashback webepisodes aynı mı? webepi 10 bölüm bsg razor denilen şey bu weblerin tek bölüm haline gelmiş hali mi? razor s3 ve s4 arasında film, webisodes kısa kısa bölümler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 adamanın gençliği falan işleneceği bir konu vardı, o ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 capricada var gençliği eğer onu diyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 yok boyle 20lerinde oldugu hatta ilk goreve ciktigi biseyler yapacaklardi onu kastediyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 evet onu diyorum. capricayada yazık oldu bu arada, dizi batıktan sonra adamlar tempo ya girdiler, bizde öyle ağzı açık kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Battlestar galactica blood and chromeu diyosunuz sanırım,çıkacak gibide daha tarihi falan açıklanmadı,kadro falan belirlenmiş set ilk sezon için hazırlanmış falan deniliyor net ortamlarında da rivayet işte bide bi trailer sızdırılmış http://www.comingsoon.net/news/tvnews.php?id=88245 yapımcılar tarafından offical trailer olmadığı büyük ihtimalle prodüksüyona yakın biri tarafından hazırlanıp sızdırıldığı açıklandı diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Fx veriyor son sezonu şu sıralar da, gaius batar ne biçim herifin lan adam her durumda kendini korumayı garip biçimde de olsa becermis sdf Dizideki her karakter zaten iyiydi de, bu baltar bi ilgincmis hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Dizi gibi diziydi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 MrLevie said: Fx veriyor son sezonu şu sıralar da, gaius batar ne biçim herifin lan adam her durumda kendini korumayı garip biçimde de olsa becermis sdf Dizideki her karakter zaten iyiydi de, bu baltar bi ilgincmis hakkaten.senaristlerin tembelliği ve kolaya kaçmasından o ya... özellikle sonlara doğru hiç risk almamış adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Gel artık be https://vimeo.com/39323358 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Offf üç bölüm birden izledim. Nereden bulaştım gene. Allah belasını vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ya eski çekilen dizi bunun başı mı? yoksa aynı zamanlarda mı geçiyordu. alternatif mi ya da eskisine göre bu? ona göre sırayla izlemek için eskiyi bitiricem once. başlamıştım bir ara da nerede kaldığımı unuttum. hiç bulaşma eskiye alakası yok derseniz direk bundan başlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Eskiye bulaşma, alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=9c2ZJPKz5u8 Hail to the McCreary. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 asd melodi tam nostalji oldu ya.bunun çaldığı bölümde sanırım notaları filan birleştirip dünya rotasımı ne çiziyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 tüm seriyi geçen hafta bir kez daha bitirmiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum. 720p olunca da bi başka oluyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 bu nedir abi ya. seriyi izlemem bile ama başlayasım geldi. http://www.youtube.com/watch?v=so10dKbhorI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 XO saylonmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 gelecekte tüm uzay gemilerinde standart yayın olcak bu dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 şunu da ben bırakayım şöyle http://www.youtube.com/watch?v=SlcUwUwjLrs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Chief saylonmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Universal is ramping up a movie version of the sci-fi franchise “Battlestar Galactica,” aiming to develop the film as a complete reimagining of the story. http://variety.com/2014/film/news/battlestar-galactica-movie-gets-new-life-at-universal-exclusive-1201153687/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 tekrar izliyorumda allahım ne kadar iyi bir dizi ya. müzikler. karakterler. atmosfer. her seferinde bu kadar içine çeker mi bir dizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Ben de geçen hafta çekmeye başladım 173gb. Kanıksaya kanıksaya izliyorum tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 3. Turdan donduk gecen hafta.. Zor tuttuk kendimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar